Scandinavii... se intoarce (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Sa va fie casa casa, sa va fie masa masa, bautura bautura, etc...

CRACIUN FERICIT !!!

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Iete,citi poienari ies de prin birlog!!Un kiss lung si apasat special pentru papadie,uof,mi-a fost dor de dumneavoastra!
Itsme,vechea mea dragoste,tot asa,multe pupaturi rele,pentru intregul familion,am retinut faza cu morcovu,cre'ca il bag io direct unde trebe,ca sa vina sa sune la usa mea un pic schiopatind asea:))
Arborikule,buli,poftiti,poftiti,mai des pe la noi,ca o punem rapid de un chef acilea in poiana!
Si moderatoarele noastre,pe unde umbla fetele cu trese mov,alde Lilutz si Doruletz?
Sabino,ca am vrut sa zic si am uitat:))E greu frate cu chitara !Io am zis ca in doo trei zile invat,dar in afara de bataturi la deshte,abia abia mut si io 3 acorduri,D,A7 si E mol.ATIT!
Apropos de asta,i-am isterizat pe membrii familiei si (banuiesc) si pe vecini,ca numa un cintec stiu bine,respectiv ala "Love is all around" a lu Wet Wet Wet,si stau si urlu prin subsol si zdrangan la instrumentu cu pricina...dacu mai are putin si se spinzura,ca nu suporta atitea note false:))
La multi ani tuturor,LOVE you!!
P.S.-Amelina Pipilina e ceva de groza mai fratilor.Incercam sa o domesticim cu clasica amenintare ca daca nu e cuminte nu vine Mos Craciun,dar nu functioneaza pe al meu copil.A zis ca mai bine sa nu mai vina nici un Mosh si nu vrea nici un cadou,ca s-a saturat sa fie cuminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonjur, bonjur dragilor
Io fui nitel ocopata cu criza mamii ei, da' azi reusii sa sterg si io prafu' :)) Ba' chiar facui si cozonac, ma rog, vorba vine, c-o aterizat fix la cosu' de gunoi. Apai de unde sa stiu io ca ce se cheama in cartea lu' masina de piine "sweet bread" nu-i cozonac, ci chiar o piine nitel mai dulce?? Io chiar crezui ca-i o metfora, asa ceva!! Ca urmare, ne bazam iar pe risu' a l'amande al lu' mama lu' Niels!!

Boon...am retinut chefu' din martie de la Goeteborg si ma ofer cu de-ale gurii Pe arborici o asteptam pe-acilea, cam prin mai(sa stii ca e cea mai misto luna in Scandinavia) si poate se mai ataseaza pe linga ea si restu' de pe continentu' ala :)) Macar s-o facem lata!!!

Noi zapada tot n-avem, ba chiar e nitel cald, insa sper ca acolo unde mergem sa existe niscai tunuri de zapada. Daca nu, am pus-o cu doi teenageri dupa noi si fara net Macar catelu' sa se relaxeze!!

Hai va pup pe tul'monde, va urez muuulta sanatate (in special lui papa si lui liris), sa aveti parte de-o seara frumoasa, alaturi de cei dragi

PS Vazui aseara www.imdb.com/title/tt0497465/" target="_blank">Vicky Christina Barcelona:)) Penelope e colosala!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Lila sintem surori de cozonaci!
Vrem raporturi complete de Craciun cantitate de alcool/pe cap de scandinav, poze cu iepure plimbat, nr de sarmale si celelalte adictii/pe stomac-plamin-cecum de membru.
Craciun fericit fetelor hugs and kisses,
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Dragii Mosului,
Sper ca aveti un Craciun splendid.
printre accese de febra i-am imbracat si eu p-ai mei "de duminica" si le-am facut cateva poze, sa nu zicem ca n-am sarbatorit.

de mos Ajun

Va pup cu drag,
Sabinelu grasunelu

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchid spune:

Dragi Scandinavi va urez si eu un Craciun fericit si un An Nou cu multa bunadispozitie si sanatate.
Va mai urmaresc din urma cateodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

ce faceti fratilor, chefuirati in poiana? Sarbatori fericite si tot ce va doriti voi sa va aduca mosul!
io de abia mai pot sa scriu de cate 'porcarii' mancai, cred ca dupe sarbatorile astea fac crima de om daca mai vad carne de porc prin vreun preparat.
Da'fu frumos, mai luaram o tura de cadouri, basca ne aduse Mosu si zapada, azi dimineata cand ne treziram ningea ca in poveste. E prima oara cand vede aca cum 'linge' si fu foarte impresionata de fenomen:) Bineinteles ca il cararam cu noi pe sam sa studieze si el efectele zapezii.

mara, sam e un plush, nu m-as fi carat cu iepuroiul nici contra greutatii lui in aur. Dar e adevarat ca au si vietati la scoala doar ca aia sunt niste soboloani si nu nimerira la noi din fericire

itsme, povesteste acia ca io intre 2 sarmale si niste 'scarnati' (asa zice aca) mai citesc si mai viu sa va si scriu.

apropos de sarmale , gasii un vin bun in zona asta, Prince Mircea ii zice, il impart cu voi virtual

mai viu io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Hai sa traiti un Craciun minunat mai departe!

Am trecut repede sa va arat cum fu la noi . Si sa va spun ca toate sunt in parametri, in afara de zapada.

Si sa va tzuk si sa va urez LA MULTI ANI fericiti, impliniti, sanatosi si bucurosi. Ca noi peste vreo 2 zile asa, ne indreptam volanul catre zari si o tulim de pe insula cu destinatia Londra.

si si ...sa curga sampania!

ps. pentru iubitoarele de film, am vazut azi www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=20407" target="_blank">The Duchess, daca aveti ocazia nu-l ratati, e minunat.

pps. Am vazut pui de Sabina si de doruletz absolut superbi .

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Oaaa, ce craciunei frumosi!!! De la cel mai mic (bebe Gheo) si pina la domnisoara Silvia :))

Sa va fie de bine porcariile; le incercai si io ieri (de-alde racituri, cirnati, sarmale si julfa - asta imi place la nebunie ), cind fusei in vizita la prietenii nostri romani. In noaptea de Ajun insa, ne de delectaram c-un curcan si trei feluri de cartofi . Oricum sint plina!!

Acu' sintem ocupati sa indesam in saci de plastic bagajele de ski, fiindca miine, cit mai devreme, ne luam si noi avint spre sud. Ca urmare va imbratisez, va urez un Revelion pe cinste si un An Nou fericit, plin de bucurii si realizari. Si, mai ales, sa fim sanatosi!!

PS miha, drum si buna si voua...poate ne incrucisam prin Germania :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'neatza!

calatorii si concedii placute!

lilutz, ce-i aia julfa?

doruletz, lu' Sam nu i-o-nghetzat coditza? ii placura scarnatii?
vrem si noi sa citim ce va povesti la scoala. ce fain ca a lins pe la voi, aici e doar frig si ceatza. si din cand in cand polei.

rayu, pai cum sa nu-mi amintesc de ziua dacului, doar sti ca e febletea mea. si apoi ziua lui e pe data primei mele intalniri cu primul meu sotz. asta zic si io asociere :)

ma ghiftuii si io cu de toate imi iesira si jumerele care lasara si multa untura pe care o mancai pe paine cu varza murata primita de la fostu' sotz ca io nu pusei varza la murat si acum doar lenevesc - is in pijama mai toata ziua, pijama pe care mi-o aduse mosu', nici ca putea fi mai inspirat - pana pe 5 ianuarie cand merg la lucru, atat cat apuca pijamaua sa se usuce dupa spalat, ca apoi is libera din nou in 6!

pup toti prichindeii poienitzei de ce nu pot io sa vaz pozele puse de mara?

irimell, chiar n-ai de gand sa mai treci p-acilea?

distractie placuta in continuare! ma'c sa ma-ntind nitzel :)

Mergi la inceput