Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (15)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Cat de tare e poza cu Ania !!! E mortala !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LUCUTTA

Fetelor va rog sa-mi raspunde-ti la o intrebare:daca nu mai alaptez si mai am ceva rest de lapte ce se intampla?

Tin sa mentionez ca nu am prea avut lapte de la inceput deci bb papa formula si ii dadeam si san dar acum de vreo 5 zile nu ii mai dau nici san pt ca el trage si apoi se enerveaza si tot asa .De asta parca nu mai imi vine sa-l pun la san ca numai se enerveaza si mai mult de 10 minute nu rezistam in ritmul asta,adica nu vreau sa il chinui.Pana acum ma mai mulgeam dar prostia asta de pompa de la primii pasi nu mai merge.

Daca vrei sa scapi de lapte definitiv exista niste pastile pentru ablactare, e bine sa vorbesti cu ginecologul tau, pentru ca au si efecte adverse.

Insa rest de lapte sa stii ca e normal sa ai si vreo 2 ani dupa ce alaptezi.Nu curge, nu risti mastita, pur si simplu functioneaza glandele mamamre :).

Daca nu mai merge pompa iar tu inca produci ceva laptic, eu ti-as sugera sa iti cumperi alta, macar una in forma de para, pentru ca daca nu te multgi poate aparea mastita.
Nu goli sanul, cred ca e mai bine sa scoti cate putin, astfel organismul tau va sti ca nu mai trebuie sa produca lapte si usor-usor se va opri.

Daca totusi nu vrei pompa, cand e nevoie de poti mulge cu mana. LA incepu e mai greu, insa unele femei se descurca mai bine asa decat cu mana. Vezisi tu cum te simti mai bine :)

am mami si bebe,

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Aseara n-am apucat sa vad pozele din cauza de
Super,super faine...ce bine aratati mai fetelor,iar bbeii scumpi foc
Scumpa de Ania obosita nu gluma

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

si eu am vazut poze cu mamici frumoase si bebei scumpi! :) miercuri vin si eu, neaparat!

Muuh, cum de-a iesit asa fosforescent caruciorul lui Dimitri?

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Hello girls,

Ce bine trebuie sa va fi simtit ieri fetelor...mamici simpatice foc.

Sa va spun si eu de durerea mea...va scriam ieri ca nu mai pot scoate verigheta...degetul a luat o razna, e umflat.
Aseara pe la 1, dupa ce am adormit-o pe a mea bebitza, vine sotzul meu care statuse pe net si cautase sfaturi de scos verigheta in situatii imposibile cum ma aflu eu...si imi zice hai in baie...eu ma gandeam ca ii arde de ceva...dar in baie???..mai avem 2 camere in plus...taman baia?Ma indrept zambitoare catre baie...si il vad pe al meu cu balsamul de par in mana ca a citit el sa pun balsam si sa stau 2 min cu mana complet ridicata, sa se duca sangele in jos si ca iese singura verigheta....nu va spun cat de copios am ras...am stat cu mana in sus mai mult de 2 min si mi am zis acum verigheta tre sa iasa singura....de unde...am tras eu, a tras soatza...nada de nada, verigheta s a prins si mai bine intre carnuri acolo, iar degetul s a umflat si mai rau.
Pe urma barbati miu imi zice stai ca mai sunt 2 variante...una cu o bacnota, alta cu atza.Zice..hai cu bacnota...zic hai si uite ne chinuiam in miez de noapte sa bagam o bacnota de 1 ron care nu intra de nici o culoare si plus ca ma durea orice atingere.Am zis stop ...si am lasat varianta cu atza pt.azi.

Astept alte idei de scos inele de pe degete, oricare inafara taierii degetului
Pup

MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA

povestea nasterii

bebe Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

girls!

Ce misto a fost intalnirea voastra, ufff, ce mi-ar placea si mie sa va vad. Dar prea curand n-am drum prin Bucuresti.

Carla a avut o noapte mai linistita, s-a trezit la 6.45. A mancat ieri mai mult peste zi, 780 ml, deci asta cred ca este explicatia pentru trezirile din noapte.

Claudinna, felicitari pentru flacaul sanatos si voinic!

CD27, e mai bine Mikul cu burtica?

Khristin, fetitei tale

Nikolici, las-o in pace cateva zile sa-si revina degetul si apoi incearca din nou cu ceva unsuros gen ulei. Da' de ce vrei s-o scoti ?

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Anca

Pai verigheta am pus o ca am iesit si eu prima zi in lume cu Ramo (300) si nu o mai bagasem de prin mai.
Nu as scoate-o insa nu mai circula sangele in deget si ma doare

MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA

povestea nasterii

bebe Karina

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

300Carutul meu are banda reflectorizanta de jur imprejur iar cand au facut poze cu blitz a iesit reflexia ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

neata!
nikolici pune comprese sa dea inapoi umflatura si apoi incearca din nou. sper sa reusesti s-o scoti fara prea mari daune

poze
povestea nasterii
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

Mergi la inceput