Scandinavii... se intoarce (7)
Raspunsuri - Pagina 2
mara03 spune:
buna seara buna seara!
tudor va multumeste pentru urarile si gandurile bune si va invita la o mica gustare . pam pam!
de ziua lui, pe langa cadourile cu Iron Man, carti cu corpul omenesc, scheleti, i-am facut cadou copilului si o excursie medicala la cluj. e bolnavior saracu' si a trebuit sa mergem, ca am simtit ca nu mai pot amana vizita la doctor.
acum suntem mucosi dar veseli... petrecerea cu ccc copilasi urmeaza duminica asa ca numai luni o sa vin cu poze.
si daca tot veni vorba de tudor, vreau sa va spun ca are o predispozitie pentru ciudatenii. intr-o zi s-a jucat o jumatate de ora cu un cap de gaina. l-a studiat, i-a bagat furculitza in ochi, i-a inchis/deschis ochii si a gasit el tot felul de chestii interesante de admirat la capul ala ingrozitor.
intr-o zi eram la carrefour si am zis sa mergem sa vedem ce filme de desene animate au mai aparut pe dvd. i-au picat ochii pe "nightmare before christmas". si m-a innebunit de cap sa i-l iau. m-am uitat pe spate, am vazut ca scrie "audienta generala" si pana la urma am cedat. vreau sa va spun ca ii place la nebunie. e un filmulet foarte frumos de altfel dar mi se pare cam mic sa se uite la asa ceva.
fug sa iau invitatiile pentru petrecerea cea mare de duminica.
pup!
mihaela_s spune:
am luat examenuuuuuul!!!!!
De baut pentru toata poienitza: ...etc.
Acu' fug sa ma uit mai departe la decernarea Premiilor Nobel!
vorbe de copil...
Hobby
doruletz spune:
mihaela, bravo, felicitari! esti suedeza d'acu?
mara, inseamna ca tudorelu are inclinatii spre medicina (deocamdata veterinara:). Sau a scapat si a urmarit vreun episod din "expertii"?:)
Sper ca e bine acu si nu mai e bolnavior
speed, ce facurati bre, trimesarati dioxina porceasca pana in ro? Da io ma intreb cum am ajuns sa importam porci din irlanda? noi le dam informaticieni si ei ne trimit porci (cu dioxina in plus)
noi ne pregatim intens de sarbatori, ne hotararam sa incepem de vineri seara. o sa serbam atuncea primul craciun pe anul asta si isi va primi aca prima runda de cadouri
mai viu io
Andrada spune:
Mara sa-ti traiasca minunea de baiat!!
Lil azi te intorci din Hamburg? Cum fuse? (saramura aia e brine :http://www.foodnetwork.com/recipes/alton-brown/good-eats-roast-turkey-recipe/index.html ).
Doru cind pleci in Ro?
Si chiar asa sint englejii cu francejii la razbel?
Adica noi i-am iertat pe turci (cit de cit).
O singura data am fost pe ski (ca sa zic asa) cu lectii profesionale, etc, mi se pareau huuuge and treacherous, cind ne-am uitat pe poze abia imi depaseau apreski-urile ,
Mihaela Mazel Tov!!
A
A
lilanda spune:
mara, La Multi Ani baietilor!! (io, ca-ntotdeauna, simt cind e ziua cuiva, da' prea devreme; si e prea tiriziu cind sa trimit si uraraile). Va pup
miha, felicitari!!! Ce urmeaza acu'??
Ajunsei aseara, umflata . Naspa delegatiile astea cu conferinte in hotel + mincare porceasca!! Yuuuck...
In aproape aceeasi ordine de idei, pot sa spun ca relatia engleji-franceji e una cit se poate de normala. Cam ca aia intre daneji si suedeji, ori intre daneji si nemti. Pina saptamina asta, de pilda, am auzit tot felul de chestii despre cit de lipsiti de imaginatie sint nemtii (si de umor, da' io cu asta nu-s de-acord :)), insa zilele trecute se ivi prilejul sa aflu si parerea nemtilor (mai din sud, asa) despre daneji. Cica: atunci cind un neamt zice "Ja" la ceva e e ca si cum si-ar fi dat consimtamintul, pe cind "Ja"-ul danez ar insemna: "Da, te-am auzit" Io le-am explicat nemtilor ca se poate si mai rau :))
Andrada, merci frumos de reteta; arata tare bine si oratania si reteta, asa ca tre' s-o-ncerc!!
doru', unde serbati miine?
Andrada spune:
"All right?"-ul englezesc e ca "what's up"ul american numa ca aici implica ca ti-a fost rau.
Sau "sick" la britoni inseamna ca vomita iar la noi ca e doar bolnavior.
Asta cu danezi-norvegienii-suedezii e veche observasem ceva in Kitchen Stories (asa e Lil??). Am vazut A Christmas Tale cu Catherine Deneuve e ca Noaptea mea cu Maude cind se fac mari, sincer e frumos filmul,
A
mihaela_s spune:
Salut poienitza!
Mara, sanatate lui Tudor! Petrecere frumoasa duminica si te asteptam luni cu pozele.
dorulets, suedeza n-o sa fiu decat peste inca 4 ani . Daca te referi ca parlesc suedeza, atunci o fac la nivelul unui copil de 14 ani . Asta e nivelul de suedeza absolvit acum. Incep nivelul de liceu in ianuarie (care va fi la distanta+3 materii la scoala+practica) si ma tine 2 semestre, in cazul in care trec examenele din prima . Daca nu, aprofundez.... Cam asa e la suedica cu limba , lagom(incet) da' sigur!
Aaaah, eu vreau sa o vad pe Aca cum primeste cadouri de la Mosh...o sa fie asa ceva? Sa ne arati poze si filmuletze, abia astept!
lil' am vazut ca ai citit pe blog...te-ai lamurit? Vezi ce i-am scris si lui dorulets, cam asta urmeaza. Plus materiile aferente, plus 2 zile de practica/saptamana pe care le-am bifat azi. Am intrat in hora, acu' trebuie sa joc!
speed ce sa mai aude cu carnitza de vacutza? Adevarul e ca acum nu mai e in magazine decat facuta in Sverige!
Andrada, ti-as raspunde pe aceeasi limba, dar ma limitez sa TACK!
vorbe de copil...
Hobby
doruletz spune:
nseara
lilanda, da' cu ce te umflasi bre la nemti, cu bere sau cu carnati? sau cu amandoua?
andrada, pai io zic ca noi nu ne impacaram cu turcii, mie mi se pare ca ne-au cam asimilat. Francezii au bancuri despre toti vecinii din jur, in special cu belgieni :)
mihaela, pai din cate imi amintesc io noi la 14 ani atingeam nivelul maxim de limba romana (gramatica). Tu ajunsesi la nivelul asta in doar un an acolo, bravo, asta da performanta.
noi plecam pe 19 adica vinerea viitoare. D'aia ne hotararam sa facem primu craciun maine ca sa-i dam lu aca cadourile si sa aiba si ea timp sa se joace cu ele. Pana la urma reusiram sa aflam ca vrea o "masinuta albastra mare, mare pe care sa o conduca aca" :) Zicea ea asta mai demult da' io crezui ca fabuleaza ca e fascinata de condus masina. Insa alaltaieri chiar vazui masinuta in magazin . O sa faca ta-su poze maine ca si la el veni mosu in avans, ii aduse un Reflex (apropos, sabina pe unde o fi disparut?)
fratilor, astia bagara tvr international la tv acilea, stau si ma holbez si io de vreo 3 zile la tot felul de tampenii. e prima oara in 10 ani de fr ca ma uit la un tv romanesc (mai vazui io sporadic cand am fost pe acasa). Azi de ex vazui pe una care se vaita ca i-au schimbat copilul si i-au dat unul handicapat. Din cate intelesei, ea il abandonase la nastere si la 18 ani s-a dus sa-l ia de la orfelinat. Insa acu se plangea ca aia ii detera altul, nu pe al ei, iar acuma ea voia sa-l duca inapoi p'asta si sa-l schimbe. "pai de ce l-ati luat?" intreba reportera. "Pai daca pe asta mi l-au dat, pe asta l-am luat", raspundea ea. Io initial crezui ca e un film cu nea marin insa nu, era un reportaj Multa lume nacajitaaaa...
Acu ma uit la Toate panzele sus ...eeee, ce vremuri
mai viu io
Andrada spune:
Mihaela... Oh ce-as vrea sa stiu si eu o limba "funny" la nivel de teenager. Spor!
aaa doru, daca ii luati masinuta musai o vedem si noi. Ce mai facurati brad daca tot plecati?
Cu pinzele sus, mi-am adus aminte de vocile din studio, ce funny se auzeau,
A