Campina la apel! (2)
Raspunsuri - Pagina 7
andruskandu spune:
Mishu, Dev, pe 26 dec. sunt la munca in Bucuresti. Imi faceti o vizita? M-as bucura tare mult...
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
misha71 spune:
unde ai zis? la Municipal?
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
devoska spune:
Eu pentru inceput ma duc direct la ai mei parinti, deci nu voi fi in Bucuresti. Asa facem de fiecare Craciun. Casunam toti pe parinti (mai am un frate casatorit, cu un baietel putin mai mare ca sara). Dar pe 29 sunt in Bucuresti sigur, ca mi-am facut programare la doctor eu si barbati-miu la masina
. Si vreau sa trec sa vad ce mai face si apartamentul meu drag. Asa ca daca pe 29 sunteti in Bucuresti... cu drag
.
andruskandu spune:
La Sp. min. de interne "Prof. Dr. D. Gerota". E pe la Foisorul de Foc, vis-a-vis de Sp. de Oase.
Mai sunt pe 30.12 in Bucuresti.
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
misha71 spune:
inca nu stiu daca voi fi acolo pe 26 sau 30, dar iti voi da de stire sigur!
Ar fi fain sa ne vedem toate 3!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
misha71 spune:
sculareeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaa puturoaselor si haideti la o cafeluta fierbinte!!!!!

devoska spune:
Buna o cafeluta fierbinte! Am dus-o pe Sara la scoala, care este destul de aproape, si mi-au inghetat obrajii de frig. Nu mai pomenesc de fund si alte cele. Pe Sara cred ca o ia raceala din pacate. Azi de dimineata stranuta la foc continuu, ii curgea nasul. Sper sa se opreasca doar la atat.
Da, ar fi super sa ne intalnim... Parca as fi un copilas, asa ma bucur! 

ingeras a venit, ne-a salutat si apoi si-a luat jucariile si a plecat?
andruskandu spune:
Buna dimineata, desi nu mai e...![]()
L-am dus si eu pe Andrei la cresa, unde a intrat fara sa se uite in urma...
, semn ca se maturizeaza. Poate scapa si de scutecel.
Am trecut prin piata, facui cumparaturile necesare penntru o mancare de mazare, cu marar. Si salata verde... mmmm, cred ca o sa fie buuna.
Si-acum imi beau cafeaua la calc, bineinteles pe
...
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
andruskandu spune:
Ingeras, unde esti?
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
andruskandu spune:
Mishu, dar ai putea face o plimbare pana in Campina, ca te primesc si peste noapte la mine, s-o gasi un pat si-o farfurie de ciorba si pentru tine...
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui