Campina la apel! (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Beey, shi mi-am facut un capuccino... cu adaos de cacao nestle si 3 cupe de inghetata de vanilie ...

Daca vreti shi voi, sunteti invitati la mine!

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Adica invitate...

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

moama, da' cum stai cu glicemia, ca la ce zici tu ca ai acolo, imi creste mie numa' cit citesc

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Pai, stai sa vezi, c-am ajuns acasa cu o durere de cap teribila, ca-n microbuz mi s-a cam facut rau... am baut putina apa si-am vizitat wc-ul pentru ... sorry... asa ca cred ca-mi scazuse si glicemia.
Drept pentru care, cred c-a fost binevenita doza de glucide... ca acum ma simt bine.

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

Mergi la inceput

Dev, unde eeeesti?

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

ma primiti si pe mine??eu sunt din Ploiesti,dar cum nu gasesc fete din Ploiesti,vreau cu voi.Tata e de linga Cimpina,vara mea sta in Cimpina,asa ca...hai si eu cu voi.Multumesc.

Mergi la inceput

Pai, cum sa nu? Chiar cu placere!

Esti binevenita!!!

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Bine ai venit, ingeras70! Sotul meu e din Ploiesti. Deci esti "vecina" cu soacra-mea. Asa ca vezi sa nu dai din casa Povesteste-ne despre tine!

Aici sunt, andruskule!
Calc la perdele si incerc sa spal geamuri. Nu le-am spalat pana acum ca am zis ca daca vina soacra-mea in ianuarie, nu le mai spal pana atunci. Si acum a dat gerul si cand dau cu solutie pe geam ingheata instantaneu. Si spala geamuri... Nu as zice nu la inghetata ta . de la ce ti-a fost rau? Sper ca acum te simti mai bine!

mishule, noi cred ca plecam de aici pe 24 decembrie, din pacate. Sara intra in vacanta de vineri, dar nu putem pleca mai devreme din cauza serviciului sotului. Cand ajungem... Depinde de vreme, de aglomeratie in vami, de cat de obosit e sotul meu... Sper sa avem un drum usor si sa ajungem cu bine.

Mergi la inceput

nu stiu sigur, dar sper sa fiu de Sarbatori si prin Bucuresti, asa ca daca vii prin zona, poate ne-om vedea (sa lasi racketii acasa, auzi? )

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

nesimtita de mine ,era sa uit sa-i urez lui ingeras BINE AI VENIT!!!!!!

ioana tu pe unde umbli?

Mergi la inceput