Scandinavii... se intoarce (3)
Raspunsuri
itsme spune:
mai, terminati cu spermatozoizii aia ca imediat se sesizeaza astia si ne baga subiectul la subsol, la indezirabili.
acuma eu inteleg ca sunteti ocupate, dar nici chiar asa :-)
ps. si eu sunt de altfel tot asa, adica ocupata. c-asa-mi vine cateodata sa-mi lasa balta toate interesele, vorba poetului...
noi avem luni ziua reginei Victoria (asa ca dau de baut!) De fapt nici nu e ziua ei de adevaratelea, dar asa ne prefacem noi, ca sa mai avem un motiv de a bea si de a ne veseli. Poate ca o sa ma mai dezocup atunci si va mai dau un raport de activitate, or "state of the union", cum ar veni...
pana atunci, grija mare la semafor.
lexi spune:
imi scuzati buzna, da' nu puteam sa ratez asa coincidenta cu itsme-uta, asa ceva... ca sa scriu in spirit scandinav. draga mea, m-am emotionat de intalnire, asa ca restul ce-aveam ramane nezis, necuvinte adica, ca tot poietizam p-aicea.
pe arborica o tot amenint c-o cofetarie unde au bagat eclere si napoleoane, noroc ca vine vara maine si poimaine, adica vineri si sambata, ca poate e rost de iesiri la sosea.
salutari si vizionare placuta!
Rayuela spune:
Adica rid de ce iesi.Io nu stiu de ce da nu vad acela ca pe un spermatozoid,mai degraba ca pe un vierme...unu obosit rau:)
Pina la urma ,cre'ca scuza e o combinatie intre mine si Adelutza..adica ne uitam prea mult la teve la filme de actiune:)
Astept lista de scuze ale nescuzabililor.
Sa fie solide argumentele ,ca altfel va bag la camera cu televizorul pe toti.
Edit ca am ramas asa,stupefiata:insula Futuna are regina?
lilanda spune:
Si io tot cu neuronu' obosit ma lupt si mai am doo saptamini de tras de el. Dup-aia m-oi muta in camera cu TV a lu' mama Rayu (numa daca-i-n subsol). Chiar, v-ati mutat?
Pe mara o motivez tot io; mi-a trimis zilele trecute un SMS, sta toata ziua pe drumuri (prin Italia ), i-e dor de noi si revine cu poze. Si nuuu, nu s-a urcat in avion.
In rest, mi-e o ciuda de mor, ca pe-aci e vara. Acum. Parca vad ca-n doo saptamini, cind mi-oi revnii si io, vine toamna! (macar am fost luni la plaja si-am facut si-o baie!)
Pupaturi si spor la gigei...
PS. hah.. da' baizauei, futuna nu-i a lui Sarko?? parc-asa stiam! :-))
Sabina spune:
io nu am o scuza io am doo
nu ma mai pot tine dupa asta.
fotbalist il fac. sa n-aud de pian si chestii.alea-s de fete.
asta la cat se misca acum prevad ca face mai multi bani ca Beckham
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
mihaela_s spune:
Io pana ieri am scuze am avut examene. Acu' is libera da' n-am cuvinte. Adica ce spune. Ca nu e nimic nou sub soarele scandinav decat nori si ploaie, asteptam vara. Cica a fost vreo doua zile pe aici cu temperaturi de 25 de grade dar nu stiu de ce s-o fi speriat...
In rest noi bine...cu d'ale casei.
vorbe de copil...
Hobby
papadie spune:
scuza mea e ca atunci cand is deprimata nu intru pe topice destepte:-)
dar LMA cu majorete si beuturi pt lila, volje si tatik
papadie, zen-sei
doruletz spune:
quote:
Originally posted by lilanda
PS. hah.. da' baizauei, futuna nu-i a lui Sarko?? parc-asa stiam! :-))
ba da, asa e, acolo domneste regele Sarko si regina Carlita . Iar limba oficiala alaturi de franceza e www.corpusdelaparole.culture.fr/spip.php?article47" target="_blank">futuniana:) Poate ne zice Itsme cum ii zice la alcool pe limba aia
Io am scuze ca mie mi se termina vacanta (de primavara) si nu stiu cum sa fac sa incep mai repede alta. d'aia stau si-mi storc neuronu de vreo 3 zile si nu-s capabila de mare lucru in rest. Sau asta o fi efectul intarziat al prajitorilor din ro combinate cu berea nemteasca?
In rest, io astept sa comentez ce scrieti voi