Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (50)
Raspunsuri - Pagina 13
monik16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia83 s-a trezit fata..vad ca pe aici bate vantul...dormitati toate..numa eu umblu creanga de la 5.30 ![]() ![]() ![]() The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena![]() Pozici Mufitza Mufitza's Videos 5 Lunitze Povestea nasterii ![]() |
in dimineata asta eu nu. Mi-a facut bucata Sara si m-a trezit de la 8. Noi mai devreme de 11 nu prea ne trezim. Sa va spun ca marti ne-am trezit la 1, adica la 13???? Da, da! Mai sunt si putori de-astea pe lume. Eu sunt in top-top
Am ras de m-am spart la inregistrarea aia cu Despot. El e atat de sec si spontan iar aia asa proasta.....
Si m-am uitat la pozele tale si la filmulete
. S-a uitat si Sara. Daca am vazut-o asa i le-am pus pe tv sa le vada mai mari. Cred ca ii place cum canti tu la "chitara" 
MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008
monik16 spune:
Cred ca Sarei ii e somn... asa ca ne bagam iar. Probabil pana la 13 macar ![]()

Reallaura spune:
Neata.
Acum citind din urma vad a ramaseesm restanta cu 2 raspunsuri:
Alysh, da direct din Piata. Noroc cu soacramea ca s-a dus a vazut si m-a sunat. nu-mi dadea prin cap
Doloresso sa plecam 6 zile in Spania. ma cam streseaza ideea.
Adriana, da aveau si pentru fetitze. Eu nu i-am luat chiar de mos ca mi se parea nasol materialul, nu-s toate de calitate, i-am luat o salopetzica tematica asa...ca mi se parea mai ok ca aspect.
acum, la cat le poarta, merita, in lipsa de altceva. La anul ii comand din timp!
Iulia super pozici. V-ati facut de cap in zapada!
Monik cum reusiti performanta sa dormiti atata?
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Reallaura spune:
Simonix, asa sunt inceputurile si despartirile deprimante. Eu sunt sigura ca e un pas bun. Trebuie sa te gandesti mai mult la viitor, la Robertzel, sa-i fie lui bine prin deciziile pe care le iei, oricat de frumos ar fi fost trecutul.
eu sunt si mai sentimentala, dar, din pacate nu putem sta pe loc.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
socrate spune:
| citat din mesajul lui Andrada79 Elenuca eu ii dau iaurt de la Humana. dar mai incolo vreau sa ii dau si eu tnuva sau nu stiu care o fi ma bun. Momentan prefer sa ii dau special pt bebei dar e cam scump 127.000 o cutie cu 4 bucati a cate 100 g. Chiar sunt curioasa daca mai da cineva Tnuva, Milli sau Danone! |
Pediatrul mi-a spus numai: covalact, prodlacta sau napolact
cleo78 spune:
sau ceva mai vechi
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
socrate spune:
Conspect din memorie,
Miss
ca de obicei esti superba. Si uite putina doza de optimism : mai am totusi ceva laptic. Azi noapte iar a supt, deci odata pe zi merge, dar cred ca tb sa maresc doza de ceai de stimularea a lactatiei. Nu-i nimic e bine in loc de apa.
Daca visez
daaa, am visat ca sunt slaba din nou. vise nenica.
In fine, maine mergem la Kidex, sa vezi cheltuiala din nou. De fapt vreau numai niste jucarii mai dragute pentru asta mic.
E un dulce, la 5 se scoala vad, ca sa pape el niste tzitzi sa stea langa mami si tot asa.
Dar, oricat de greu ar fi peste zi, nu imi imaginez viata fara el, si nu vreau sa imaginez asa ceva.
Abia astept intalneala fetelor. Super cantecul de mame.
mihaser spune:
Neata!
bebeilor nascuti azi!(in special Iasminutei si Arianei
) 
Alra tinem pumnii! 
Iulia si eu am vazut filmuletul cu Despot...desi vb porcos e total! ![]()
Andreap sper ca sunteti mai bine! Va dorim multa sanatate!
Va pupacim!
monik16 spune:
| citat din mesajul lui Reallaura Neata. Acum citind din urma vad a ramaseesm restanta cu 2 raspunsuri: Alysh, da direct din Piata. Noroc cu soacramea ca s-a dus a vazut si m-a sunat. nu-mi dadea prin cap Doloresso sa plecam 6 zile in Spania. ma cam streseaza ideea. Adriana, da aveau si pentru fetitze. Eu nu i-am luat chiar de mos ca mi se parea nasol materialul, nu-s toate de calitate, i-am luat o salopetzica tematica asa...ca mi se parea mai ok ca aspect. acum, la cat le poarta, merita, in lipsa de altceva. La anul ii comand din timp! Iulia super pozici. V-ati facut de cap in zapada! ![]() Monik cum reusiti performanta sa dormiti atata? Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008POZE BOTEZ MIRCEA ALBUMELE MELE |
Pai nu-ti imagina ca doarme toata noaptea... Nu se culca pana in 12, sunt nopti cand adoarme si la 1.30.... si pana la 7 de trezeste de 5 ori. Adoarme la loc, o mai mufez, dar e obositor oricum. Ieri noapte de la 4 la 5 n-a vrut sa mai adoarma...si cum ma culcasem la 1.30 iti dai seama ca eram zombi. Asa ca recuperez si eu cum pot.
Oricum ea inca mai doarme si ziua de 2-3 ori (cam la 2 ore da un restart de juma de ora -o ora). Daca sunt prea obosita mai dorm si ziua
Acum intelegeti de ce nu prea am timp de forum??

Va pupam!
Mergem sa facem un suc si iesim pe afara.
A! Mi-am luat de-ala de gatit cu abur si e super!! Chiar sunt multumita de el. Face repede, e mic, usor de carat. Am dat pe el 325 ron si apoi l-am vazut la baby expo cu 65 ron mai ieftin
. E de la PETIT TERRAILLON - PROCESOR MULTIFUNCTIONAL DE HRANA. Nu m-au lasat sa pun link ca e reclama...

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena