Scandinavii... se intoarce (7)
Raspunsuri - Pagina 8
speed spune:
ce de activitati prin poienita )))
mihaela,distractie placuta la londra,daca treceti deasupra noastra aruncati cu ceva catre dublin ))
doruletz, ce frumos ca ninge la voi,noi nu cred ca pupam ninsoare anul asta...tare dragalasa e micuta ta...aveti mare grija de iepuras...alexandra mea a avut un ursulet anul trecut pe care a trebuit sa-l aduca acasa si apoi sa povesteasca la scoala ce a facut...pe ursulet il chema buster...dar micuta mea l-a numit busterd...si apoi bastard!!! n-am mai intervenit,am lasat-o pe invatatoare sa-si cistige banii si sa-i explice ce si cum...
sabina,ce puiuti minunati ai,cred ca ati avut un Craciun de vis!
noi am stat local )),am tras 2 chefuri de groaza,unul in deplasare si unul la noi acasa,inca nu mi-am revenit...si cred ca nici vecinii..
mara03 spune:
stiti ca e o superstitie care spune ca prima persoana care iti intra in casa in noul an trebuie sa fie barbat. asa ca am asteptat sa vina si in poienita un barbat primul, dar cred ca nu e nici o sansa, asa ca am venit eu prima sa va spun
la multi ani!!!!
si fug inapoi la recuperare.
speed spune:
iar eu revendic prima mentiune )))
la multi ani si numai bine in 2009!
iar calatoarelor le doresc sa ajunga cit mai repede acasa ca sa ne povesteasca ce si cum...veniti dragi pasari inapoi,veniti cu bine! ))
Adela99 spune:
'neatza! si La multi ani fericiti!
va ghiftuirati? si ce mai gatiti? :))
mie mi se facu' pofta de o ciorba de perisoare cu varza murata, da' mi-oi pune pofta-n cui decat pe urma s-o arunc - ciorba - ca si alte bunatati facute-n cantitati industriale
mara03 spune:
...si barbatul tot n-a aparut...
eu, spre deosebire de ceilalti ani in care am mancat in deplasare, anul asta am gatit. am luat retete de pe internet si am facut rulada cu ciuperci si piept de curcan cu sos alb. si mi-au iesit foarte bine amandoua. am fost foarte laudata.
in rest in meniu am avut ciorba de perisoare pe care a facut-o mama. adela, esti invitata mea la o portie de ciorba pana mai este...
aaa, si era sa uit de ouale umplute, pe care le-am mancat din nou eu in proportie de 90%.
asa ca am mancat non-stop si-am stat. cred ca am pus pe mine vreo doua kile. norocul meu a fost ca slabisem inainte cateva kilograme si-am avut unde pune la loc.
va pup si astept si eu calatorii sa se intoarca acasa cu povesti si poze!
itsme spune:
La Multi Ani, sa cresteti mari, sanatosi si voiosi! :-)
Eu anul asta am decis sa nu fac pom de Craciun, din motive de lene si grija fata de mediul inconjurator (in aceasta ordine) :-) Nu pot sa va spun ce mi-au auzit urechile. D-ra itsme, care din toamna nici nu mai locuieste cu noi, are locul ei propriu, m-a parat la toata lumea (incluzand seful de la serviciu, parintii boyfriendului, soferul de la ITB, etc)... Am pus cadourile de Craciun sub un scaun de bucatarie, pe care l-am numit "scaunul de Craciun".
Familia mea, care de altfel nu apreciaza nici un fel de traditie, s-a gasit sa ma ia in suturi ca n-am pus pom, auziti chestie!
Drept razbunare, la anul am decis ca o sa fac pom, sarmale, racituri, cozonaci, colinde cu Hrusca, pe care o sa le var cu sarg pe gatul familiei (progeniturii mai ales, ca sosul e intreg la cap) ca sa se invete minte....Probabil o sa va povestesc la anul cum plange dumneaei dupa scaunul de Craciun :-)
Pupici la toti prichindeii frumosi si la parintii lor, si sa aveti un an plin de tot ce va doriti !
Adela99 spune:
mara, as veni cu cea mai mare placere nu doar de dragu' ciorbei ... si la anu' parca m-as infiintza la itsme :)
itsme :) ati avut deci masa si scaun de Craciun. asha da!