Scandinavii... se intoarce (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

ION de Mara! Sa petreceti frumos!
Succes la serbare Tudorelului si tie la filmat/pozat!

dorulets si noua ne-a adus mama Pistruiatul, inca nu ne-am uitat...dar mi-ai facut pofta. Nu stiu de ce si eu ma uit rar la filme...poate le redescopar intr-o zi...

andrada, multzam. Am citit de pe site-ul astora doi (suedezul/indianca) cum au descoperit ei viata in Chisinau, au stat 3 ani acolo pana au pus pe picioare casa pentru copilasi. Un jurnal care mi-a dat fiori, mi-a adus aminte de Romania de acum 15 ani cand era si la noi plin de copii pe strazi si prin canale. Brrrr...II ziceam lui Ovi ca io n-as putea sa mai traiesc asa, cat de multa bunavointa as avea. Cred ca de aceea ii admir mai mult. Prea am ramas "amprentata" de viata din comunism si de dupa ca sa mai pot vedea si duce asa o viata.
E misto pe insula, asa zic si eu. Am gasit aici multi oameni demni de aprecieri, laude si plini de bunavointa. Nu ca n-ar fi si din ceilalti...dar nu atat de evident.

Sabina, cum fu azi? Eu te felicit , sunt sigura ca a fost foarte bine!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

edit ca uitai:
Rayu, daca ai lansat invitatia asa in eter, io am luat-o si daca nu-mi era adresata . La noi e cam greu ca e departe, dar nu imposibil.

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Pumnii stransi au functionat la maxim, va multumesc frumos, si pt asta, dar si pt sugestii , La multi ani Ionu!, noapte buna romanika, mi-e un soooooooooooooooooooooooomn:))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

hei, ia sa va urez si eu putin ca dupa aia ziceti ca sunt asa si pe dincolo....

de cand nu v-am mai vizitat s-au intamplat multe pe aici asa ca zic si eu ca Rayou, felicitari celor care au sarbatorit zile de nastere, gravidutelor, copilasilor, felicitari celor care au renovat, cumparat sau inchiriat, celor care au fost la cursuri si au dat diverse examene (printre care si de limbi straine), felicitari pentri filmele si expozitiile vizionate, pentru bairamuri, petreceri si festivitati, stiti voi care cui i se cuvine si scuze ca n-am timp sa va numesc personal..:-)

Rayou, demential beciul si pacat ca nu pot sa trag si eu o fuga mica, din cauza de distanta....Bubu e tot asa de mare figura, dupa cum vad :-) mai vreau poze!

o mentiune speciala pentru tinuta de cocktail a Acai, de asemenea pentru Tudorel cel veterinaros :-) Si pupici celorlalti copii scandinavici, mai vreau poze cu toti!

asa, nu mai stiu ce am vrut sa va spun ca m-am luat cu generalizarile...!

Rayou, eu zic sa numesti barul "La Hanul Bubutzei/Rayutzei/Dacului"...care te aranjeaza mai bine...
pe mine m-a lovit boala diminutivelor de cand ma uit pe internet dupa retete culinare romanesti....domnule, toate folosesc diminutive! luati o pulpita de pui, o bagati in apica, o dati cu unturica, etc :-) zici ca suntem la grupa mijlocie :-)

asa, va pup si mai revin io daca imi aduc aminte ceva semnificativ! ce ti-e si cu pierderile astea de memorie, domnule !

salutari si sayonara la toata lumea scandinavica, si va pup de asemenea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

itsme , ma bucur sa te vaz. Ce mai fac dl itsme si domnisoara? pe unde va mai plimbarati in ultima vreme?

da' irimelu pe unde o mai umbla?

xeno, La multi ani, sa-ti traiasca flacaul!

noi maine decolam spre belgrad, de acolo ajungem noi cumva pana la ro. Dupa ce ca aveam bagaje ca pentru o expeditie la polu nord, ne mai pricopsiram si cu Sam, iepurele mascota a clasei pe care cica trebe sa-l ducem in vacanta si cand vine inapoi sa povesteasca copiilor la scoala ce a vazut Si mai zici ca de ce e coada la psiholog...

Io de abia astept vacanta ca sa dooooorm

da' mai viu io si de acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

...asta din cauza lui sam... si chiar il duceti cu voi? eu zic sa-l lasati la vecini si ii spuneti o poveste frumoasa despre romania, pe care s-o spuna la intoarcerea la gradinita. sau va e frica ccc ca va toarna?

am o gramada de lucru asa ca fug la ale mele, dar nu m-am putut abitne sa nu rad de familia doruletz si iepurasul sam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

dragutele mele, eu va citesc constant dar nu mi-a ars sa scriu.
am un decembrie absolut oribil, cu boala, accident de masina si un loss mare de tot in buzunare.
bine ca acum sunt sanatoasa si sper ca si bebelusa. vom vedea. n-a avut o viata intrauterina prea linistita biata de ea.
va doresc sarbatori fericite! si ramin in umbra sa ma mai destind cu voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

liris, imi pare tare rau sa aud ca ai trecut prin asa momente. ma bucur ca sunteti bine acum. daca te putem ajuta cu ceva, chiar si cu o vorba buna, noi suntem aici.

sarbatori fericite si linistite si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

liris,multa sanatate si ai grija de tine...

am scapat si noi de 2 serbari pina acum,mai avem 2...

in alta ordine de idei,daca uneori m-am cutremurat la auzul numelor copiilor de celebritati,se pare ca nu numai celebritatile aleg nume idioate pentru fapturile nevinovate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

naziua!

zic si io ca si itsme la paragrafu' cu generalizarile :)

La multzi ani dacului! nu am sunat desi mi-am amintit in douazeci, ca mi-a fost jena. asha ca baru' e inaugurat.
si mai zic ca io nu vin la chef la Baru' "rayu la subsol" ca poate asha oi veni ;) rayu, mii de scuze!

io ma apuc de bucatarit! si printre multe porcarii, am sa fac si jumere, ca tipu' care vine cu magazinu' ambulant cu porcarii m-a fentat de data asta si mi-a spus alta data :( s-o razbunat ca n-am raspuns pozitiv invitatiilor lui, ce ti-e si cu "barbatii" astia, cum nu pot ei accepta un nu

Mergi la inceput