Campina la apel! (2)
Raspunsuri - Pagina 9
andruskandu spune:
Ce-i mai rau e ca cele mai urate probleme le am cu mama mea, singura bunica a lui Andrei... de-aia pun la suflet... si ma intreb unde am gresit? Cateodata ma intreb ce i-am facut? Daca nu m-a dorit (desi nu recunoaste) de ce m-a facut?
Ca, recunosc, m-a crescut destul de bine, dar mi-a lipsit iubirea. Enorm, nu stiu daca ma intelegi... uite, acum plang, de-abia vad tastele...
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
andruskandu spune:
Mai devreme strangeam niste lucruri prin casa, si stii cum, imi zburau gandurile la ea, si-mi inchipuiam cele mai rele cuvinte pe care mi le spune deobicei... si m-am inrosit toata, cred ca mi-a crescut si tensiunea.
Uite, daca dai o cautare pe la Cabinetul PSI, gasesti ce-am mai scris... Crede-ma, nu mint... ce-am scris acolo, si multe altele le port in suflet, si cred ca voi intra cu ele in mormant...
Stii care-i problema? Am plecat din Bucuresti, evit sa merg pe la ea, dar tot gaseste momente sa ma raneasca... si-acum cateva zile iar a facut-o... de-am plans ore-n sir...
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
ingeras70 spune:
andruskandu,cred ca am tastat bine,asa e cu oamenii mai in virsta.Nu pune la sufletel.E trist,totusi.Desi,daca nu gasim intelegere la apropiati,unde sa gasim??

pentru toate
andruskandu spune:
Pai, bine, dar acu 20 de ani nu era batrana, si tot asa, ma ranea, pentru ca imi stia punctele slabe, si stia unde sa loveasca...
Am avut o copilarie de "it sock's", sau ceva pe-acolo, brazdata numai cu lacrimi si frustrari...
Singrurul lucru la care ma gandesc, e sa nu fac aceleasi greseli ca mama, pentru ca, inconstient le faci...
Nu mi-a lipsit nimic dpdv material, am avut imbracaminte si hrana... dar cam atat. Jucarii nu prea erau pe vremea aia (cred eu
), ca de pe la vreo 8-9 ani n-am mai primit... dar nu asta a lasat urmari, nu cred...
Mi-au lipsit vorbele bune, incurajarile, bucuria de a insemna ceva pentru cineva...
Uite, cand aveam 14 ani, mama mi-a spus (si mi-a ramas foarte clar in minte):
- Nu esti nici frumoasa, nici desteapta pe cat as fi dorit eu, dar te cresc pentru ca asta e, te-am facut, si pana la 18 ani sunt nevoita sa te cresc... dupa aia, mi-am incheiat datoria de mama...
Voi cum ati percepe asta in plina adolescenta? Iar eu sunt o fire mai sensibila de fel (sunt in zodia pesti). Ea e in zodia scorpion...
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
ingeras70 spune:
si eu sint tot asa,sensibila tare,din pacate
Tare as fi vrut sa fiu mai insensibila,oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooof.
bine macar ca te-ai detasat,la modul fizic,de dumneaei.La psihologie,de altfel,asta se si recomanda.Vine des la tine??sau tu te duci frecvent?? Slava Domnului ca ai familia ta,mare lucru.
Daca tu esti constienta ca vrei sa fii altfel in "rolul de mama",vei fi cu siguranta!!Lucrurile de obicei,nu se repeta.
andruskandu spune:
Uite, un exemplu e ca merg sa dorm de seara la serviciu decat la ea...

Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
andruskandu spune:
Fetelor, cu treaba?
Ioanaaaa, unde eeeesti? Vino incoace cu ceva prietene... campinenece....
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
devoska spune:
Hai ca eu am fost sa o iau pe Sara de la scoala, am trecut sa cumparam cate ceva de mancare. Am terminat curatenia si am venit sa vad ce mai faci. Andrushka, mi-au dat lacrimile cand am citit ce ai scris. Nu prea ma pricep, dar cred ca bine ai facut ca ai plecat din Bucuresti. Incearca sa nu o mai lasi sa te raneasca si chiar daca o face nu ii arata. Sunt convinsa ca nu o sa te porti ca ea si ca esti o mama deosebita. Si am vazut pozele tale si esti foarte frumoasa. Desteapta esti, ca se vede de la o posta, si nu ai nevoie de aprecierile ei. Ma gandesc ca o fi geloasa, ai tot ce ea nu are. Si esti Peste, ca si Sara
. Asa ca nu te mai lasa prada amintirilor. Amintirile urate punele intr-o cutiuta, incuie cutiuta si arunca cheia. Ai persoane minunate in jurul tau si lucruri mult mai grozave de facut. Cand vrei sa te descarci, aici o sa gasesti mereu un cuvant bun si un umar pe care sa te sprijini. 

misha71 spune:
Andrushkule
fata frumoasa. Da-le mai incolo de vorbe! Stiu ca dor tare, dar ce poti schimba daca plingi si te consumi in halul asta? Nu crezi ca singura careia ii faci rau esti TU? Vin Sarbatorile, incearca sa ierti, doar atit. Stii, sa fiu o baba circotasa acu', poate ceva-ceva o fi pierdut mama ta atunci cind te-a nascut si nu poate sa uite. Nu stiu ce sa zic, insa oricum asta s-a intimplat, timpul nu-l mai poti da inapoi, iar tu zimbeste, ca esti atit de frumoasa cu zimbetul pe buze....
Gata! A trecut, da? Andrei te iubeste enorm, iar de tine nu mai zic ca esti topita dupa el. Va aveti unul pe altul si e mai mult decit suficient. Si daca mai incapem si noi p'ici colea...nu ne suparam

devoska, trimiti raketii, ai? Pai nu vii tu incoa? O sa-ti treaca numa' cind oi vedea traficul din Bucuresti, ca asta a devenit mai tare ca bau-bau cu raketi gazati cu tot! ![]()
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
devoska spune:
Pai eu din cauza traficului am plecat. Al meu facea seara de la servici acasa o ora jumate, doua ore... Am zis ca aici, daca au sosele cu 4-5 benzi pe sens in oras, traficul e super... Nu e ca in Bucuresti, dar seara tot nebunie este.
Si apoi in loc sa apreciezi ca mi-a fost dor de o vorbulita de a ta! Nerecunoscatoare lumea asta in ziua de azi...