Puiuti de randunici 2008! (154)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

uite ca am scris odata cu roxana claudia. Sincer, eu nu stiu exact cum e cu febra si cu dintii...doar din auzite. Daca roxa zice ca ea o pateste atunci tot ce posibil sa fie asa.
Important e sa scape si Sophie de febra si olgutzica de griji.

Roxana, imi pare rau ca e marait Robert. Poze nu ne arati?????????Pleassseeeeee!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

salut!..ma-m trezit intr-un friiiig..fuckingcentrala era in avarie, iar a facut figuri!
miha din experienta nu-ti pot da niciun sfat la partea cu mama/bebe/timpul tau cu el, eu fiind inca 100% cu el..DAR: tu ai luat decizia asta pentru ca asa era cel mai bine ptr voi toti, nu trebuie sa fii frustrata..te cred ca ti se pare ca nu stai suficient de mult cu el, e normal sa simti asa, dar nu le puteam avea pe toate, viata este grea si uneori trebuie sa luam decizii care sufleteste nu ne satisfac in totalitate..la un moment dat, toate vom fi nevoite sa luam o astfel de decizie, toate ne vom intoarce la job si vom simti la fel ca tine..capul sus si mergi inainte, tu stii ce faci si ce este cel mai bine ptr puiul tau, iar daca mamei place rolul de bunica si o face cu placere, e minunat! si mai bine mami tau, decat o persoana straina!..modalitati frumoase de a-i multumi, ai gasit se pare!
mimo am 'simtit-o' eu pe chitara dezacordata, dar importanta e pasiunea!
stela santate si...curaj! si eu am nevoie!!
muhutza tare dragalasa nepotica! cum o cheama?..
gecko am vazut si cu cap, si votez inca o data rochita asta!iar despre supliza de la semnatura, speechless, dementiale, mai vleeaaaau!!oooo, s-a cucuiat bursucul..sper ca e ok, suna cam nasoala bubuiala!...iesi cu dupa husband, ca si-o cauta!..
clau

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

pucca Amira a avut ecoli..antibiotic..banuiesc ca v-a dat tratament! scapa ea si de asta

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

pucca se trateaza cu AB oral. Si ce va mai trebui sa faceti este sa investigati sa nu existe o malformatie a tractului urinar. Tinand cont ca Biana nu e bolnava, in sensul de suferinda, eu cred ca e doar o infectie accidentala.

a supravietuit clau. Si trezire doar la 4 si la 7? pai astea e huzureala. Tinem pumnii sa iasa planul cu biberonatul noaptea.

Mergi la inceput

inca 698 de mesaje si primesc o steluta

imi pare bine ca va place bursucul meu...asa fiti bune cu el...laudati-l...ca sa va puna o vorba buna la Mosu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Neata si de la mine! Tocmai v-am citit in timp ce am savurat o cu lapte

M-am trezit cu ochii mai loz, dar am niste nervi pe dumnealui ca se poarta si vorbeste ca si cum n-ar fi fost nimic.Acuma nu c-ar fi fost cine stie ce, doar ca l-am rugat aseara sa iasa inaintea mea sa-mi deschida portile ca sa pot baga masina in curte, in conditiile in care eram singura cu Antonia fara scoica si o tineam pe scaunul din dreapta ca uitasem s-o iau de acasa(scoica) atunci cand m-am dus sa recuperez piticul de la mama(ca noi am fost plecati toata ziua).Mi-a spus ca nu iese,ca el e in chiloti si sa ma descuc singura,la care i-am raspuns ca nu voi mai baga masina in curte si gata. Am ajuns acasa ,nu am vb cu el si mi-am vazut de treaba mea cu pregatitul copilului de somn. Dupa ce s-a mai destins un pic atmosfera si i-am citit cum a nascut sora Mihutei, a prins momentul si m-a intrebat daca am bagat masina...bineinteles ca i-am raspuns ca nu si mi-a zis ca asta-i nesimtire si bla-bla-bla... adica m-a facut nesimtita nu? Pai cine era nesimtitul si comodul ,ia ziceti si voi acuma?

In alta ordine de idei am amanat plecarea in Germania pt duminica si plecam cu niste prieteni cu masina, nu mai plecam cu avionul. Nu de alta dar era un pic cam naspa, ca se anuntasera si niste musafiri pt sambata cand e Mos Nicolae..tocmai acum ma gasisem sa plec si eu.

Na ca vreau sa dau send si s-a luat netu..in cazul asta, continui:

Pitica mea e nemancata de aseara de la ora 10, n-a baut decat un bibe de ceai dimineata pe la 5 cand s-a marait vreo ora si adormit la loc dupa ce i-am dat cu dentinox. E epidemie de dintzosi pe crenguta ... offff mititeii de ei!

Gecko e frumos rau [/i]cel mai frumos din oras[/i] si un ajutor de nadejde pt Mos-o sa cada pe spatele rudele cand l-or vedea! Vaaai, da cum a putut ma sa cada asa?Au mai cazut bebei din pat ,pe covor, pe parchet...dar pe asfalt nici unul pana acum..cred ca a plans...

Subscriu si eu la categoria celor care tot amana momentul inceperii dietei , sau cand ma hotarasc si m-a apuc nu ma tine decat vreo 3 zile

dau send ca a venit netu si revin

Antonia doarme in continuare, ma duc s-o verific..

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Da fetelor mi-a dat Zinnat 3ml/12 ore timp de 7 zile, dupa care asteptam 3 zile si repetam urocultura. Bianca nu arata ca ar fi bolnavioara, este tare vioaie si papa, doar ca nu ia cum ar trebui in greutate. Si eu care am vrut de cateva luni sa-i fac urocultura dar am tot amanat-o pentru ca imi zicea lumea ca nu are cum sa aibe fata asa ceva, si uite. Intotdeauna e bine sa mergem pe instinctul nostru de mame.
Amira daca ma auzi, da-mi un semn de viata, poate ma linistesti si tu, un pic.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Roxana esti a doua patita cu febra mare de la dinti Uof, ce mila mi-e de ei...

Gecko, asa stiam si eu, ca e exclusa febra peste 38 de la dinti...dupa-amiaza ma duc cu ea la medic sa o vada, oricum...

Pucca imi da idei...de la infectie urinara se poate face febra, nu?

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Am verificat-o, doarme fara nici un stres...e nemancata de 12 ore , sper sa linga castronul cu fructe cand s-o trezi..

Clau pupici si multa sanataTe Rebeccutei si tie!

Luny voi sunteti mai bine?

Pucca offf, cu e-coli asta...o sa treaca , mama lui de nemernic! Sanatate!

Stela ma bucur ca esti mai bine cu sanul

Cami cu intarcatul , asta e...fetele mele s-au intarcat singure amandoua, nu-i un capat de lume...oricum e bine ca ai alaptat pana acum

Gecko spor la scris mami, mai ai un pic si mai primesti o steluta

Mimo si eu zic sa lasi bucataria pentru dupa sarbatori, ca sigur daca te apuci acum nu scapi asa usor

Am scis din amintiri si as mai scrie dar s-a trezit pitica, cred ca m-a simtit adineauri cand am dechis usa...fug sa ma ocup de ea

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Da se poate face febra. Asta ma baga pe mine in ceatza, Bianca nu are febra si nici urina nu-i miroase, dar uite ca a iesit infectie. O sa ii fac si o ecografie abdominala.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput