Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (15)
Raspunsuri - Pagina 8

anca81 spune:
Ursulet cu ochi albastri
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

bitza2008 spune:
Nikolici o prietena de-a mea a patit la fel cu verigheta si a mers la camera de garda. A dat dr cu o solutie si a scos-o, verigheta a iesit stralucitoare ca noua de la solutie.
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

freshanana spune:
buna
ieri nu a mers netul si nu am citit nimik, dar azi am recuperat
tot ieri am gasit in cont 400 ron=2 alocatii . yuppyyyy !!! avem bani. acum astept cu nerbdare cei 600 ron ca sa nu stau doar pe banii sotului
si tot ieri am fost la dr ca bb tuseste (ca si mami si ca si fratele lui) si haraie (din cate am citit nu e sgurul). bb a luat 60 g in 4 zile, dr a zis ca tb sa ia minim 125 g/saptamana. nuj dc reusesc sa il aduc la 6kg anul asta, de dublat greutatea la nastere nici nu poate fi vba
si totusi tb sa ii fac cele 2 analize la urina. ufff !!! :-(
in alta ordine de idei abia astept mos nicolae . am luat cadouri pt toti cei 3 barbati ai mei. iar pt mos cracila cos un sac pe care sa il pun sub brad. si mai am de scris si scrisoarea de la moshu pt baiatul cel mare. vaaaai ce de treaba am...
pupici
o zi buna

Nerantula spune:
Moni, multumim de oferta, dar avem de carat si ditamai hondrobeia de carut, nu stiu daca te putem incurca cu el, partea cu rotile abia o inghesui la mine in masina
Giulianna, inca nu a venit costumul, si noi il asteptam cu nerabdare. Pozite frumoase nu am mai facut, doar cele din seria www.flickr.com/photos/30462666@N03/3082279836/in/set-72157609663094382/" target="_blank">incruntatul.
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...

tzitziri spune:
CD, noi punem o aleza sub cearceaf....e mai simplu decat sa ude salteaua...
Mamica implinita de David (17.09.2008)

_giulianna_ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nerantula Moni, multumim de oferta, dar avem de carat si ditamai hondrobeia de carut, nu stiu daca te putem incurca cu el, partea cu rotile abia o inghesui la mine in masina ![]() Giulianna, inca nu a venit costumul, si noi il asteptam cu nerabdare. Pozite frumoase nu am mai facut, doar cele din seria www.flickr.com/photos/30462666@N03/3082279836/in/set-72157609663094382/" target="_blank">incruntatul. www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008 ... once upon a time ... |
Super! Sa-i mai faci! E pur si simplu bestial!
Mami de

andy_galro spune:
bitza multumesc pentru raspuns
Andreea de
Andrei(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
_
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

anca81 spune:
Cred ca nu mai iesim azi ... incepe sa picure.
Nerantula, ce misto sta Gruia langa ursul acela mare
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

nikolici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CD27 Apropos de verigheta, mi-am facut-o cand eram insarcinata si tanti vanzatoarea a zis sa o fac mai stranta ca am degetele unlate...mai...ori am eu niste carnaciori de felul meu, ori am ramas cu ele asa din timpul sarcinii pentru verigheta imi vine la fel de stramta ![]() Mami de Mikul Robert Constantin http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH |
Si eu am patzit acelasi lucru....numai ca eu cred ca au gresit ei nr.la degetzelul meu....sau am degetele umflate de cand am comandat verighetele.Imi este drag si mie sa o port avand in vedere ca am purtat o f f putzin.Si sunt model anti-stres, ma mai destresam si eu nitzel dar se pare ca mai rau m am stresat.
AM REUSIT SA NU MAI AM DEGETUS CAPTIVUS!!!DAU PARTY.I AM FREE AGAIN!
MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA
povestea nasterii
bebe Karina

EvaF spune:
Buna, fetelor!
Se simte spiritul Craciunului, bag seama! Vad Craciunei si Craciunitze, o pup pe nora mea care este o Craciunitza supeeeeeeeeerba, ce ochi albastri are ea!
Am vazut ca v-ati intalnit, f frumoase poze! M-ai impresionat rau de tot Miruna, cum il tii la piept pe Dimitri, este asa o complicitate intre voi! Cum il sorbi din ochi, de fapt in toate pozele esti cu ochii pe el! F speciala relatia voastra, esti o mamica admirabila!
Tandretea asta cand il am la san o cunosc si eu bine, ma induioseaza rau sa il am pe Luca la piept, la fel de tare cum ma induioseaza sa vad o femeie insarcinata sau care alapteaza! Mai nou, de vreo saptamana asa, nu numai ca se opreste din mancat ca sa imi zambeasca, acum sta asa cate zece minute si vorbim, scoate niste gangureli, niste sunete si niste zambete, asta uitandu-se fix in ochii mei; toate astea cu gurita langa san si in pozitie de alaptat, pacat ca eu reusesc sa il filmez numai cand vorbeste cu sotzul meu si numai din lateral, nu ii puteti vedea fata, pt ca indata ce vede camera se uita fix la ea! Dar o sa imi pun sotzul sa imortalizeze momentul in care il am la piept, cand rade si parlametam, merita pastrat pt posteritate!
Nerantula, te cred ca esti fericita, momentele cand copilul iti zambeste si iti vorbeste sunt extraordinare! Eu, v-am mai zis, il pun in pat si ma intind langa el, ne dragalim, il mangai, ii vorbesc, il pupacesc, atunci imi ofera o rapsodie de zambete si gangureli, mai nou ma ia de mana!
Miruna, am luat si eu legatura cu prietena ta! Este extraordinar de draguta, explica ff frumos si este f saritoare! Sper sa mi se potriveasca si mie un pouch, vedem azi! Merci mult
Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
-----------------------------------------------------------------------------------