Puiuti de randunici 2008! (154)
Raspunsuri - Pagina 6
mihatp spune:
simt de o vreme cum creste frustrarea. incerc s-o controlez, sa rationalizez situatie dar inca rabufneste.
apuc sa stau tot mai putin cu Luca. si am sentimentul ca nu fac cat ar trebui, pentru ca nu fac cat as vrea. nu-i dau atata atentie cat mi-ar placea. (asta ar fi pe scurt)
apoi imi pare ca i-am furat viata personala mamei mele. ca ea trebuie sa fie cumva la dispozitia mea. ea este o persoana foarte activa, ii place sa iasa, sa fie implicata in diverse activitati. i-am stopat cam tot. trebuie sa ne facem planuri sa poata iesi si ea. stam destul de departe de centru, intr-o zona de case, si fara masina e greu de iesit. iar ea nu are carnet. sa compensez, incerc, desi trebuie sa insist, sa-i dau bani cand o prind stramtorata, sau cu pretextul ca ne-au ramas euro de la rate sa ii dau lunar la "fondul de concediu" (vreau sa-i "trimit" iar la vara/toamna unde pe afar, probabil grecia)
si iaca-asa
astept sugestii, pareri, experiente
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
mimonix spune:
helo lume...iacata-ma-s !Rupta franta demolata dar prezenta
Sa vedem ce-mi amintesc :
Bubu inca un hohot pentru Dtef care-si linge umbra
Zozebravo pentru Mihaita cel cumintel, muciless Si asa e, are Teo un aer misterios ...esti neam cu mama omida? Sa-ti explic...acasa mironosita, afara TNT dynamite
Tuchi io zic sa o dai incolo de functie de regina urechilor si zana otitelor Sanatate multa lui SEb
Livycu sufeltul si eu sunt pe insula aia a voastra , dar n-am timp sa schimb deloc
Caminu fi mami trista, ai alaptat atatea luni...e o schimbare si un sentiment cred, dar nu e de respingere fata de tine...doar fata de lapticul ala care nu-i mai e suficient
Ralucasuper ideea cu calendarul
Mihuta sa-ti traiasca nepotica , sa fie sanatoasa A avut o aparitie spectaculoasa
Lunynu te lasa colesita, fir-ar pestele sa fie Si mucii duca-se si ei la peste Teo nu canta inca la chitara, doar o chinuie ...era si dezacordata Dar vrea sa invete iar eu caut profesor ...Of lume ...asta daca te intebai cu ce-mi mai ocup timpul liber aaa si Teo stie one
Blankar pt vestile bune!
Kyasuper treaba sunt aia de la Dimitrov? Eu intai ma bag la regim ca nu incap pe mesele alora
SimRamce ma bucur cand aud ca mai sunt si altii care amana regimul Poate asta te incurajeaza
Symo e bine Sam?
Lianaam vazut strengarita care saluta randunimea Dar ce palarie haioasa Nu am mai multe poze cu Teo, n-au facut acolo sau nu mi-a aratat mie ...
Alicepace sa fie Te asigur ca Thea va realiza multe din visele tale si tare bine e....bineinteles ca trebuie sa fie si visele copilului, nu numai ale tale...dar in mare, se regasesc toate in memoria celulara
Nicoleta nu te necaji, lasa...vin ele si zile mai bune
Bitzaeu m-am uitat la poze , sa stii Si am si zis atunci...dar nu e asta motiv sa nu vorbesti cu noi sau sa nu ne mai arati alta data poze
Si acum veste...am vorbit cu Clau, e totul in regula...ma rog mai sunt un picut racite, dar baiul e ca Rebe nu mai doarme nici ziua mai nou si Clau e zombi...in plus, au avut de umblat zilele astea si seara s-au tot adunat multe...va pupa pe toate cu drag si revine curand
E cazul sa dau send ca sa nu uit
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
lianam spune:
nicol sa treaca supararea si maine sa va impacati frumos frumos
dragalasa nepotica ai mihuta ...cred ca esti super emotionata
Liana, mami de Teo
Kya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lianam ... atunci cand trebuia sa intru la sala de operatie sa ma redeschida, doctorita mi-a zis sa ii dau tzitzi la teo pentru ultima data... Liana, mami de Teo |
Brrrr! Cum suna...
Raluca mamica de Sanziana mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
mimonix spune:
Aaa Miha, in primul rand felicitari pentru simpozion In al doilea rand , daca nici tu nu poti controla frustrarile Eu zic sa nu-ti faci griji pentru mama, ea o face cu toata dragostea, sunt convinsa...strange tu banii si fa-i cadou de Craciun sau de ziua ei o vacanta undeva...vii direct cu voucherul...dar asta depinde de felul ei, tu stii mai bine Cat despre statul cu Luca, aici ai dreptate...nu stiu cat timp stai tu la servici, la ce ora vii acasa...dar eu sunt hotarata sa nu mai las sa treaca pe langa mine copilaria lui Vladutz, ca tare nu merita...adica trebuie stabilit exact echilibrul financiar si , din punctul meu de vedere, sacrificata cariera daca presupune sa-ti sacrifici timpul liber pentru asta...poate ar fi mai grozav sa ai un cabinet, sa ai un program mai flexibil...dar nu stiu daca merge asa o afacere la Baia Mare....e complicat de dat sfaturi, tu stii asta...ca doar e meseria ta
Despre Teo...ea are nevoie de multa atentie, dar numai cand vrea ea...iar eu uneori nu mai pot sa fiu in nspe locuri deodata...sa fiu si mama si prietena si sotie si ....sunt trista tare de cand m-am vazut sambata in toate oglinzile din magazine...parca nu mai sunt eu Iar de ras, aici cu voi ce mai rad....ca-n rest Dar lasa ca vine ea masina de spalat vase
Si uite asa, am fost si la psiholog in seara asta...si am facut o scrisorica , toata numai pentru tine
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
lianam spune:
ce tare stefanutu cu umbra lui ...vezi bubu ce baiat iubacios ai ?
mai sunt mortali astia mici.... teo cand misuna prin casa, sta si culege fiecare scama si analizeaza (pana sa bage-n gura evident )...e mai rau ca o soacra, gaseste si cea mai ascunsa scamuta
Liana, mami de Teo
mimonix spune:
Liana , hai ca ai incurajat-o pe Cami Bai ce aventura cu duracela
Nicolnu mai plange fata draga El plange ? Las ca va trece pana la urma
poze
Simo27 spune:
mama Mihutza,asa nastere mai zic si eu!am vazut poze cu nepotica dragalasa,e tare scumpica!sa le traiasca si sa va traiasca
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
mimonix spune:
Nu mai pot...noapte buna Pe maine
poze