Campina la apel! (2)
Raspunsuri - Pagina 11
andruskandu spune:
M-am potolit... deocamdata, cu plansul
.
In masina, ca sa ma opresc din plans, am scos cheile de la casa, ca am atasata o poza cu Andrei acolo, si asa m-am linistit, privind poza puiului drag...
Ziceam de asta: Cum sa procedez cu mama
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
misha71 spune:
Andreea, scumpa mea, nu-mi pot decit imagina cit de greu iti este.
Devoska are dreptate.
| Citat: |
| Nu trebuie sa le jignesti, ci doar sa fii ferma si clara. |
Stii, bunicul meu, Dumnezeu sa-l ierte avea o vorba: "gard in gard sa fim, dar fiecare cu casa lui." Si nu numai strict la casa se referea, dar si la amestecul oricarei persoane, chiar parinti sau frati fiind, in familia copilului/fratelui/sorei. Daca tu consideri ca o problema ce tine de familia ta (adica tu, sotul si copilul) poate suporta niste sfaturi, decizia finala tot voi, ca familie o luati.
Sint cam obosita, dar sper ca am fost coerenta si ca ai inteles ce am vrut sa spun.
si-mi pare tare rau ca treci prin asta. 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
andruskandu spune:
Hello, hello... nimeni pe-acilea...
Andrei a binevoit in sfarsit s-adoarma, asa ca eu, iute, calare pe
.
Am fost ieri la serbarea de craciun la cresa si-a fost suuuuper! Un pic de nebuneala, ceva plangaciosi, dar fain.
Cu muzica de craciun, mos si craciunite...
Andrei, cand m-a vazut, a venit repede in brate. A plans putin cand l-am indemnat sa plece la copii. Dar cand a inteles ca nu plec nicaieri s-a linistit si cresa a fost a lui
. S-a jucat, a alergat, la Mosu'-n brate n-a vrut...
Au plecat parintii cu bebicii lor, si-am ramas noi cu copilasii ai caror parinti n-au venit la serbare.
Si nu se dadea dus de-acolo...
greu l-am imbracat sa plecam.
Dar emotiile au fost intense si pentru el, ca azi-noapte a plans in somn. L-am luat repede in brate si s-a potolit. Dar nu mai vroia sa doarma decat pe pieptul meu...si-a trebuit sa astept cam 10 minute sa-l dau jos de pe mine... s-a lipit de mine ca ventuza...
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
misha71 spune:
Credeai ca scapi de mine?
Ma bucur ca pina la urma v-au lasat la serbare. Poate ca sint mai emotionati copiii ca de obicei, cind sint si parintii cu ei, dar atunci pentru cine este serbarea? Io nu am mai vazut spectacol fara spectatori!
Io ma pregatesc sa plec la soacra
Am fost azi la cumparaturi, miine mai pregatesc cite ceva si om vedea luni sau marti sa plecam.
Tu cind ai zis ca esti de serviciu? 26 si 30? Poate om reusi sa ne vedem. Iti las mobilul pe PM.
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
andruskandu spune:
Mey,mey, inteleg ca Mishu a plecat, dar restul lumii
?
Dev, unde esti? Nu-ti vezi capu' de treaba?
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
misha71 spune:
N-am plecat bre! Marti plec.
Am beut 2 cafele si stau pe net pina mi-o pune huzbandu' cratita in brate si aspiratoru' dupe git ![]()
andruskandu spune:
Mishu, abia acum citii cu atentie postul tau
!
Da, am inteles cand pleci... sa inteleg ca ai trecut la cratita?
Andrei a adormit, asa ca am 2 ore de relax... si le petrec pe-acilea.
Diseara plec la munca. Vine taty de la treburile lui si plec eu.
S-a schimbat mersul trenurilor si nu ma mai avantajeaza deloc... ca stau prea mult pe drumuri.
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
misha71 spune:
La cratita is ![]()
De aspirator am scapat ca i-am amintit ca azi e duminica, totusi!
Acu' mai invirt cu lingura in mincare, mai dau o raita pe DC ..... si eu, ca tot omu' ![]()
andruskandu spune:
Pana pe la 5 juma' si eu is prezenta pe-aici... dupa aia plec la munca.
Andrei doarme inca
, asa ca bantui...
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
andruskandu spune:
Da' ce, lui ii cade mana daca da cu aspiratoru'?
Ia, hai...
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui