Campina la apel! (2)
Raspunsuri - Pagina 19
andruskandu spune:
N-am fugit, bre, n-am fugit... dar am avut teme de citit
, la greu.
Dev, poate data viitoare ne faci o vizita.
Si aici a fost frig, ger de -10 grade, dar fir de zapada... unde e zapada din copilaria mea?
Andrei e bine, vesel si vorbaret, ca de obicei. Doar ceva mucisori su tusea de la ei, dar nu ceva ingrijorator. L-am expediat la cresa. Azi n-a mai facut figuri, a fugit ca din pusca direct in camera de joaca.
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
piatra lunii spune:
ANDRUSKA, mersi de descriere :)
acu te mai intreb si io cate ceva, ca ai fost asa draguta sa-mi raspunzi :) M-am uitat si eu de curiozitate pe anunturi imobiliare,si desigur,nu am habar de zone. Imi zici tu care zone sunt mai bune, mai centrale, vad de ex. cartier Voila, cartier Muscel,astea de ex. unde sunt,cat de departe de centru, poti merge si pe jos? Am mai vazut si un lac pe undeva, cat de aproape e lacul ala de Campina,ce nume are, e chiar in oras,in afara? Asta te rog sa-mi zici acuma, in ideea unei case acolo, sa am idee la ce zone sa ma uit- oricum asteptam sa scada preturile,dar pana atunci,sa ma orientez :)
mersi si te pup, si sanatate baietelului ,am citit ca e mai bine, deci astea-s vesti bune :)
Piatra lunii 14+ + 2 printese
devoska spune:
Mishule, daca am citit eu bine, azi e ziua ta!
LA MULTI ANI! fata draga!
Sanatate, fericire si un bebe cat de curand! Si binenteles cat mai multe culori in par! ![]()

misha71 spune:
devo
saru'mina.
La par? pai am fost pe rind: neagra, blonda, ciocolatie, apoi am inceput cu 3-3-4 culori, pina m-a strafulgerat: VERDE, si sa mor de nu-mi place! ![]()
Cind am ajuns la serviciu a doua zi dupa ce m-am vopsit, prima reactie a fost sa se faca pirtie in fata mea si bineinteles o liniste brusca ![]()
pe tine, raketii, gazu' lu' Putin, ala de atirna la geam, profu' de rusa si bineinteles pe soacra, sa nu te chinuie prea rau

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
devoska spune:
fetelor. S-a dus soacra cu Sara la scoala asa ca intru repede sa scriu 2 randuri. S-a dovedit a nu fi "poama acra". Dar Sara si fii-su, adica bartbati-miu, ma intrebau aseara cand pleaca... Si saraca abia a venit.
Noi nu avem probleme cu gazele
, asa ca dam si la altii. Popor darnic, ce sa mai... Pe profu' l-am parasit, ala de atarna nu mai atarna, soacra cum am zis, nu-mi face probleme... Deci nu ai de ce sa fii ingrijorata
. Multumesc insa pentru atentie! Cum ai sarbatorit ieri? 
Andrushkule, ce mai faci? ce mai face Andreiutul? 
misha71 spune:
Salutam soacrele!!! Mai e cineva acasa????
***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
misha71 spune:
de ce in fuga? mai atirna ceva la geam si te temi ca vede soacra? ![]()
Si io
da' ma domol, ca sa simti bine!
***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
andruskandu spune:
Si io pe-aici, da-mi doarme puiu-n brate.. nu pot scrie...![]()

Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
misha71 spune:
bine ca mai vii si tu pe acasa pe la tine, Andrushko, ca vaz ca numai noi bintuim pe aici
Io zic sa schimbi titlul: De prin lume adunate...si scapate in Campina ![]()