Campina la apel! (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Decit sa dea "in stilul lui" (adica doar pe covor si atit) mai bine ma las pagubasa! oricum azi e duminica si nu fac treaba din principiu. Mincarea e altceva.

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Vezi ca eu plec curand la job; S-o tragi de "uiechi" pe Dev, ca ne-a parasit...ce-i aia, munca, munca, dar mai ia neica si-o pauza....

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Vezi ca eu plec curand la job; S-o tragi de "uiechi" pe Dev, ca ne-a parasit...ce-i aia, munca, munca, dar mai ia neica si-o pauza....

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

Mergi la inceput

si-apari pe
Ca tot aparu mes. de 2 ori...

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

Mergi la inceput

Auch, de 3 ori aparu...

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

Mergi la inceput

Las' ca poate o tragem de urechi LIVE. Io sper sa ne vedem toate 3!
Serviciu usor!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Fetelor nu am mai avut timp.... scuze. Al meu a venit vineri seara sa-mi zica ca e liber... deci putem pleca asaca. Si eu nu aveam bagajele facute, nu terminasem cumparaturile... Asa ca nu am mai avut timp de nimic. La 4 dimineata plecam. Tineti-ne pumnii sa ajungem cu bine, ca drumul e lung, a si nins. Lasati-mi si mie un nr. de tel. pe PM. Poate facem cumva sa ne vedem. Mai intru pe DC de la ai mei parinti. Multi pupici

Mergi la inceput

devoska ti-am trimis PM cu telefoanele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Adica voi veniti in Bucuresti si nu ma bagati si pe mine in seama ...nici eu nu am prieteni cu care sa ies...sunt sechestrata la domiciliu ...ies doar cand isi face sotu' pomana cu mine si ma duce pe la mall

Va si sper sa nu se supere andruskandu ca m-am bagat in seama

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Kokiy, vrei sa facem schimb de culori la par?
Daca-mi conving huzbandu' sa stea 2 zile, ma dau la voi!
Iti trimit pe PM tel mele

edit: garantez io ca Andreea nu se supara si chiar n-ar fi rau sa te mai bagi si pe aici "in seama"

Mergi la inceput