Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 25

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Si eu sunt f f trista pentru Valeria... ii dorec insa multa, multa putere sa treaca peste aceasta drama, ii trebuie pentru celalat puiut.. pentru el, trebuie neaparat sa treaca mai departe.... Valeria, dupa cum vezi, ne gandim cu toatele la voi, hai, fii tare, mai ai un puiut de pus pe picioare!

Vai, nici nu-mi mai gasesc cuvintele.... venisem asa cu un suflu nou si cu voie buna sa va spun o gramada de lucruri si acum... nici nu mai stiu ce vroiam sa spun....

Vreau totusi sa ma asigur ca Andutza e ok. Draga mea, daca esti pe faza, da-ne un semn mic, mic. Sunt alaturi de tine si te mult!

Multa sanatate tuturor!

Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel

Povestea noastra:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=87842&REPLY_ID=4363694

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e frica de ziua in care n-am sa mai fiu eu...

Ce nu te darama, te face mai puternic!

http://luminita2008.shutterfly.com/

http://tusibebe.wordpress.com
http://luminitamalanca.wordpress.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Ophadina, eu le-am dat la ai mei mar ras cateva zile (e drept, pe la 3 luni) de gura maica'mii si au plans micii de dureri de burta, de crezusem ca le-au revenit colicile.

Mie pediatra mi-a zis sa incep cu cerealele (sunt in comert pt copii de la 4 luni), apoi cu legume fierte (radacinoase mai intai, cartoful mai tarziu un pic) si fructe. Fructele fiind mai dulci, daca le dai primele, e posibil sa nu iti accepte prea bine legumele, care sunt mai fade la gust. Si o recomandare: legume si fructe da-le cat mai diverse. Eu am gresit dandu-le numai mar, para si banana in primele luni de diversificare si acum numai asta mananca. Citrice nu vor deloc, cu boabele de struguri se joaca, in vara prunele le culegeau din copac ca sa faca bunicul tzuica, dar nu bagau nici una in gura.

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laraa spune:

Off Doamne, ce tragedie...nici nu stiu ce se mai poate spune; cuvintele sunt de prisos. Curaj valeria, suntem toate cu gandul la tine si sanatate multa puiutului ce va va umple inimile de fericire sub grija ingerasului din cer
si eu vreau sa stiu ce face andutza....andutza..da un semn cat de mic

http://s453.photobucket.com/albums/qq253/laraa_photos/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Noi am facut asa:

1. am inceput la 5 luni (mancau mixt: lapte praf + lapte de la mine)
Stiu ca la cei alimentati doar la san se incepe de la 6 luni, iar la cei alimentati cu formula, de la 4 luni)

2. in prima luna doar cereale... le-am dat cate putin, pana au inlocuit o masa... la noi s-a intampalt intr-o luna, pt. ca vreo 3 sapt. nu mancau decat 1-2 lingurite... N-am insistat... si nici n-am inceput altceva... pt. ca nu vroiam sa-i zpacesc... Nu refuzau cateva lingurite, dar nici nu mai vroiau mai mult... s-au hotarat sa manance cum trebuie cand au vazut ca nu mai primesc lapte, dupa cereale...

3. legume: intai morcov + albitura... apoi am adaoygat treptat dovlecel, ceapa, ardei... si mai tarziu carnea pe la 7 luni pe la 8 luni cartof si rosie... apoi am adaugat cam ce se putea: fasole pastai, varza (dr. zicea ca pot si mai devreme... dar n-am vrut), brocoli, conopida etc. Pe la 8-9 luni poti sa pui in piure putin unt, putin ulei sau smantana

4. fructe le-am dat destul de tarziu. Cred ca pe la 8 luni... si le-am dat piure, nu suc... Eu le-am cumparat borcanase... sau le faceam mere, pere coapte... Banance ceva mai tarziu... nu le placeau prea mult pasate, asa ca am asteptat pana au avut dinti sa muste din ele...
Suc de fructe nu beau... nu vor... dar le mananca cu totul, deci eu zic ca nu e o tragedie ca nu beau suc... nu stiu cat de mult i-ar ajuta sucul, in locul fructului, cu totul...

Cam atat mi-a venit acum in minte... daca ai intrebari

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Laura iti calc pe urme...

Sa va povestesc ce-mi face Elena legat de Mos Craciun

Aseara am facut impreuna cu Elena scrisoarea catre Mos Craciun (eu am scris, ea a desenat) si am incurcat-o... vrea cu totul altceva decat am luat : papusile Mariposa si Mica Sirena si multi-multi-multi ponei mici... Poneii i-am luat... ca ne-a innebunit cu ei... mai are 3, dar mai vrea... Dar am luat o caleasca pt. printese... pe care o ceruse... bine, ea vrea multe... dar uite ca aseara nu era pe lista ei Am incercat s-o dregem... si sa scriem la final ca daca nu le gaseste, poate sa-i aduca si alte jucarii frumoase (decat deloc )... replica ei: Cum sa nu le gaseasca? Au in Auchan I-am explicat ca nu are cum sa ajunga acolo... e inchis la ora la care vine... am inceput iar sa formulam cum ca daca nu le gaseste, poate sa-i aduca si alte jucarii frumoase... Elena: si pe Mica Sirena
Am trecut peste... i-am mai scris Mosului sa aduca ceva si pentru fratiorii ei, pt. ca si ei au fost cuminti... Elena: si pentru Elena, Mica Sirena

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutza_02 spune:

Valeria am incetat sa ma mai intreb de ce Dumnezeu ii ia pe cei nevinovati si buni langa el, e prea mare durerea stiu dar trebuie sa sti ca acolo sus el vegheaza asupra ta si a fratiorului sau...
Lumi, Laara nu am nascut inca miercuri fac 37 s si aflu daca ma opereaza vineri ca nu mai pot de mancarimi adik au mai trecut bubele dar mancarimea e tot nasoala, ca sa nu mai vb ca am picioarele terminate de bube nush daca le mai recuperez, arata groaznic...Daca nu e vineri atunci sigur sigur ne opereaza marti pe 23...
Vad ca ele se tin tari pe pozitie mai ales ca mi-a oprit si toata medicamentatia cu scobutil nospa si gynipral adik iau nospa doar asa la nevoie...Dar eu nu mai pot de mancarimi noptile au devenit un cosmar.
Va pup si sper sa ne auzim curand cu vesti bune...

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alexandra&year=2009&month=1&day=7&babycount=2"

http://bd.lilypie.com/B3VXp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Ia uitati ce poza frumoasa am http://www.flickr.com/photos/monicahhh/3101234504/
Dar am uitat sa intreb dr. si nu prea ma pot orienta. Care e in burtica in partea dreapta si care in stanga. Eu presupun ca cel care in poza e in stanga, in burtica e in dreapta. Asa o fi oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

andutza bravo! Ai ajuns foarte departe. Sanatate multa, nastere usoara si sa vii acasa cu 2 gogoloi mari, sanatosi tun, mancaciosi si cuminti. Iti tinem pumnii! Trimite pe PM nr tau de tel. la una din fete, sa te sunam cand o sa fii in spital, sa avem vesti de la tine.

Eliana ati incurcat-o! Adica ce? Nu stie mos Craciun de unde sa cumpere? cum adica 'daca nu gaseste'? Acu serios, daca te duci la magazinul de unde ai cumparat caleasca, oare nu te lasa sa o schimbi? Presupun ca nu ai scos-o dincutia ei. Eu sa fiu in locul tau, as incerca si varianta asta.

Moniland felicitari! E superba poza. Nu stiu care e in dreapta si care in stanga, dar ... ce mai conteaza?!?! O sa afli la urmatoarea ecografie! Sanatate multa si sarcina super-usoara.

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Valeria, condoleante
Sa-ti dea Dumnezeu putere

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

Valeria sa va dea Dumnezeu putere tie si sotului sa treceti peste nenorocirea asta ca sa va puteti bucura de celalalt micut

Mergi la inceput