Scandinavii... se intoarce (7)
Raspunsuri - Pagina 6
aecnaran spune:
sa fiti bine cu totii La multi Ani ! Un Craciun fericit la toata lumea si Un An Nou cu bucurii !!!!!!!!!!
si nu beti pe rupte, ca alcoolul e o otrava !
papadie spune:
Sarbatori fericite si un an de mare exceptie!
aaa si vb. conului NU fumati ca serpii, caci fumatul duce la orbire!
mara03 spune:
sarbatori fericite poienita scandinava si sa ne intalnim aici multi ani de-acum incolo!
va pup! sa ascutati sfaturile poienarilor de mai sus ca sa treceti cu bine sarbatorile!!!
speed spune:
Craciun fericit tuturor,sper ca Mosul sa va aduca tot ce va doriti...
eu ma duc sa fac sarmale.
Rayuela spune:
Cum adica,sarbatorim si nu bem?Pai ce hal de scandinavi am ajuns?
Apropo de ziua lu dacu(Adelutzule,cum de iti aduci aminte mami,ca pina si eu uit cind e nascut:)),am tras un chef simbata si ne-am trezit cu vecinu din stinga(suiedezu,poreclit Iepurele de noi,pentru ca are asa ..fatza de iepure)cu reclamatii,ca cica e muzica prea tare!Numa ca acu daca sintem propritari,iaca nu pot chema pe maharii aia de pazesc in zonele de apartamente,haha!!A fost o revolta generala printre mosafiri,abia ce ma simteam si io bine si dadusem un pic mai tare pe 80's,(serios acu,trebe sa fii caine sa nu-ti placa muzica 80's la chefuri:),ca ne pomeniram cu dinsu la usa!
Vecina din dreapta,care era invitata(Iepurele NU a fost invitat) mi-a zis sa mergem la ea acasa sa verificam daca se aude chiar asa de al dracu muzica...ei bine,NU se auzea nimic!Dar nimic!!!Cum naiba sa nu ma enervez!L-am deranjat cu muzica,dar ia muzica de unde nu-i,deoarece la subsolu ala esti chiar izolat,nu se aude nici macar la mine in casa,la etaj!
Aaaaaa,ce ne-am enervat....
Si acu imi da cu tifla si Conu Narancea,auzi la el,asa ceva....
voljena spune:
trec si io azi sa va colind ca maine am o lista de nu cred ca-mi ajunge ziua ... sfaturile competente s-au notat: o sa bem cu masura (sticla de trei sferturi e buna?) si o sa fumam ca turcii
va doresc petreceri frumoase la toti
itsme spune:
eu cred ca narancea are nevoie de ajutor psihiatrc de specialitate, vazand ca a avut indrazneala sa vina aici la scandinavi si sa afirme asemenea bazaconii despre alcool !!! eee....nu se poate asa, trebuie sa intervenim....:-)
Rayou, cred ca iepurasul a fost invidios ca nu l-ai chemat la petrecere, si fiind el 'a little shit disturber', cum se zice pe aici, s-a gandit sa va reclame. Eu nu i-as da nici o importanta si i-as face cadou de Craciun un morcov! La multi ani dacului, cu intarziere, si felicitari pentru vecina normala.
Doruletz, revin dupa sarbatori cu un raport complet asupra activitatilor prestate de dl. si d-ra itsme, acuma sunt aici numai pe fuga iar tu esti la Belgrad, sau cine stie unde...
copii, va doresc Craciun/Saturnalii/Hanukkah/Kwanza/etc fericite si va doresc sa va gaseasca Mos Craciun cuminti si cu lectiile facute.
Revin mai incolo cand terminam cu impachetarile de cadouri si cu garnisirile de mancaruri...
pupici la toata lumea
ps. adelutzo, esti de coma cu furnizorul de jumari care a retras oferta pt ca nu ai raspuns la avansuri haha...asa ceva...
arboria spune:
Sarbatori fericite, dragilor!
Ati facut bradul? Ati impachetat cadourile? V-ati pus o dorinta (sau mai multe)?
Dorinta mea e ca anul viitor sa ajung pe la tara vikingilor. Poate de ziua Lulutzei, poate mai spre vara...
In clipa asta, insa, mai am un singur dor: sa nu mai ninga la noapte, ca m-am saturat de curatat zapada din fata casei
Asa... acum eu ma intorc la ale mele, voi sa fiti cuminti si sa nu mergeti cu colindatul mai departe de scara B.
La multi ani si criza usoara!
Sabina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui itsme . Eu nu i-as da nici o importanta si i-as face cadou de Craciun un morcov! |
Lirisuca, sanatate, si gandeste-te ca pierderea de bani te-a scapat de unele mai grave(asa zice barbatu-mue) Sarcina placuta in continuare si pupam familionu.
Rayu, la multi ani fericiti dacului si la mai multe partiuri reusite!
Dragii mosului, noi am cam ratat Craciunu asta, trebuia sa mergem in vizita, dar copiii sunt bolnavi, asa ca acuma tre sa improvizez ceva, sa nu treaca sarbatoarea...nici brad n-am facut, ca era in plan pt Busteni(la casa mica deocamdata)
va urez sanatatem, fericire si un Craciun frumos de tot.
Sper sa mai trec p-aci inainte de anu nou.
PS. fumat nu, beutura nu, pai atunci.....sa mancam!!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
buli spune:
dragilor, sa fiti sanatosi, sa mincati, sa beti si sa fumati cit va pofteste inima si dupa aia sa fiti tot sanatosi
craciun fericit!
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@