Scandinavii... se intoarce (7)
Raspunsuri - Pagina 9
itsme spune:
Adela, pupici Daca te prezinti cu o jumarica, batem palma! (adica esti invitata Radioteleviziunii de Craciunul urmator, la sediul itsme
Sabina spune:
noi am facut pom, da mancare NU :)) Majoritatea cadourilor sunt inca la ai mei si sormea, ca acolo trebuia sa ne petrecem ziua de cRaciun. Asa ca Itsme, esti f tare cu scaunul de Craciun, noua nici asta nu ne-a iesit Domnisoara e incantata in locsorul ei? De faopt, voi v-ati adaptat usor?:))
Cat despre familia Sabina...a fost cel mai cumplit sezon de sarbatori, nu-l doresc nici la dusmani! Dar a trecut fix in ultima zi a anului, asa ca in 2009 am intrat teribil de osteniti, dar optimisti
Piciu Gheorghe s-a gandit el ca ar fi bine sa faca aceeasi viroza ca sor'sa, insa imbunatatita. 8 zile a avut febra mare, spre 40, cateodata ii mai scadea la 38.8. Acu zburda si e mega rasfatat.
va pup si ma duc sa dorm.Cele 30 de minute pana la urmatoarea trezire. De cand cu boala are ceasu pus din ora-n ora.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Sabina spune:
sa nu uit, Doamna mara, cum slabirati? eu am ramas super balena dupa Gh....nu exagerez incepe cu 6 bataie spre 7 numarul....
si am uitat esentialul:
La multi ani, sa aveti un 2009 vesel, plin de party-uri , cu succese, fara stress si cu sanatate!!!
mara03 spune:
naseara!
sabina, eu am slabit involuntar, ca voluntar nici nu ma mai chinui (n-am reusit niciodata).
ma bucur ca bebe gheo e bine acum. eu n-am reusit sa vad pozele voastre de craciun. oare de ce?
itsme, am vrut sa zic ccc ca la anu' adopt si eu "scaunul de craciun" dar avand in vedere ca sper sa petrec revelionul viitor in casa noua nu cred ca o sa ma pot abtine sa nu fac si un brad pe masura, adica mare si frumos.
adelutz, pai daca vii prin romania te astept cu draga inima si pe-aici, pe la bistrita la o ciorba, o plinca, o zama de salate cu mamaliga...
pup!
Sabina spune:
ti-am trimis pe mail . Plus alea de la serbarea tip broadway . Sofia a fost prietena lui Pinocchio si mama vitrega a Cenusaresei.
le-am facut private, de aia nu mai merg, mai trimit invitatie la doritori daca primesc adrese de mail
mihaela_s spune:
Un An Nou Fericit! La toti poienarii si poienaresele!
Am ajuns si noi back home dupa o minivacanta super.
speed n-am avut cum arunca nimic spre Dublin pentru ca am fost cu masina. Sa va spun cum se circula pe partea stanga cu masina cu volan pe stanga?
Sabina, vreau si eu invitatie, desi am vazut pozicile de Craciun.
Va tzuk la gramada si am sa revin cu poze.
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
lilanda spune:
Bonsoir si Laaaa Muuulti Aaaani
Ne adunaram si noi pe-acasa, aproximativ intregi: io cu niste glezne umflate de la mersu' de pinguin pe creasta + un genunchi nitel strimb de la coborirea in plug (da' asta trecu rapid), iar Niels cu o ditamai rana pe calcaneu din cauza unei bataturi nesimitite, a carei piele se desprinse odata cu soseta...yuuckk!! Din cauza asta, el rata si ultima zi de ski!! Insa una peste alta, ne simtiram bine si avuram parte de miscare. Multa miscare: doo kile pierduram in deplasare, da' cre' ca le-am recuperat rapid ieri, cind ne-am oprit la prietenii nostri (romani) si mincaram resturi de la Anu' Nou: salata boeuf, ciorba de burta, porcarii, pui, peste, stridii etc etc
In Bavaria fu rece (cam la -15 grade noaptea), cu dezghetat de masina in fiecare zi, cu o bere buuuna rau si cu o mincare la care nici nu vreau sa ma mai gindesc; snitel vienez, currywurst - bleah si varza alba. Intr-o seara comandai niste pastrav, in speranta ca mi-o placea...fu OK, da' fara gust. De germana lor nici nu va mai povestesc: o intelegam fix pe dos!! :))
Si uite-asa, se duse si vacanta :((
Pupaturi!!
Adela99 spune:
'neatza!
mihaela, lilanda, bine revenira-ti pe la casele voastre. o mai asteptam pe dorulez si o gramada de poze si povesti de la voi toate.
lilutz, se ingrasha Ilie?
mara, zama de salata cu mamaliga .... hmmm
itsme, jumarica viiine, ca venii si omu' cu porcariile ieri
io ma pregatesc sa merg la lucru dupa un contzed de doua saptamani si ie un friigg .... da' nu-i bai ca maine is libera din nou
lilanda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adela99 lilutz, se ingrasha Ilie? |
Nu...tot suplu e, ca nici lui nu-i placura wurstii bavarezi :) Unde mai pui ca se si invirtii zelos, de altfel, pe linga turmele de oi!!
Sa intelegem ca nu-l mai refuzasi acu' pe omu' cu porcarii?
Pe-aci a nins azi noapte bine si, cum e si frig, patinoar e drumul! Am facut 45 de minute dimineata pina la serviciu...ajungeam la fel si cu bicicleta!! Iar in alea 10 minute de-am dezghetat masina, la itsme m-am tot gindit si la ce frumos e iarna in Canada
mihaela_s spune:
Am revenit cu poze si cateva impresii.
Lil', cand am trecut prin Danezia alaltaieri turna cu galeata, apoi in Suedia era ger si zapada...vad ca ajunse si la voi frigu'. M-am gandit la tine ca am dormit in Flensburg(parca aici ziceai ca mergi la cumparaturi). Acum si la noi e zapada si frigutz, dar nu ca pe continent...brrrr...la Nyköping ieri dimineata erau -15 grade. La noi e bine...-2/-3.
Gata ca ma duc la bulgareala pana nu se intuneca. Pup la toti!
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby