Puiuti de randunici 2008! (154)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

miha ce frumos le spui tu
cami las' ca te recompenseaza vineri ca te-a lasat singurica

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

cami, stela

noapte buna tuturor

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

asa de la suflet
liana

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

miha, foarte frumos ai spus
stelutz, multa putere, mami
cuscra, sper sa se recompenseze, ca si-a luat liber

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

stela sanatate si tie si tizei frumusele! of, ce neplacut ca nu accepta laptic praf....s-ar putea sa zic o prostie , dar tot zic: daca te mulgi si pui in biberon si combini cu lapte praf, si apoi treptat scazi lapticul tau din biberon, oare nu o pacalesti?

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

multumesc fetele de urari inca o data!

sunt fericita pt sora mea si sufar in acelasi timp ca nu sunt acolo..

Simo am uitat sa iti zic sanatate lui Sam!
Mimo
Miha f frumos ai zis!
Stelutz sper sa reusesti cu Tea pana la urma!
cred ca mai voiam sa mai spun ceva..

in alta ordine de idei aseara am avut o noapte frichinita rau.. cred ca cea mai frichinita de pana acum pe motiv de dinti.. ca nici tzi-tzi nu voia si numai cu Orajel ce o mai calmam si apoi adormea la loc.. dar nu pt mult timp ca o luam iar de la capat.. si totusi azi m-am uitat in gurita si nu vad nik la orizont, nici macar gingia nu mi se pare inflamata.. sau oi fi eu cu capu-n nori si nu vad bine..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

mihuta poate fi de la dintisori; eu cu teo patesc asta de cand avea vreo 4 luni...ii ies ffffffff greu si dureros....e foarte agitata si plange si papa putin din cauza asta...sper ca la andra sa iasa muuult mai usor

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

liana, ia mama un ceai de aici si fugi la culcare...Doamne ce viata si pe sotul tau...ziua e in priza cu duracellu...noaptea nu are stare nevasta....
si tot am vrut sa te intreb...ce ai avut cu splina de-ai dat-o afara? asta daca nu e prea personala intrebarea...

Mergi la inceput

somn usor stol....va doresc sa aveti o noapte ca si mine...bursucul s-a culcat la 9:30 de-odata cu noi si s-a trezit la 6:30, deranjat fiind de ceasul lui taicasu. A mai tras doua partzuri, a tzocanit o tzatza si s-a culcat la loc.
Nu va zic ce emotii am cu venirea neamurilor. Ma tot intreb daca o sa-l placa, daca el va fi la fel de hilizit cu ei, daca o sa ii topeasca, daca se va adapta schimbarilor...casa plina, galagie etc. Nu imi ramane decat sa astept si sa vad. De luni noaptea incepe distractia. Intai vine nasa lui, mare, mare bucurie pentru mine ca a reusit sa isi faca timp sa vina in Australia si sa il boteze. Vineri vin si socrii.

v-am pus si o poza cu CAP. Multumesc de vot, varianta 1 ramane. Are aprobare si de la sot. Si mimo, tocul eu il port. Nu e vina mea ca is prea inalta...ci e vina lui ca e prea mic. Ca doar nu oi merge toata viata in papuci de casa. In plus lui ii place...ca ajunge cu capul unde trebe...intre.

si v-am mai pus si 2 poze la semnatura ca sa va inveseleasca dimineata.

Mergi la inceput

si acum va dau si cafeaua....si ceai, capuccino, nesquik si multa sanatate si incerc sa scriu o scrisorica chiar daca am treaba de facut...

mihutza, sa iti traiasca nepoata sa creasca mare, sa fie sanatoasa si frumoasa. Si recuperare cat mai rapida sorei tale. Super nastere, banui ca a fost mai putin super pentru publicul spectator dar important ca a trecut cu bine si au ce povesti la nepoti.

simo, sanatate Barosanului. Sa scape de febra si sa redevina mancacios. Nu iti zic cum am apreciat ca ai luat taxiul si nu te-ai urcat la volan speriata fiind.

adriuta, felicitari pentru vlajganul de baiat ce il ai acasa. Mi-a dat peste cap toate teoriile mele conform carora cei pufosi is mai puturosi si cei ce tin la silueta is mai miscorosi. Al tau e si mare si iute'n talpa.

nelia, nu te stresa cu greutatea. Valabil si pentru pucca. Mie una nu imi plac medicii care evalueaza copilul dupa niste tipare. Ar trebui sa vada imaginea de ansamblu. Ce dimensiuni are copilul si ce achizitii are la varsta respectiva. Daca e activ, daca e vesel, daca nu are febra etc...nu stiu de ce tot dau din gura cu greutatea. Si din cate stiu eu cam 250g luate pe luna, incepand cu luna a 6a, reprezinta o crestere multumitoare. Si nelia, daca nu se mai da in vant dupa lapte nu ai ce face. E usor sa stai pe margine si sa spui ca musai trebuie sa bea lapte pana la un an...dar practica e mai grea...nu poti forta copilul, nu ai nici un medicament "minune" care peste noaptea sa il faca pe copil sa bea cu pofta...ce poti face tu e sa ii dai alte lactate, testezi copilul, ii dai branzica, ii pui lapte in mancarurile care stii ca le accepta cu placere (legume, fructe, cereale) si incerci sa reduci ceaiul si poate ca atunci de sete va ajunge sa reaccepte laptele.

tuchi, urmeaza-ti instinctul. Schimba antibioticul, cere si o alta parere. Sanatate lui Sebisor.

cami, nu fi suparata. Poate ca ai fi vrut tu sa alaptezi mai mult dar dragoste cu forta nu se poate. Uita-te la stela, luny si chiar mine cum incercam sa ii intarcam si nici cum nu reusim. Tu vei avea parte de o tranzitie mai usoara decat noi. Si mai pune niste poze...nu lasa copilul neimortalizat.

mimo, tare luuuunnnngiiii filmarile. Nici nu am dat bine click pe play ca s-au incheiat. Sa stii ca unul din punctele mele forte cu care l-am prins in plasa pe prapadit era ca stiam sa cant la chitara Trandafir de la Moldova. Doar pe note stiam si nu pe acorduri. Sarmanul de el a crezut ca ce cantari i-oi trage in viata...dar s-a inselat...si i le trag doar din gura.
Sa stii ca eu vreau sa vad si filmarea facuta din celalalt capat al camerei. Si oare sa iti spun ca m-am intrebat ca de ce faci misto de aptitudinile artistice ale lui Teo, intituland fimarea "Tanase band"...ulterior am inteles de ce
Iar cu bucataria, eu zic sa o lasi pentru dupa sarbatori. In ianuarie vei gasi foarte usor zugravi, montatori etc...e luma moarta in domeniu si de abia asteapta sa aiba lucrari. Daca dai startul acum garantat iti vei primi colindatorii printre cratite si bidinele imprastiate prin hol.

nicoleta, hai ca nu e dracu asa de negru. Fa un efort sa te arnjezi si mergi la petrecerea de la servici. Meriti si tu o seara relaxanta departe de pampersi, diversificare, dinti etc. Si ca ma intrebai de rinite, eu nu am avut probleme cu ele, ci doar faceam bronsite urate. Din pacate cu rinitele prea ai ce face. Oricat ai incerca sa elimini factorii favorizanti tot va aparea un altul la colt. Sigur ca poti incerca sa mai limitezi din ei.

nicol, nu va certati ca nu rezolvati niimic. Timpul si rabdarea le rezolva pe toate.

bubu, lasa fructele in pace. Fii tare ca sa arati ca o zana de sarbatori. Si Stefanut sa fie cumintel si sa nu te mai trezeasca noaptea.

Blankar, ma bucur ca urocultura e negativa. Tot am vrut sa iti zic ca prezenta leucocitelor poate semnifica "doar" in 50% din cazuri ca exista o infectie. Ceea ce este important este urocultura si numarul de unitati formatoare de colonii. Ma bucur ca a mers usor cu putzi, la cum povestesti ca a fost fara probleme tind sa cred ca nu era asa stransa treaba...dar important este ca te-ai mai linistit si tu.

luny, sa bag paie pe foc? eu cred ca l-as fi prajit pe el el cu tot cu peste. Va veni musai si vremea ta sa te razbuni.

miha, felicitari pentru prezentarea reusita. Si nu te culpabiliza pentru Luca si pentru mama. Eu cred ca ea este fericita si multumita stiind ca de dragul ei (si alte motive) ati renuntat la America si ati decis sa reveniti in Baia Mare. Sigur ca ii este greu dar are bucuria de a isi vedea nepotul crescandu-i sub ochi. Imagineaza-ti cum "participa" ai mei la toate achizitiile lui Patrick.

ursule, unde esti? ai intrat in hibernare?

mamipapa, tare bine imi pare ca te-am vazut "virtual" si mai ales ca am vazut-o pe Honey ochi albastri. Si aranjamentul ala in alb si negru pe cat de indraznet este pe atat de frumos. Te pricepi nu gluma.

criss, ma bucur sa aud ca sunteti bine. Sa termini repede cu treburile si sa mai treci si pe la noi.

lyvy, felicitari pt Iris ce-a mobila. Logic ca ii plac prizele si lucrurile interzise...acum sa ai tu putere sa o tii departe de ele.

raluca, ti l-am admirat pe Sabin la accesorii loz Il prinde bine. Si sa stii ca si eu il bag pe Patrick intre noi cand isi incepe programul cu noapte'n cap. Mai suge un pic, il mai mangaie pe Tigger de pe pijamaua mea, isi mai baga de doua ori degetele in ochii sau nasul meu dupa care mai trage un pui de somn...si noi pe langa el.

Trimit ca ma strigaaaaaaaa....
Va pup si va doresc o zi usoara.

Mergi la inceput