Campina la apel! (2)
Raspunsuri - Pagina 10
misha71 spune:
Am vazut
si apreciez, zau! Da' nu stii ca imi place sa mai scurm nitzel...

Si zi asa, ingeras, esti o babuta la 38 de ani...bine, pentru ca indirect m-ai facut si pe mine baba, ia de aici:
Se intalnesc 2 babe pe ulita:
- Ce faci tzatzo?
- Vin de la posta.
- Ai luat pensia?
- Eee, am luat o p..a!
- Si eu ca proasta am luat pensia!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
devoska spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui misha71 Am vazut ![]() |
'neata fetelor. La 38 esti babuta?

Inseamna ca pentru mine mai e o speranta, eu abia fac 37
. Deci nu intru la categoria "babuta" 

. Mai am un an de "invatat rusa"
. Andru, unde esti? Ingeras? Mishuleeee!

misha71 spune:
ingeras si-a inchis contul
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78843&whichpage=10
daca ne mai citesti, te rugam sa te razgindesti!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
devoska spune:
Waw! Sper ca nu din cauza mea. Eu doar glumeam! Ingeras, daca ne citesti, sa stii ca eu glumeam! Si eu sper ca ai sa te razgandesti!
Ce sa va fac fetelor, tot cu mine pe cap ramaneti... Poate ar trebui sa-mi inchid si eu contul.
andruskandu spune:
Buna dimineata, hai la
!
Am ajuns acasa, am facut repede dusul de rigoare, si repede la voi...
si ce vad... Ingeras, ce s-a intamplat?
Sper sa revii la ganduri bune, macar pentru noi
.. ca stiu eu ca ne citesti
.
Ce sa spun, data trecuta, dupa show-ul avut, mama zicea ca vine si pentru repriza a 2-a de "sac de box"... toata ziua de ieri am stat la serviciu, cu un ghem in piept.
N-a venit, nici tel. n-a dat... bine, bine...
Dar a pus-o pe soru-mea sa sune, care soru-mea s-a invitat luni pe la mine la munca...
Si ma gandeam, n-a avut curajul sa vie... oare o sti cat m-a ranit?
Nu cred... oricum mama e o persoana care nu recunoaste nici in ruptul capului cand greseste...
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
andruskandu spune:
Eii, si dupa ce-am inchis tel., am inceput sa plang iar... oricum nimeni nu vedea, n-auzea...
Si azi pe drum, in microbuz, iar m-au luat gandurile, ca-mi inchipui cele mai urate situatii... si iar am plans, asa pe tacute, asa muteste, doar lacrimile imi curgeau pe obraz... uite, ca acum la fel fac... plang si scriu...
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
andruskandu spune:
Noroc ca-s singura acasa...
Mishu, Dev, 
multumesc pentru sustinere, credeti-ma asa am nevoie de un umar pe care sa plang... si n-am.
Ca lui George degeaba ii spun, ca-mi zice:
- Bine-ti face, de ce-o lasi sa te raneasca, de ce nu-i raspunzi la fel?
Iar eu nu pot! Nu pot sa raspund cu rautate la rautate, mai ales ca e MAMA, omul care ar fi trebuit sa-mi fie aproape, nu sa ma loveasca mereu.
Iar eu ma comport ca un bumerang... ea ma arunca, eu ma intorc la ea... si tot asa...
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
andruskandu spune:
Eii, si sa vedeti ce jucarii i-am luat lui Andrei, vine mosu' incarcat la puiul cuminte si iubit!
I-am luat un fel de masuta de activitati cu roti (de-aici de pe DC), 60ron am dat pe ea.
Azi am cumparat de la librarie in Buc. o tablita magnetica mare, cea mai mare pe care am gasit-o, cu 25ron... e super. Si era ultima de vanzare.
Din IKEA i-am luat sapt. trecuta un carut de lemn, la 75 ron, dar cred ca i-l aduce iepurasul, ca masuta cam tot acelas rol il are, de a fi plimbata...
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
andruskandu spune:
Eeei, si-am uitat sa va spun ca azi e serbarea de mos la cresa, de-abia astept sa merg! Se spusese ca parintii n-au voie acolo, dar imi voi lua papuci de schimb, si poate, poate ma vor lasa...
Sa-i fac poze la pom... sa-l vad la mosu'-n brate...
De-abia astept!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
devoska spune:
Andru, nici nu stii cat de rau imi pare ca suferi si mai ales acum in prag de sarbatori. De ce nu ii interzici mamei tale sa mai vina la servici. Daca nici asa nu tine, vorbeste cu sefa ta (in cazul in care se poate) si cand vine mama ta, sefa ta sa vina si sa ii faca un tambalau sa nu-i mai trebuiasca sa vina alta data. In plus, pune-o la respect, spune-i ca ai o varsta si ca nu are voie sa-ti vorbeasca asa. La fel si pe sora ta, data e mesager, pune-o la punct, chiar daca te doare. Nu trebuie sa le jignesti, ci doar sa fii ferma si clara. Nu am gasit subiectul de care ziceai tu, asa ca nu stiu prea multe. Daca vrei, lasa un link. In ce priveste barbatii, ei sunt mai insensibili si de regula nu prea stiu sa se descurce in situatii de genul asta.
Ce jucarii frumoase i-ai luat lui Andrei! Cred ca o sa fie super incantat de ele. Succes la serbare si sa ne povestesti cum a fost. Asteptam poze. 
PS. te rog nu mai plange