Scandinavii... se intoarce (7)

Scandinavii... se intoarce (7) | Autor: arboria

Link direct la acest mesaj

(1), (2), (3), (4), (5), (6)

Salut poienitza scandinava

Revin dupa ce termin de citit "The Dying Animal" (aici, in poiana, am auzit de ea?)

Andrada, am facut si eu curcan, anul asta. Incredibil ce bun e! Bine, a fost numai un piept, ca n-avea cine da gata un curcan intreg.
Si cum nu ne plac "porcariile", de Craciun vom avea tot curcan.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

arborici, ...m-am mutat:

voljena, auchhh...din Coasta de Fildes?? De la bancomat?? Fara limita de retrageri?? Halal banci...se cunoaste ca-s in criza!!! Acu' va doresc sa va recuperati contu' cit mai rapid!! Da' mari tantali aia de va furara!! Taman acum, cind lira e jos

liris, multa sanatate si fara alte teste la fetit'!! As putea spune ca faza cu termometru' e tipica pentru tine Am voie??

miha, felicitari (nu stiu rezultatele, da' sint sigura ca fu bine ), iar Sabina, pumnii strinsi!! Da' explica-mi, te rog, cum e cu referatele astea de doctorat in Romania?? Tin loc de conferinte, ori ce? Citi ani ai la doctorat si citi trecura din el??

Pe-aci fu azi o ploaie-ninsoare, iar rezultau' se lasa c-o mizga ce sigur miine o sa-nghete. Haleluja...

doru, misto la Lafayette!!!

Scapai si io de cadouri; le cumparai luni...mai avem de luat doar hainele de schi pentru gasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aecnaran spune:

ai dat si tu in boala skiului ? hahahahaha asta e boala grea

incotro o tai ? de craciun ?

eu vad zapada numai la livigno deocamdata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Arboria bravos!, Noua ne plac porcariile dar cumparam mai mult pui. Ieri am facut Tikka Masala-nothing to write home about, e mai buna la restaurant.
Lila v-ati hotarit cu revelionul?
Sabina bafta!
Doru, eu nu crez sa scaza preturile in Paris sau Londra, New York etc. Oricum nu mult. Frumos de sarbatori la voi mei, dadura la Euronews.
Am vazut ca v-ati decorat pe dedesubt:
http://tempsreel.nouvelobs.com/actualites/environnement/20081203.OBS3805/greenpeace_a_nicolas_sarkozyyes_you_must.html
Liris gesundheit!

Aseara au aprins si la noi:
http://www.cbsnews.com/stories/2008/12/03/holidays/main4646739.shtml

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

ahhh ce ne-au nenorocit astia,se retrag de pe piata toate "porcariile" puse in vinzare din septembrie (!!!),si asta include si salamuri,sunci etc,cica sunt toxice....interesant ca numai 47 de ferme irlandeze au hranit porcii cu toxine dar fiindca idee n-au in ce magazine si-au vindut produsele au hotarit sa le scoata pe toate din magazine...si ne-au pus sa aruncam si ce mai avem prin congelatoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

nseara

andrada, vazui ca greenpeace-u asteapta sa-si indeplineasca Sarko promisiunile, sa faca bine sa stea la coada ca toata lumea asteapta asta . M-a amuzat un comentariu la articolul ala, cica "francezii sunt un popor extrordinar: ei sunt contra la tot. Sunt ecologisti dar circula toti in masina, isi fac cumparaturile la supermarché dar vor sa salveze magazinele mici (cum? nu se stie dar nu e o pb). Vor sa o lege pentru a permite munca duminica ca sa fie magazinele deschise da" sa nu fie ei cei care vor fi chemati sa munceasca, vor "energii curate" dar sunt contra eolienelor etc". Adica o atitudine cam romaneasca gen "sa se se reviziuiasca primesc, dar sa nu se schimbe nimic":)

speed, zisera si acia despre porcii cu dioxina , ba chiar cica ar fi importat si astia d'aci vreo cativa. Da' io ma intreb ce facura agentiile alea sanitare atatea luni (din septembrie pana acu) cum nu gasira ei ditamai dioxina la analize? In sfarsit, in ro sper ca nu ajunsera inca porcii contaminati (au ei destule altele p'acolo:). Ca noi oricum ne hotarasem ca pana plecam in vacanta sa ne indopam cu "craciunariile" locale (stridii, melci, somon afumat, foie gras, icre etc). De "porcarii" nu ne mai atingem acilea ca si asa o sa ne saturam de ele in ro

In rest, trecu si pe la noi "Misculae", Aca isi puse ghetutele in geam si "misculae" le umplu cu ciocolata plus o jucarioara. Pe ea insa n-o intereseaza atat cadourile (nici "Mos Cracun" nu stie ce sa-i aduca pt ca atunci cand o intrebam ce vrea zice "nimic, ai deja" ) cat povestea care le insoteste, ma puse sa repet de vreo 100 de ori cum vine Misculae pe la geamuri sa verifice daca doarme Aca ca sa poata sa-i lase cadourile:)

voua ce va aduse mosu?

mai viu io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

doruletz,la noi n-a mai venit mos "niculaia" decind ne-am mutat in Irlanda ca sa nu confuzez copila :) da' ne-am intilnit simbata cu niste prieteni romani si bineinteles ca la ei a venit mosul iar micuta mea a fost taaare dezamagita...asa ca repejor i-am spus sa-si lustruiasca cizmulita si s-o puna in geam ca poate-poate.mos "niculaia" i-a adus un dvd pe care ar fi trebuit de fapt sa-l aduca mos "craciuna":) oricum a fost foarte incintata desi prima reactie cind a vazut dvd-ul in cizmulita a fost " ar fi trebuit sa-mi pun amindoua cizmele in geam!" i-am zis sa nu-si forteze norocul :) ca si asa a apucat ultima strigare...))

in legatura cu porcii :) am vazut o emisiune aseara,un ministru (n-am apucat sa aflu ce fel de ministru) tare nadusit si incoltit care a admis ca nu se testeaza de rutina mincarea ci doar carnea si si aia se intimpla de 2 ori pe an...daca m-ar intreba pe mine :) eu i-as sfatui sa reglementeze de urgenta etichetarea produselor fiindca legile actuale permit ca de exemplu o carne importata din Irlanda sa zicem dar condimentata si impachetata in Franta sa zicem sa poarte eticheta cu "made in France" desi animalul respectiv n-a vazut in viata lui Parisul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir :)
Io´s la Hamburg pina joi; de fapt in hotelul de la Hamburg ca nici nu stiu daca am vreme s-o tai pina la Ikea care-i peste drum, colea
Ma-ntilnii aci cu un consulent de la Londra si numai glume despre frantuji auzii azi!! Cam ca ccc comentariul ala amintit de doruletz!! Nada insa despre porci. Acu', in Dk, nu cre' sa fie problema cu porcii irlandezi, ca-i avem noi pe-ai nostri, cica mai multi decit numarul total de locuitori!! Io insa mai astept retetu' cu pasareturi de la Andrada.

NN, in care living?? :)) Cu schiatul, merem in sudul Germaniei, de Anu' Nou, undeva la granita cu Cehia (Skt. Englmar ii zice la resort). Da' noi inca sintem incepatori!!!

Cine-i Mos Nicolae??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Seara buna la poienitza!

Si pentru ca in Ro imediat e petrecere mare, ii urez lui Majestatea Sa sa creasca mare si sanatos din toata inima! Mara sa va traiasca feciorul si sa va aduca multe bucurii!!!!

La noi veni moshu' la propriu fratilor! Azi cand am ajuns acasa, de clanta era agatat un "ciorap" de-al lui Mosh plin cu dulciuri. Fara nici un mesaj, fara nimic. Ghici ciuperca cine-i moshu'? Asa ca lil' aceeasi dilema o avem si noi.... Noa niste banuieli acolo avem, dar nu stim precis....

Io auzii pe aici de porcii irlandezi, la noi am vazut mai mult carne de vita din Irlanda si io cam cumpar. Porci danzi sau suedezi am luat...insa nu stiu mezelurile...nu ca mancam noi multe, dar cine stie....

Cu rezultatele viu de miercuri incolo.

Voljena, nasol cu contu'...ati recuperat totusi ceva?

lil' petrecere faina la Hamburg, mai precis spor la trebi. Si musai sa dai o fuga la IKEA, macar de dragul unei felii de ceva kaka bun. Pentru nevorbitorii de limbi scandinave, nu confuzati va rog...kaka=praji .

speed, eu inca astept adresa ta de email .

Pana la urma suntem tot in dilema cu londra, s-ar parea ca vremea e totusi cat de cat, fara zapada si ger asa ca inca suntem pe pozitii, mai studiem meteo...

Noa mai viu si io!

PS Sa va spui ultima amenintare a fie-mii celei mici: "ma duc sa-mi caut alta familie!" ca sa ma induplece sa o ajut sa-si stranga jucariile imprastiate....

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

La multi ani Majestatea Tudorel! Sa cresti mare, sanatos si fericit! Mara, te asteptam cu poze de la petrecere

mihaela, asta cu alta familie imi aminteste de Boubou cand isi cauta ea alta mamica fluierandu-le de la fereastra:)). Se pare ca bantuie un fenomen pe acolo pe la suedeji:)
Rayu, auz bre ca vorbim de voi, mai esti p'acia? hai ca uite se intoarse si varu din Rusia

Lilanda, uitai ca plecasi la hamburg, chiar ma miram ca nu esti pe linie azi:) Pai daca tipul cu bancurile era englez nu e de mirare, e vorba de "prietenia" traditionala si reciproca intre cele doua popoare. Astia nu se suporta de cand se stiu si daca acu nu mai pot sa se razboiasca de-a binelea fac doar bancuri unii despre altii. Totusi francezii au o doza de autoironie destul de ridicata, cred ca cele mai mari mistouri le fac ei de ei insisi (ca si comentariul ala de mai sus).

Acilea venii iarna, maine cica ninge fratilor asa cevaaaa

mai viu io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aecnaran spune:

la noi ploua, decembrie in moscova in ploaie si temperaturi pina la 10 grade. sa vedem ce aduce ianuarie.

si noi plecam in italia la passo tonale dupa craciun.

Mergi la inceput