Campina la apel! (2)
Raspunsuri - Pagina 18
andruskandu spune:

Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
misha71 spune:
BAU! ![]()
Ce frumos ninge ... de-r tine asa macar 2 zile, ar fi super!
Ce mai face Adeiutzu? Mai tuseste?
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
andruskandu spune:
Mishu, 
Andrei nu mai tuseste, poate asa rar, mai are ceva mucisori, dar are o stare generala buna. Te
si el.
(Vrajitorul din Oz)
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
misha71 spune:
il
si eu pe ochisorii lui frumosi
ce-o fi cu devoska? o fi ajuns acasa? sa dea drumul la gaze, ca-i jale in toata Europa ![]()
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
devoska spune:
Salutare la toata lumea! Ieri dimineata am plecat din Ploiesti si am ajuns aseara in Kiev. Pe drum a mai si nins, a viscolit... dar am ajuns cu bine. Aici e zapada peste tot. De fapt de la Adjud in sus era peste tot zapada.
Mishule, robinetul de la gaze nu-i la mine, e la Putinica
, asa ca degeaba am ajuns eu aici. Noi avem caldura si apa calda, cel putin in Kiev nu par a fi probleme. Vom afla mai multe in curand. Daca nu mai dau caldura/apa calda pot trece tot apartamentul pe curent (incalzire/apa calda), deci eu sunt cumva protejata, dar...
Rusnaci ce atarna nu mai sunt. Cred ca nu mai tin "aliajele" lor la temperatura asta, nu ca le-ar fi lor frig. Ei (rusnacii) plang dupa iernile de alta data cu zapada mare si friguri serioase. Eu nu ![]()
Voi ce mai faceti? V-am dus dorul! Nu stiu cat de des am sa intru o perioada, dar ne mai "auzim". Multi pupici si sanatate lui Andreiut!
misha71 spune:
Mai sta mult soacra-ta la tine
ca o sa ma usuc de dorul tau!
Vezi ca esti datoare cu datele de nastere de la tot familionul, da' nu-ti zic unde, ca sa cauti mai bine ![]()
Andreea, ce faci mu-iere?
Ai ajuns acasa?
Io sint suparata ca la noi se topeste si degetul de zapada care cazuse. Cred ca ma mut in Siberia ca acolo e de mine!
piatra lunii spune:
Buna fetelor,
ANDRUSKANDU,vad ca tu stai in Campina. Am postat adineauri o intrebare la forumul de calatorii,vacante,etc. Si acum ca am gasit si subiectul asta, am sa pun si aici intrebarea : cum e sa stai in Campina, cum e viata acolo, e scumpa cum am auzit? Si cum e oraselul, frumos si insorit si linistit? Cu casute frumoase? Mama mea vorbeste tare frumos de Campina,desi l-a vazut cu multi ani in urma.zice ca i-ar placea sa traiasca acolo,desi cred ca e mai degraba un vis,ca n-ar sti pe nimeni, dar nu se stie niciodata :) Iar eu am gasit ieri pe net ca e cel mai insorit oras din Ro si cu cea mai buna clima. Deci, cum e acolo, Andreea si fetelor? :
va pup :)
andruskandu spune:
Buna fetele, am ajuns si io' pe-acasa...
Dev, ai trecut prin Ploiesti, o aruncatura de bat de Campina...
Mishu, ieri am lucrat... azi am ajuns acasa.
Piatra lunii, e frumos aici, si, asa cum se zice, chiar e cel mai insorit oras din Ro. Da, cu clima calma, fara prea multe precipitatii. Si orasul e linistit, cu case frumoase, e curat...
N-as putea spune ca e piata mai scumpa decat in Bucuresti... dimpotriva, gasesti haine de calitate mai ieftine.
(Vrajitorul din Oz)
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
devoska spune:
Andrushkule, am vrut sa vin, crede-ma! De asta te-am intrebat cand mai lucrezi. Dar cred ca iesea scandal rau... Am stat doar 2 zile la socrii si 2 saptamani la parintii mei
Daca mai plecam si in vizite, se lasa cu "balshoi" scandal. Cand mai vin in tara sper sa am timp sa ma vad si cu prietenii.
Ce mai face Andreiutul?
Mishule, am dat o fuga si pe la subiectul cu pricina, cel cu datele de nastere
, acum cateva zile. Dar nu pot tine fetelor pasul cu voi, ca eu sunt batrana. Pai v-am lasat la capitolul 2 si va gasesc la 22
. Scrieti 10 pagini in cateva ore.....
Pot sa-ti dau datele aici daca vrei, ca acolo as pica ca musca in lapte
: sara-18 martie 2002, eu-23 ianuarie 1972.
Dupa ce pleaca soacra o sa incerc sa recuperez, desi ma indoiesc ca o sa pot la ritmul vostru.
Mishule, daca vrei zapada, vin-o mama la mine. Avem si ger... La +0.5 grade celsius frige aici ca la -10 in Romania. Sa-ti povestesc cum e la -5? Si astia anunta -20 

misha71 spune:
devo
cum sa pici bre ca musca? Gabriella abia te asteapta ![]()
Bag datele acu', daca'ti bagi si tu mintile in cap
Deci daca nu vii, o pun pe Gabitza sa urle dupa tine prin tot forumul. O sa fii cautata mai dihai ca de KGB! CLAR?
Vreau zapada, nu conteaza cit de ger este!!!!!! Azi au fost 2 grade aici si s-a dus dreak si deshtu' de zapada ramas pe fundu' strazii 
Andrushkooooo si tu ai dat bir cu fugitii??
Andeiutzu scumpiku'