Campina la apel! (2)
Raspunsuri - Pagina 8
andruskandu spune:
Mishu, citeam la "Adoptii" si ma gandeam cata emotie e acolo, speranta, dezamagiri, si iar speranta...
As vrea cat mai curand sa-mi impartasesti acea bucurie... de a fi mama.
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
ingeras70 spune:
am venit!!am fost pe teren,ca eu lucrez pentru tot judetul,cu copii.Sint asistenta sociala,de meserie.Am 38 ani,sint babuta,rescunosc,dar la sufletel copilas,la fata de 23,la corp putere fizica de 30.Inca nu am copii ptr.ca am pierdut o sarcina in dec 07 si m-am tratat de inflamatii tot anul,dar VREAU si SPER,ca la anul,in octombrie,de ziua mea,sa avem un bebelus acasa.
multumesc frumos de primire

andruskandu spune:
Aaaa, multumesc, Ingeras.
Poate, cand treci prin Campina, dai un semn... sa ne si vedem... daca vrei.
Interesul meu e sa-l arat pe Andrei, nu pe mine. Dimineata e la cresa, ramane WE.
Dac-ar fi posibil, l-as arata lumii-ntregi, ca am doar unu si-i al meu
!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
ingeras70 spune:

Pentru tine si Andrei
.
Stie cineva cit acid folic sa iau inainte de sarcina??Din cite am citit,e mult de 5mg,pastila,cit am cumparat de la farmacie.Saiau jumatate??Voi cum ati facut sau ati mai auzit???
devoska spune:
'neata la toata lumea? Ce mai faceti fetelor! Andrushka, gata piticu la cresa? Mishuleeeeeeeeeeeeeeee, unde esti? Iar te-a pedepsit sefu'?
Ingeras, cred ca cel mai bine vorbesti cu un medic... zic si eu. Eu imi amintesc ca nu am luat inainte (nu ca nu ar fi bine), dar nu-mi amintesc cat am luat in sarcina... ani multi de atunci. Poate Andrushka e mai in tema. Multa sanatate si Mosul sa-ti aduca bebele pe care il doresti! Si tie Mishule la fel, ca am senzatia ca te distrezi cam mult. La anu' pe vremea asta sa mi te plangi ce obosita esti de copil, nu de chefuri.

devoska spune:
Nu rad, stai linistita! Momentan, da, stau la Kiev. Adica stam, suntem toata familia - eu, sotul si maimuta
, adica fetita noastra Sara
. Suntam aici din mai. Casa noastra insa e la Bucuresti.
Edit:
Probabil te intrebi ce caut eu la subiectul asta 

Am intrat de curiozitate, cateva zile la rand
. Si am vazut cum Andrushka scria singura. Ea intreba, ea raspundea, povestea... monolog in toata regula. Mai aparea Misha
. Si mi-am zis "ia sa-i stric eu fetei asteia bunatate de monolog!"
Dupa care a inceput sa-mi placa si am ramas. Andrushka e fata buna
. Cu Misha nu stiu ce sa ma fac
.
andruskandu spune:
'Neata!
Hai mey, ca nici Mishu nu e fata rea! Iart-o si tu, ca apare ea, si...
Dev, ma bucur sa aiba cineva o parere buna despre mine... in ultimul timp trec numai prin suparari... noroc cu ingerasul de Andrei, care-mi insenineaza viata. E cel mai dulce baiat!
Ingeras, parerea mea e ca poti lua o tb pe zi. Dar sa-ti faci analize la 2-3 luni. Sau nu te mai chinui sa o injumatatesti, iei o zi da, una ba.
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
devoska spune:
Andruska, da-le incolo de suparari, nu le mai pune la suflet, ca viata e scurta si nu merita sa te necajesti. Bucura-te de fiecare clipa cu Andreiutu! Si eu fac la fel cu Sara. O iubesc si o dragalesc mereu. Si creste asa repede... Si apoi cum sa nu fii fata buna??? Uita-te numai cate nebunii am turnat eu si mishu, binenteles, iar tu mereu ai fost cumintica. Si eu sunt cumintica, mishu ma provoaca
. Apropo, pe unde o umbla? Cred ca trimit 

rachetii dupa ea, ca tare mi-e dor de un cuvintel de al ei.