Puiuti de randunici 2008! (154)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix
....sunt trista tare de cand m-am vazut sambata in toate oglinzile din magazine...parca nu mai sunt eu
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)

mimoooo eu ma "depresionez" seara de seara cand ma vad in oglinzile de la sifoniere (ca stau in pat cu teo sa o masez cu cremite)...mi se revarsa burtile de ies din cadrul oglinzilor ...de mancat mananc putin, paine nu...ma ingras si cand respir...si sunt lenesaaaaaaa si nu am vointa sa ma apuc odata de facut abdomene; ziua nu am timp, ca teo e motorizata pana seara, nu doarme ziua decat 10-20 de minute, dar acum seara as putea sa fac...ma lamentez aici de zor, dar nu iau masuri

arieeeeel, ce faci? mai traiesti? si daca da, traiesti cat de cat bine ? cum te mai simti?
tuchi, sebica e mai bine?

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

liana, greu moment...of ce-o fi fost in sufletul tau!!!

nicolNB, naspa situatia, neplacute momentele astea. dar nu pot fi evitate intr-o viata de cuplu din pacate. sa vina repede linistea inapoi!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Simo-Mimo,abia acum 30 de minute a adormit Sam!nu prea papa laptic,dar sunte multumita ca nu a mai facut febra si nu are nici diaree!sa vedem maine cum va mai fi

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

V-am citit dragelor si m-am regasit si eu in multe "ipostaze",asa ca m-a podit si pe mine !si nu sunt in stare sa va mai scriu si sa va incurajez

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

E asa un vanticel naspa pe crenguta... Ce-i cu noi??

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

baaaaai, ce melancolie si oboseala pe crenguta! hai mai fetelor, nu va e dor de o "betie" asa intre fete, ca in alte nopti, de o "claca" nocturna?

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lianam

baaaaai, ce melancolie si oboseala pe crenguta! hai mai fetelor, nu va e dor de o "betie" asa intre fete, ca in alte nopti, de o "claca" nocturna?

Liana, mami de Teo

Ma bag. Sunt iarasi singura, ovcors

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

mimo stii faza cu gradinarul (n-are castraveti) si pantofarul (n-are papuci)
apropo de multiplele roluri pe care le "jucam"/detinem in viata noastra, este in interventie un exercitiu revelator: se pune un scaun pentru fiecare rol identificat (mama, prietena, sotie, femeie, angajata etc.) iar cel in cauza trebuie sa se mute repede de pe un scaun pe altul... constientizeaza de unde oboseala, sfarseala, uneori depresia. oboseste numai gandul la toata situatia, darmite ca trebuie sa FACEM asta zilnic. iar corpul nostru asculta mult mai usor decat componenta emotionala (apropo de trecerea de la un rol la altul) fiecare rol implica un set de comportamente, un set de emotii, un set de ganduri, principii etc.
ajuta realizarea unei prioritati, stabilirea unor lucruri pentru TINE, in cel mai personal si egoist mod, folosirea partenerilor de situatie (impartirea resposabilitatilor)

am facut tot cearsaful asta ca sa te conving sa fii mult mai blanda cu tine, sa ai rabdare, sa-i implici pe cei din jur, sa ceri si sa accepti ajutor, implicare.
mama, pietena, sotia si femeia MINUNATA din tine... ete, spunei randunoiului ca de fapt are un harem in casa, nici nu stie ce norocos e! dar riscant totusi, in legea noastra-i zile poligamie si e condamnata

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Liana, Mimo . Sunt acum putin trista dar va trece, cu siguranta. A fost o experienta minunata si ma bucur ca am reusit sa-l alaptez pe bubu pana acum.

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Am trecut fuga sa va salut si sa va spun ca suntem bine,iar tzatza mea incepe sa-si revina,la fel si starea.Numai ca laptic aproape nu mai e de la antibiotic,Tea nu vrea praf in continuare,f rar o pacalim,noaptea se trezeste de nu stiu cate ori,ma scol sa fac praf,nu accepta,o tzatzai putin si o suzetez sa adoarma,apoi iar o luam de la cap si uite asa sunt cam fara fortza.
Va imbratisez si ne auzim curand.Sanatate tuturor.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput