Puiuti de randunici 2008! (154)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

hai ca mai scriu unu'...ca am auzit ca s-au bagat shtrampi de duamna la magazie, toata marimile, toate culorile (aviz valentina)...ca sa scap de trauma ce o am cu vanzatoarele din Ro care, cand le ceream ciorapi culoarea piciorului nr 2, imi raspundeau acru..."AVEM NUMARUL 6 DACA DORITI!!!"...pai nu doresc dragutelor ca nu am ce face cu ei...

zoze, imi pare bine ca sunteti spre insanatosire. Iar cu dintii, pe multe mamici le-am auzit de hematom la incisivul superior. La Patrick i-am vazut hematomul duminica, intr-o criza de urlete, iar marti era deja dintzuca afara. Iar cu contul de "randunici" parerea mea este sa nu il inchideti. E adevarat ca e mai usor sa faci capitolul cu userul tau dar din cand in cand e bine sa il mai folosim ca sa aranjam listuta si sa aiba cat mai multa lume acces la ea.
PS. Daca nu tu ai facut capitolul asta sa stii ca nu stiu cine l-a facut...chiar daca a fost cu versuri si cantec NU eu sunt poiata.

bitza, pune poze ca vrem sa le vedem. Ne si uitam la ele dar uneori uitam sa comentam. Hai ca vreau sa vad bucalata cu ochi albastri ca ai mamei. Si intrebare, sotul tau a facut/sau are frate ce a facut medicina la Cluj? Seamana incredibil de bine cu un coleg de-al meu, coleg ce si era bucurestean.

valentina, imi pare rau ca si pe voi va prinde raceala. Sa scapati repede. Si asa e legea seriilor...cand e muci apar si dintii...parca ma vad pe mine acum o saptamana...raceala eu, bursuc, dinti bursuc, CM in gara la mine.

maria, si mie mi s-a intamplat...uite dintele nu e dintele...nu pricep fenomenul dar clar nu suntem nebune...ci doar gura lor e zona crepusculara.

kya, sa iti fie de mine "gimnastica". Nu pricep cum vin mesele alea dar daca tu zici ca s-a lasat cu febra musculara atunci inseamna ca sunt utile.
Ma bucur sa aud ca nu e chiar asa rau clau, o sa is revina Rebeccutza la somnul de zi si atunci o vedem si pe clau aici.

Ali, sa scapi si tu de boli si sa vina odata laptopul ala ca de vreo 4 luni esti absenta...oare cum mai arata Alexandra? Mimo, fii pe faza ca vine norata in tromba.

si in incheiere,
Sanatate Iulia, sa scapi de infectii, sa scapi de injectii si sa ajungi cat mai repede acasa la jucariile tale!!!!

Mergi la inceput

ce iti e dom'le cu copiii astia...cand am treaba, cand sunt obosita, cand sunt satula, nu s-ar culca nici platit nici picurat cu ceara...acum trebuie sa plec la stomatolog si el sforaie sa rupa patul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Gecko demential e ajutorul Mosului!
si ce scrisorici lungi ai bagat! cred ca mie imi lua o zi sa scriu cat ai scris tu

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata! Poftiti la cafea
gecko, e superb Mosu' Patrick, dar nici cu mamica "cu cap" nu-mi este rusine. Gata, m-am hotarat, azi il bag pe fii-miu la sedinta foto
mihutza, felicitari pentru mica nepotica

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

'Neata si de la mine...

SPER ca Sofiei sa ii dea dintii si asta sa fie explicatia pentru scartzaiala de ieri. Nu a vrut decat in brate, cu capitzul lipit de mine, nu a papat aseara decat vreo 5 linguritze de cereale si o tzatza, azi dimineata o singura tzatza...da' sa mor de vad ceva...sta cu gura punga, nu baleste, da' nici nu ma lasa sa ma uit...

Ceea ce nu inteleg este febra de 38,6 de la ora 10 aseara...a trecut intr-o jumatate de ora dupa Panadol, si nici nu a mai facut. L-am lasat pe Radu insarcinat cu termometreala, la vesti proaste am fugit acasa.

In rest...sunt alaturi de Mihutza in bucuria ei ( felicitari, matusico! sa va traiasca botzul! ) si de tot restul stolului deprimat, intristat, ingrijorat si de puiutzii bolnavi

38,3 febra acum Dar macar e vesela si vioaie....

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Hei , m-am trezit si beau cafea ...sa va spun ce porcarii am visat? nooo, cel mai important lucru e ca m-am trezit si nu era decat un cosmar Ce fericire pe mine, bune si cosmarurile astea la casa omului
Mihastiam eu ca face bine mersul la psiholog O sa incep serviciul, o sa vina bona, o sa slabesc, o sa fie totul bine
Gecko asa zic si eu ca el e de vina , ca e prea mititel...el n-are niciun stres, mereu imi zice sa port ce tocuri vreau ...eu sunt cu buba la cap Mai dar cate asemanari cu fata mea, cu chitara, cu prapaditul, cu ziua de nastere, cu mama amatoare de povesti Sper sa nu ia drumul Australiei ca tine Am inteles, sa traiti Filmez camera fetii din toate unghiurile, e creeatia ei 100% ! Despre ajutorul de mos este absolut demential , o sa inebuneasca bunica-sa ce tot bolborosesti tu acolo , daca o sa-l placa E drept ca agitatia o sa fie ceva nou pt el, si eu as avea emotii...dar ei se adapteaza repede si o sa fie grozav pt tine cu atata lume , cu povesti noi...o sa ai super sarbatori
Camihai cu pozele
Stela super ca sunteti bine, lasa ca pacalesti tu fata pana la urma
DEci nu se stie cine a facut capitol nou? O fi Kya, ca ea are inclinatii artistice...Dar de ce nu recunoaste?
Gata, rolul de Mimonix care se destrabaleaza singura la bucatarie, la o cafea si mai multe tigari s-a incheiat Ma duc sa intru in pielea dusmanului care trezeste copilul pt ca are teme
Pe curand

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Olgutzika - salutari...Am citit rapid ce scriai de febra...aia e febra datorata eruptiei dentare, exact cum banui si tu. SI sa stii ca si copilul meu mai mare mai face uneori, la 2 ani jumate, din cauza unor masele care trebuie sa erupa...Deh, avem mult de tras..

Si inca e noroc cand e din cand in cand...Piciul meu cel mic maraie continuu aproape noapte de noapte si e ceva infiorator

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

A CAZUT!!!

da oameni buni, a cazut bursucul si nu oricum si cu siguranta ca nu in prezenta mea. A cazut in prezenta atentului sau tata, din scaunul de masina pana jos pe asfalt. Scaunul de masina este fixat la mijlocul banchetei asa ca va rog sa nu ma intrebati ce facea domnul in timp ce copilul a avut timp sa evadeze din scaun, sa cada pe bancheta si sa se rostogoleasca pana afara. Rezultatul...2 vanatai in ceafa si in varful capului.

olgutzica, nu stiu daca e de la dinti. Parca pe tuchi o auzeam spunand ca dintii nu dau febra peste 38. Urechiusele par in regula? ca nu de alta dar ea a fost recent racita. Sanatate si sa treaca repede.

cami, astept pozele si iau o gura de cafea si de la tine.

mimo, ai inteles mai mult de o gramada vreau filmarea din celalalt capat al camerei...filmarea facuta de sotul tau...si care printre altele te prinde si pe tine. Si ce are draga de se muta fata in Australia? Vii si o vizitezi si ne intalnim si noi la o cafea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Repede, repede ca am reusit dupa indelungi leganari si muzica tare sa o adorm putin, dar n-o sa dureze mai mult de 20 de minute!

Am reusit aseara dupa ce am vorbit cu Mimo sa citesc putin pe diagonala...Multumesc Mimo ca le-ai transmis fetelor ca suntem bine. Plus ca a fost o noapte norocoasa , am alaptat-o la un moment dat pe la 12 si apoi s-a trezit la 4 dimineata, i-am facut biberon, il aveam pe calorifer cum ne-a invatat Nicol si lapticul separat...A mancat 120 si s-a culcat la loc si apoi s-a trezit la 7 cand am alaptat-o bine si l-am pregatit si pe Razvan de scoala.
Nu vreau inca sa o intarc, nu sunt pregatita pentru asta, dar vreau sa-i raresc mesele de noapte, o sa-i mai dau doar de 2 ori si restul bibe cu lapte sau ceiut. La dragaleala din cursul zilei de la san nu renunt inca , este mult prea fantastic sentimentul si o sa-mi fie un dor imens de asta asa ca profit de ultimele luni de alaptare .

Mihutza, incredibil, ce nastere, este de dat la stiri! Sa fie sanatos bebe, mancacios, necolicos si norocos in viata. Te cred ca acum voiai sa fii alaturi de ei, dar esti aproape cu gandul si inima.

Gecko, zic si eu acum varianta 1 desi a fost aleasa. Iti vine absolut frumos rochita si vaiii, ce slaba si frumoasa esti. Cum reusesti? Iar Patrick in costumatia de ajutor al lui Santa este de reviste si vederi. Frumos rauuuu! Si sa fie frumoasa revederea cu neamurile si sederea de asemenea. Sper doar sa nu priveze crenguta prea mult de scrisorie tale calde si haioase.

Nicol, lasa necajeala, nu se merita, maine va impacati si totul va fi ca inainte.

Kya, sa-ti fie de bine gimnastica.

Liana, e absolut fantastica Teo cum rade in hohote. Daca la 5 luni radea asa ma intreb cum se manifesta acum! Rebecca rar are momente asa de fericire, doar daca o gadil eu bine. In general, ea e mai usor iritabila si parca tot timpul cu capsa pusa...

Miha, nu te culpabiliza prea tare, mama ta sigur este fericita ca te poate ajuta si plus de asta nepotelul este acum cel mai iubit. Stiu ca bunicii ajung sa-si iubeasca nepotii mai mult decat pe copii! EA cu siguranta nu sta din obligatie cu Luca . Iar pentru ca nu-ti petreci tu prea mult timp cu el, stiu ce greu este ....La un moment dat am plecat la servici cand era Razvanel mic si dintr-o data mi s-a parut ca nu mai sunt eu centrul universului lui. Am suferit ingrozitor, el prefera deja persoanele cu care statea mai mult si ma ignora...A durat doar vreo cateva saptamani, pentru mine insa foarte durereoase. Dintr-o data il vedeam doar seara 2 ore, dar incet s-a lipit iar de mine chiar daca ma vedea putin si vedeam cum sunt iar totul pentru el. De-atunci nu s-a mai schimbat nimic indiferent cat si cand ne despartim. Ii e dor de mine si mie de el...

Stela, bine sa s-a rezolvat cu sanul. Imi pare rau ca sunteti si voi frichinite si sper sa accepte pana la urma un fel de laptic.

Luny, sanatate tie si lui Muffa.

Mimo, am vazut filmuletele noi cu Teo care canta la chitara, randunoi care-si filmeaza copiii, Vladut care misuna pe acolo si vaiii, cum a trebui el sa plece de acolo..., dar a gasit de joaca in alta parte. E un scump. Am citit si ca te-ai necajit tare cu mobila , lasa mami, pana la urma va fi bine, rabdare si tutun!

Tuchi, bietul Seb , sa fie bine si sa-si revina rapid. Daca nu-ti placea acolo mai bine sa nu te duci. Eu sunt sigura ca tu o sa-ti gasesti ceva fain pentru ca esti o tipa desteapta si puternica. Si frumoasa pe deasupra. Apropo, pasa a lui Rebe este ca noua!

Bitza, frumoasa rau fi-ta! Are niste ochi de te dau pe spate!

Cami, imi pare rau ca puiul se intarca cand tu inca nu esti pregatita. DAr priveste partea buna a lucrurilor, pentru pui este bine asa deci nu o sa mai sufere deloc, pe cand daca-l intarcai tu sigur i-ar fi fost greu.

Cris, ma bucur ca sunteti bine, ai tot fost strigata pe crenguta, bine ca ai dat un semn.

Ali, imi pare rau de biata micuta!!! Pneumonie, fir-ar sa fie, sa treaca repede de tot, sa vina si laptop-ul ala o data si sa vii sa ne povestesti de voi si sa ne pui si poze.

Am vazut ca a aparit si Mamip!! I-am vazut pozele si aranjamentele, nu pot sa zic decat olalala!!!

Am citit si de Naty si Iulia, sa le dea Dumnezeu sanatate si sa treaca repede peste asta biata puiuta. Va imbratisez si ma gandesc la voi.

Ariel, eram precisa ca o sa-ti placa cum scrie dr. Bilic. Scaneaz-o linistita si ne intalnim apoi. Dar ce-i cu voi ca n-ati mai aparut intre timp....

Ursu, ai fost strigata mai abitir ca mine!!!! Treci si spune 2 vorbe aici sa vedem noi ca esti bine!

In rest, multumesc fetelor care au intrebat de noi, Bubu, Luny, Nicol, Gecko, Mimo. M-am simtit minunat ca v-ati gandit la noi, este un sentiment foarte placut si cald.

Iaca ca nu s-a trezit Rebecca si am reusit si eu sa incropesc o scrisorica. Cu siguranta am mai uitat cate ceva...

Pup si sanatate multa puiutilor bolnaviori, printre care si noi.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Fetelor, ne-a iesit infectie cu E-coli! Offf nici nu stiu cat e de grav! Ajutati-ma si pe mine cu sfaturi, cine din bebei a mai avut?

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput