Puiuti de randunici 2008! (154)
Raspunsuri - Pagina 5
mihatp spune:
lunymerci
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
bubu05 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihutza11 A nascut sora mea!! o fetitza de 3.75 kg.. in 10 minute pe hol acasa.. nici nu au apucat sa vina paramedicii! si cu Dragos (nepotzelul meu) la capul ei si mosita de mama!!! sunt inca in stare de soc cu asa o veste si asa o nastere mai ales!!! Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008 Pozici Creste gargaritza www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara |
Felicitari! sper ca sunt bine amandoi!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kya Luny chiar am vazut zilele trecute ambulanta de la pompieri si uniforme pe care scria "paramedic". La Liviu ma gandeam. Raluca mamica de Sanziana mititica God didn't bring me this far, to leave me here! |
din fericire, el nu e paramedic, era sofer pe genul ala de ambulanta..soferul tre sa fie pompier!..dar de vreo 2 luni, a scapat de la Floreasca si e iar la el la Salvatori, nu mai are treaba cu amulante, spital and so..ii este mai bine asa!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
..Doamne ajuta!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mihutza11 spune:
da Luny ai dreptate! my bad! salvare era mai simplu hihihi..
hai ca am mai aruncat si un ochi in urma..
Liana super dragutz salutul randunicesc!
Blanka Bv ca a fost bine si uro e neg!!
Zoze, Luny, Tuchi (si parca mai erau) sanatate la puiutzi!!
si pt Iulia mica si luptatoare sa doboare E-coli astia.. of ca urati sunt!
Bravo Miha!!
multumim fetele de urari! si v-o prezint pe nepotzica dragalasa..
a stat taticul ei pe mess si mi-a dat cateva poze .. off in momente din astea imi pare rau ca nu sunt acasa..eh..
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
nicol_conte spune:
Mihuta sa-ti traiasca nepotica refacere rapida surorii tale!
Blanka ma bucur ca sunteti bine, ma bucur si pt Mufy de Lunyca e mai bine si de Sufletel blond la fel.
V-am citit , dar sunt in butoi pana la gat dupa o cearta cu randunoiul dintr-un motiv stupid, imi vine sa plang de nervi cu lacrimi siroaie, asa ca ma bag somn.
NB
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Kya spune:
Mihutz ce pui dulce!
Nicol NB si pana maine sa-ti pui ochlarii roz, da? Toate certurile sunt dintr-un motiv stupid, dar hai ca trec! mami suparata.
Raluca mamica de Sanziana mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
lianam spune:
cuscra...nu mai fi suparici ca bubu nu mai vrea tzitzi, e barbat, ce vrei, cat sa stea la tzatza mamei
offf, te cred ca e un sentiment "de ruptura", dar n-ai ce face; din pacate a venit mai repede decat te-ai fi asteptat; eu nu am avut parte de puiul meu la tzitzi decat vreo 5 zile cu totul, si imi amintesc ca atunci cand trebuia sa intru la sala de operatie sa ma redeschida, doctorita mi-a zis sa ii dau tzitzi la teo pentru ultima data ....a sunat asa morbid...am simtit ca se desface pamantul sub mine....imi siroiau lacrimile si ea mititica dormea asa frumos si sugea la san cu atata forta, de parca ar fi stiut ca ne despartim pentru o perioada .....cand au luat-o cu patutul sa o duca la salonul de copii, mi s-a parut ca acolo se opreste toata viata mea....offf, uite ce fac, in loc sa te incurajez
ginerele meu frumos e baiat mare, precoce, "independent" ...nu mai fi suparici; inseamna ca asa e bine pentru el
Liana, mami de Teo