Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (50)
Raspunsuri - Pagina 14
mihaser spune:
Monik nu se vede...in Tm am vazut baby cook - beaba parca se numea - cu 290 ron...daca vrea cineva sa-i cumpar...
socrate spune:
Fetele intrebare. Aveti careva sterilizator electric cu aburi Nuk 2 in1? Ca am pierdut cartea si nu stiu cum se face mancarea la el.
MissParker spune:

LA MULTI ANI pentru sarbatoritele zilei, ILINCA MARIA, EVA MARIA, IASMINA si mufitza ARIANA
Sa aveti parte numai de noroc si bucurii in viata!

Innebunesc de fericire!! Baiatul meu a dormit azi-noapte pentru prima oara de la ora 20 pana la ora 3 !!! Bine, dupa aceea n-a mai vrut sa adoarma decat la mami pe burtica si lui mami dupa o ora ii amortise bratul, dar tot nu se indura sa-l lase jos
Of, ce momente sublime, cand ma uitam cu coada ochiului la el, iar el statea cu capsorul pe umarul meu, cu manuta pe gatul meu si respira regulat si linistit, din cand in cand mai zambea, o data a si ras in somn (ai vostri rad si ei in somn?)... Pe la 5:30 n-am mai rezistat si l-am trezit pe Bogdan sa-i iau locul in patul celalalt, unde am dormit pana la 9 beton-beton!! Ei, dupa asa o noapte ii ziceam si lui Bogdan ca ma inscriu la maraton... Abia acum realizez ce daramata am fost pana acum... Asa nopti sa tot avem. Ca o fi gelul ala pe baza de ulei de cumin, ca or fi supozitoarele cu Viburcol, nu stiu, dar traiasca homeopatia!!! Ah, iar azi dimineata, dupa 2 zile de abstinenta, a dat si nea nelu kknelu pe la noi, uraaa!
Cleo,
stelutele alea sunt o rama separata, am sa-ti trimit azi pe mail – cand apuc – niste fisiere cu clip-uri, rame, background-uri etc., ce am primit si eu de la ancaurn, sunt multe frumoase acolo... Auzi, primul clip m-a facut sa dau sa ma ridic de pe scaun si sa-mi misc si eu suncile, dar am uitat ca aveam castile la urechi si nu merge 
Doloress, sotul tau merita o medalie daca sta cu bebe 2-3 ore seara, Bogdan nu apuca decat cam o ora, dupa aceea tre’ sa manance si el, apoi ii fac eu baita lui bebe si gata, il si culcam... Asa ca eu stau pe net ziua, uneori cu David pe picior si el se uita pe geam afara.
iulia83, evident ca am vizionat si calendarele tale, taaare frumoase! La mine a fost greu sa ma limitez la poze, ca eu as fi pus 15 pe o pagina
Am vazut si pozele noi, de asemenea dulci foc!! Mufita e leita ta-su!! Misto faza cu ziarista, multe proaste (bine rujate) isi mai fac veacul pe la televiziune... Putea dreaq sa-l intrebe cum se simte, cum ii place atmosfera de acolo, ce a mancat inainte de a veni acolo, daca s-a schimbat de chiloti ![]()
mihaser, tinem pumnii in continuare!!
Alysh,
hihihi, te inteleg, si eu as vrea un deadline, fratioare, un plan precis, sa stiu ce si cum... dar pana la urma tot metoda aia cu acceptarea lui bebe asa cum e el e cea mai buna... Ca mare dreptate ai, nici eu nu-mi mai pot imagina viata fara David. Zilele astea am vazut si eu „4 luni, 3 saptamani si 2 zile“ – care mi-a amintit de avorturile care se faceau pe vremea lui Ceausescu – iar la faza cand arata fatul avortat in prosop in baie am plans de m-am uscat. Credeam ca acest film va rascoli propria mea rana de cand cu primul avort, dar cel mai mult m-a afectat cand ma gandeam „Doamne, 4 luni???? Pai eu ii vedeam fatzuca si ochisorii lui David la 4 luni si imi inflorea inima“... Of...
andreap, sanatate multa piticutei!!
Of, cum naiba de s-a agravat asa situatia? Prietena mea Raluca imi zicea ca Jamie al ei a fost dintotdeauna sensibil cu bronhiile, toate racelile acolo se duceau, trebuia mereu sa fie foarte atenta, sa-i dea cu uleiuri speciale pe piept, cu balsamuri etc. Presupun ca asa va fi si la voi... dar oricum incearca sa nu ii transmiti si nelinistea sau grijile tale, ea trebuie sa te simta pe tine puternica si sa-i dai siguranta ca totul va fi bine! Va trebui ca pe viitor sa fii si mai atenta si sa fugi la doctor chiar la primul semn de raceala...
ca eric, ai dreptate, nimic nu se compara cu momentele fericite cu bebe, un zambet sau un ras te recompenseaza pentru toate noptile nedormite si toate renuntarile!!
Simonix, te inteleg, si eu confundasem candva colegele cu prietenele, le invitasem la cununia noastra si au venit cu un cadou „superb“: pusesera cate 20 de euro fiecare, jalnic! Eu nici la aniversarea cuiva nu ma duc cu o asemenea suma penibila, iar ele au venit la nunta, sa manance si sa bea (unele au mai ramas sa bea si dupa ce am plecat noi!!) cu 20 de euro... Ei, dar de atunci mi-am invatat lectia si nu le mai confund, colegele sunt colege, prietenele sunt prietene... E o greseala sa te implici prea mult personal la munca, rare sunt firmele unde sa se renteze o asemenea atitudine... poate ca ai avut tu norocul s-o gasesti pe aia rara, dar cum te stiu eu pe tine sociabila, plina de umor, energica, simpatica, nu ma indoiesc ca si in noul mediu vei gasi la fel de multe persoane cu care sa te intelegi bine...
monik, sssshtt, sa nu te auda mama ca dormi atata, ca nu te scoate din putoare si besnita
De invidia mea profunda nu mai trebuie sa te asigur, nu? Dar in fond cine sa-ti tina socoteala? Cu bebe mic trece timpul altfel, suntem deja in alta ordine astrala, pe alta planeta, in alt univers, asa ca nu mai conteaza...
socrate,
da’ zi si mie, inainte sa-l diversifici, cat bea el in plus fata de san? Ca la mine David bea maximum 100ml, rareori 120... Ce-i drept, aseara inainte de culcare a basculat pentru prima oara cam 200ml, dar dupa aia a si dormit ca porcul... in schimb in rest nu vrea sa pape mai mult, de aceea eu zic ca inca mai am destul lapte... Ce-i drept, de cantarit nu l-am mai cantarit in ultima vreme.
In incheiere, special pentru mamicile cu "probleme" de diversificare (am zis intentionat mamicile si nu bebicii, fiindca problemele sunt ale lor si nu ale bebeilor), iata niste idei dragute gasite in cartea "Orice copil poate manca asa cum trebuie". De decupat si lipit in bucatarie ![]()
- Burtica mea imi spune ce am nevoie. Mami, crede-ma!
- Fie ca esti grasut, fie ca esti slabut - mami te iubeste mult!
- Nu vrei sa mananci nimic? Nu-i nimic...
- Mami are incredere ca bebe mananca exact atat cat are nevoie.
- Aici se mananca doar cu buna dispozitie.
- Aici se mananca fara santaj.
- Regulile mesei la noi: mami decide ce anume, cand anume si cum anume se pune pe masa; bebe decide daca si cat are nevoie sa manance din ceea ce este pe masa.
- Declaratie: Prin prezenta, mami se obliga sa-l lase pe bebe de fiecare data sa decida singur cat doreste sa manance la o masa.
Sper sa ma pot tine si eu de regulile astea...
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Alysh spune:
Gata fetelor, s-a dus si dramul de libertate pe care il mai aveam: l-am gasit pe Vlad in piciore la el in pat, gata gata s-o ia in cap! Tre sa las salteluta jos.
N-am citit din urma, acum ma duc....de fapt dupa ce il culc sa citesc si eu linistita!
Vlady
Simonix spune:
Miss -
de incurajari :) O sa imi treaca bambilicii ;) M-au distrat regulile alea de diversificare - mda, intr-o lume ideala asa este
Eu le cam urmez, in sensul ca nu ma stresez daca nu mananca - nu vrei sa bagi la burtika, f bine, o sa stea burtika goala - si sarim masa respectiva. Si e totul OK, masa urmatoare o luam un picutz mai devreme, sa nu ii ghiortzaie matzele, totusi
Mai nou piticul meu are o problema cu fructele - prefera banana si gata
Se stramba la restul, ba chiar le refuza - nu scuipa, nu se agita, nu nimic. Pur si simplu nu deschide gura si se uita cu ochi mari si linistiti la mine. Atat. Evident, fiind gura inchisa, accesul liguritzei este DENIED
Legumele le hapaie pe toate - i-am bagat si puiutz si evident este buuuuun ;) Sa vaz ce fac cu fructele, ca nu poci sa ii dau banana mereu hehe
Eu intentionez sa ii scot o masa de lapte, cea de seara, si eventual sa ii dau un iaurtel sau altceva in loc de gustare. Dar mai vedem...
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Alex@Sara spune:
Buna ziua si de la noi.Am fost afara ca prea frumos era(si inca este),parca miroase a primavara,nicidecum nu iti vine sa crezi ca la noapte vine Mosul Nicolae
.
Am bagat si branzica de veci la fructe si mergeeeee,partieeeee
,papa ca o fomista tot.Ieri am bagat banana,para si zeama de la o mandarina cu 2 lingurite de br de vaci si azi am bagat cu mar si para,ca marul nu prea il accepta decat copt.Acum a mai bagat un somnic,merg sa pun ousorul la fiert sa bagam in legume ca si asta ne place.Eu am o problema(sper ca numai in mintea mea super curentata
)mi se pare ca Sara nu digera papica,de 3 sapt de cand am inceput cu legumele face kk dubios,de consistenta si aspectul pireutului pe care il papa.Si parca nici nu a mai luat in greutate(luni sun la Stanciu sa ma linisteasca)La 5 luni jumate exact,avea 6,5 kg numai,dar inca nu incepusem diversificarea,de a doua zi dupa ce am cantarit-o am inceput.Si desi papa bine,nu mi se pare ca a mai pus ceva pe ea,ba din contra,parca a mai slabit si la bulanase si la falcute.Uoffffffff,parca ma vad acum aproape 3 ani,cu Alex cand a facut intoleranta la lactoza si analize,regim,chinuiala
Sper ca Sara sa nu aiba pb de digestie si sa trebuiasca sa i fac regim si ei ca ma apuca zgambiliciul.Ai vostrii bebei cum fac kk dupa ce ati bagat papica.Noi acum papam legume,fructe,branzica de vaci,ousor si carnita.Aaaaaa,si mai vroiam sa va intreb ce biscuiti fara gluten dati bebeilor(cele care dati)ca al meu berbat a luat o cutie ceva spanioli,nu scrie ca sunt pt bebe ci doar ca sunt fara gluten,dar sunt aspriiiiiii,de nici eu nu ii pot papa.Ma miram de ce nu vrea sara sa deschida gurita dupa prima lingurita cand i-am pus unul in fructe.Pt bebei sunt speciali,si daca da,unde gasim si noi?
Miss,ma bucur ca Daviducul voastru a inceput sa faca mai mult nanel si te lasa sa dormi si tu reprizele mai prelungite
Stiu f bine cum e sa nu atipesti bine si bebe sa urle iarasi.Pupici si ai sa vezi ca va fi din ce in ce mai bine.
Ps,cand am vazut videoclipurile puse de Cleo m-am gandit la ceva rau despre Anca Parghel,dar nu ca a murit
Dumnezeu sa o odihneasca,a fost o femeie tare optimista si cu o pofta de viata extraordinara.A luptat cu zambetul pe buze pana in ultima clipa.
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
poze shoricica
http://img139.imageshack.us/img139/2729/hpim0730ff1.jpg
http://img371.imageshack.us/img371/6482/hpim0750ed9.jpg
gabitzam spune:
La multi ani printeselor Iasmina si Ariana 
Sa cresteti mari, frumoase, cochete, norocoase, sanatoase!
La multi ani si celorlalti pitici nascuti pe 5!
Am fost de dimineata la piticul mare la gradinita, ca au avut zi deschisa cu mamicile si piticii. A trebuit sa-l iau si pe piticul mic cu mine, ca n-am avut cu cine sa il las. L-am alaptat inainte sa plecam si a stat tare cumintel in carucior, s-a uitat la copiii, s-a uitat dupa frate-su, mai "vorbea" si el pe acolo.
Andrei s-a cam rasfatat cu mine acolo. Au cantat, au spus poezele, mai singurei, mai ajutati. Trebuie sa repetam si poezia pt. serbarea de Craciun. Au lipit stelute pe niste ghetute, le-au pus la usa si au asteptat sa vina mosul. Erau asa simpatici cum s-au bulucit toti la usa clasei sa vada cine bate si au gasit cadourile. Niste pungute cu fructe si dulciuri.
Cand sa plece mamicile da-i plansete in cor
Andrei s-a smiorcait nitel, dar l-am luat si i-am povestit, l-am mangaiat, l-am pupat, i-am zis ca Raducu e mic si trebuie sa doarma si de aia trebuie sa plec. In fine, s-a linistit pina am plecat.
Am pus pozele pe net, le puteti vedea aici.
Am pregatit si ciorapeii cu cadouri de la Mos Nicolae ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Adriana_78 spune:
La multi ani, puiuti Iasmina si Ariana!
Gabitzam, ma intrebam cine e fetita aia din carucior -- era Raducu
.
La gradinita Larei au primit o ghetuta din turta dulce, foarte buna, ca jumatate am mancat-o eu ![]()
Interviul ala cu Despot era pe bune? de toata jena ziarista, ce mai!
Miss, la cat mai multe nopti dormite! Si mie imi place la nebunie cand doarme puiutul pe pieptul meu.
Pt. mine e imp. somnul de seara, si deseori am citit ca-i imp. pt corp somnul dinainte de ora 22, asa ca David doarme bine, daca n-o sa se mai trezeasca des o sa fie perfect.
Adriana
MissParker spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Am pus pozele pe net, le puteti vedea aici. |
Vai, ce frumos, decorul, atmosfera, mamicile, de bebei nu mai zic
Abia astept sa-l dau si eu pe Daviduc la gradinita, sa-mi povesteasca dupa aia cum a fost etc. Ia zi, ati inceput diversificarea sau nu? Ca e cam a treia oara cand te intreb