Scandinavii... se intoarce (7)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speed spune:

mihaela,treaba cu carnea de vacuta ramine cum am stabilit... adica s-au gasit valori ridicate de dioxina in anumite cirezi dar s-a considerat ca nu sunt periculoase pentru sanatate (!!!) asa incit carnea cu pricina nu a fost retrasa de pe piata.cirezile afectate insa au fost izolate iar carnea lor nu va mai ajunge pe piata....
dorultetz,rizi tu rizi dar se pare ca irlandezii au trimis ceva porci otraviti si catre Sarco...ceea ce nu ma mira... in legatura cu tv-ul,de ani buni rezist tentatiei de a-mi trage programe romanesti...si cred ca voi rezista eroic in continuare...
io m-am ales cu nitica gripa asa ca ma retrag in birlog pentru restul weekendului...(cu exceptia perioadelor in care tre sa-mi duc progenitura la petreceri,tre sa gatesc si sa fac curatenie;calcatul l-am programat pentru februarie 09 )
weekend placut si fara dioxine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Salutari poienitzei!

Io am fost in mari "zoale" cu serbarile fetelor pentru Lucia, iar azi m-am uitat la finala Idol 2008 aici la suedica. Concura un maltez care si castiga(va spun imediat despre el) si o suedeza vietnameza. Io tinui cu baiatul!
Amandoi au povesti in spate...el a venit exact acum un an in decembrie in Suedia la "dragutza" lui pe care o vedeti si in videoclip, nu stia o boaba suedeza si acum vorbeste bine. Cand a avut prima auditie, undeva in vara, nu intelegea nimic si nu vorbea aproape deloc. S-au inteles in engleza. El are insa in spate 2 participari la finala pe Malta a Eurovisionului.
Suedeza e nascuta in Vietnam si adoptata la 10 luni. Mie vocea ei nu-mi place...

Azi am cunoscut un personaj interesant...o tipa nascuta in India, adoptata de o familie de suedezi, care vorbea...romaneste!

dorulets cum fu cu Moshu? Veni pe mashinutza albastra?
Da, ai dreptate, la suedeza de acu inainte am sa fac doar literatura. Nu ca-s experta in gramatica, mai invat pe drum...noroc ca gramatica suedeza aduce cu cea din limba engleza.

speed, multzam! Sanatate multa!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

pe unde umblati bre, dupa cadouri?

la noi trecu mosu cu prima runda de "cadoi" (asa zise aca atunci cand vazu cutiile sub brad, cica "uite niste cadoi"), o mai veni cu altele in ro. Masinuta fu atractia principala, de abia o convinseram sa nu doarma cu ea in pat:)
Avuseram si serbare, pregatira piticii o corala moderna si dupa aia mancaram prajiturile facute de ei... in curand am scapat de gatit

mai viu io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Bonjur bonjur!!!
Fratilor,de cind sint proprietara nu prea ma mai amestec cu muritorii de rind:))Mi s-a urcat la cap fumul de burgheza,hhahhahaha!!
Acum am terminat barul de care v-am promis.A iesit demential,desi multa lume ma intreaba daca e bar sau casa de c...urve,pen'ca am tras niste perdele rosii la geam basca covor si canapea in aceaasi culoare:)Baru l-am adus de la vreo 100 de km,saracu dacu meu,dupa un calabalic tipic noua,ca nu aveam masina potrivita sa aducem magaoaia,toti pretenii s-au dat la fund sau erau ocupati,intr-un final s-a milostivit o dama si ne-a dat masina ei,dacu a crezut ca baru intra cumva in portbagaj,dar nu a intrat,drept care a venit 100 de km cu baru PE masina,legat cu sfori si alte alea...suedezii de la care l-am cumparat si-au facut cruce saracii,ne-au sunat dupa,sa vada ca a venit omu intreg acasa:)
D'ale noastre,doar ne cunoasteti.
Bubu e neschimbata,adica cum o stiti.Ultima perla fu mai deunazi,cind,pe drum spre magazin,vaz un mare kaka de caine,si o atentionez sa nu calce in dinsu.Bubu rabufneste enervata,cu cel mai josnic limbaj de cartier,care m-a interzis:Mami,cine s-a cacat in strada?.Am fost foarte revoltata sa aud un asemenea limbaj,dar pe de alta parte nu-i vina cupilului,ca doar are profesori buni acasa.Dupa asta imi spune oarecum mirata:Daca tot s-a cacat,putea macar sa traga apa:)

P.S.-ultima noutate este ca m-am apucat de cursuri de chitara,sint o Janis Joplin in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

ehehe! lume noua pe-aici! bine-ai revenit rayu. savuroasa ca de obicei! bubu mic si dulce!

doruletz, am vazut pozele. ce eleganta e domnisoara alexandra! si ce draguti sunt copilasii cu caciulitele alea pe cap.

mihaela, nu am apucat sa te felicit pentru examen. bravo!

noi ne-am petrecut ieri de minune! aveti si cateva mostre aici.

copilul meu studiaza acum un ficat de porc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Citat:
citat din mesajul lui mara03
copilul meu studiaza acum un ficat de porc.

Ar putea deveni un bun legist :)) Ce a crescut!! Si ce serios e!!

Rayu, pai se puate fara poze??? Si canapeaua; macar e de patru persoane?? Respectele mele dacului!! Curs de chitara-felicitari!!! Cind ne chemi la un concert underground???

doru, oooaaa, da' ce eleganta e Aca!!! Faina masina; o luati si-n Romania?? :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Rayu Poze-poze-poze!!!(scandari).
Doru, dulceata ce fermecata e!!!
Maru, ce frumos e Tudorel!!(are camasa, arata asa ...corporate spiderman).

Fetele multiculturale imi recomandati si mie ceva filme bune (daneze, norvegiene, franceze, I'll take anything dar sa fi aparut pe caseta). M-am uitat eu la ratinguri, dar Manon cu Depardieu are highest si zau daca am reusit sa-l vad pe tot fara sa adorm).

Mihaela, cum de vorbea tipa romaneste?
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

rayu , ma gandii io ca vii cand se apropie chefurile p'aci. Bravo sa va traiasca baru si neaparat vream poze cu perdelele rosii. Cati avem loc acolo? ca acus vine ziua voastra (a ta si a lu boubou) si stii ca noi ne auto-invitam

Mara, oa, ce mare s-a facut tudorelu. ba chiar are si prietena din cate vazui. Si ce tort magnific, tu il facusi?:)
Lasa bre copilu sa studieze nu te pune in calea pasiunilor lui, nu stii ce Pasteur iese de acolo

Andrada, daca vrei un film amuzant si simpatic, ia-l www.imdb.com/title/tt0450664/" target="_blank">pe asta franco-romanesc. Vazui ca e si in engleza (You Are So Beautiful ). mie mi-a placut (aci a avut mare succes dealtfel)

Auz, cica iar se suparara amatorii de caricaturi pe un fotograf din londra pentru poza asta, se numeste www.thelondonpaper.com/cs/Satellite/london/news/article/1157157100615?packedargs=suffix%3DArticleController" target="_blank">Seeing is Believing

mai viu io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Daaaa,e loc de chef,am inaugurat deja subsolu cu citeva chefuri groaznice:))Intra destui,asa ca va astept,numa sa-mi promiteti ca nu dam foc la casa,ca e de lemn:)
Am pus ceva poze da nu stiu daca merge,sa ziceti daca le vedeti:
barul si Amelina Pipilina
Va astept la un mojito
P.S.-imi trebuie un nume de circiuma,inca nu m-am hotarit.Ce ziceti de:"La Rayul pe pamint" ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ziulica buna!

Mara, ce toooorturi(cu accent pe u ) am vazut in poze . Iar Tudor e asa mare! Super petrecere .
Silvia studiaza de o vreme paianjeni, rame, gandaci si viermi. A gasit o ghinda cu un vierme in ea si l-a pus intr-un borcan sa devina...fluture. Dezamagita dupa cateva zile(viermele era mort) i-a dat drumul afara, ca sa-l salveze. Ea deja stie ce vrea sa se faca cand o sa fie mare ...medic de animale...

Dorulets, wow ce Aca mare am vazut in poze! si ce soferita buna e....

Rayu la cat mai multe chefuri la Rayu pe pamant! Pippilina e de "coma" .

Andrada, tipa a fost cateva luni in Ro la voluntariat la o casa de copii si apoi impreuna cu sotul ei, suedez, au pus bazele in 2002 pentru o casa de copii in Republica Moldova, unde au si stat timp de 3 ani. Ea a invatat romaneste. Sotul ei fusese inainte voluntar in Rusia si invatase ruseste. Au revenit apoi pe Gotland si de atunci fac 2 drumuri anual la Chisinau sa ajute mai departe, strang bani si trimit voluntari acolo. Au primit un premiu pentru toata activitatea lor si acolo i-am cunoscut. Tipa vb foarte bine romaneste, desi cum spune ea, nu prea are cu cine sa o practice . Nu stiu de ce, pe mine oamenii astia ma dau "gata".

la voi, am fugit la scoala...mai am azi si maine. Joi am festivitatea...si gata pe anul asta!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput