Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (50)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Fetelor, haideti ca io sunt in oala cu depresie De azi e oficial ca gata - adios cu firma de acum... Seful meu a trimis mailul de bye bye prin care ii anunta pe toti ca voi pleca intr-o luna. Am primit o groaza de mailuri de la colegi, de mesaje pe skype, mi-au blocat calculatorul Am bocit ca fraiera de una singura in dormitor, ma oftic si ca sunt singura in momentele astea... ca nu sunt cu ei Ce sa zic, ma da peste cap toata povestea, nici nu ma mai pot bucura de Mosh etc ... mi-au revenit toti piticii pe creieri, ca ce naiba fac eu aici, in tara asta, ca nu imi place etc etc. Dar nici n u am unde sa ma duc. Adica m-as duce la Cracovia dar nu vrea Bogdan ...

Eu, spre deosebire de voi, imi aduc f bine aminte de viata dinainte si pot spune ca imi pare rau dupa ea... Nu regret ca il am pe bebe, doamne fereste, ba chiar mai vreau un pitic, dar regret ca imbatranesc - asta e un adevar, clar... copiii fac parte din procesul asta. Imi pare rau ca nu voi mai fi niciodata tanara si plina de viata ca acum cativa ani, ca nu imi mai permit sa bat cluburile (mie tare mult mi-a placut) fara griji, imi pare rau ca acum nu mai am disponibilitatea dinainte - ma refer atat la timpul liber, cat si la "cheful" de a cunoaste lume, oameni, carti, filme, etc. Eram la Cracovia si nu imi venea sa cred ca timp de cateva luni centrul universului meu au fost scutecele, de ex sau ca toate discutiile purtate de mine au fost axate pe bebe... Nu imi vine sa cred ca am fost in stare sa ma scol de 2 ori pe noapte sa ma mulg cu prostia aia de pompa, nu imi vine sa cred ca am avut 67 de kile, faze din astea. Nu imi vine sa cred ca sunt o mama dar eu inca simt nevoia de evadare, nu mi-au ajuns anii aia de libertate etc.

In fine, poate sunt data nitel peste cap de treaba cu jobul... nu stiu de ce naiba am facut-o, imi vine sa il iau pe Bogdan la bataie ca m-a pus sa o fac (dar nu il bat inca). Poate ca in jobul meu vad o chestie prea personala, si majoritatea prietenilor mei sunt acolo - deci fara job - fara prieteni. Cam asta este.

Haideti ca plec sa ma culc. Sau sa stau cu ochii pe pereti Oare naste Alra in noaptea asta ? Eu ma gandesc ca ce bine ca a venit bebe repede, de unul singur, cred ca m-as fi urcat pe pereti sa staaaau asa sa astept

Andreea - un de la noi ! Tare rau imi pare sa aud prin ce treceti Sanatate multa !!!

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Andreap - imi pare rau ca treci prin asa intamplari neplacute cu Sara. Nu trebuie sa te invinovatesti...si eu fac asta de multe ori , insa pe urma ma gandesc ca totusi de fiecare data fac ce cred ca este mai bine pentru bebe. Cine stie de unde a luat virusul asta si poate este ea un pic mai sensibila. Hai curaj, ca trebuie sa treaca.
Imi pare rau ca nu ne vedem pe 10, tare as fi vrut sa vad si eu o fetita nascuta in aceesi zi cu David al meu.

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

suntem si noi pe aici..neatza!!! fata am trezit-o la 5.30 ca facuse kk..m-a trezit zgomotul de baldabaccc si mirosul pfiuuu...am luat-o, schimbat-o si cum fata nu mai avea chef de somnic, incepuse aaa-baaa-taaa--buuuu, intindea mainile spre tac-so care dormea, o infasurai in paturica si-i facui culcus in bucatarie, imi facui ceai, sandwich (balotat deja), ascult stirile in paralel...ii dadui sa pape laptic si veni mama si o lua la ea in sufragerie, "numa bine", mi-am zis intru si eu sa citesc ca aseara n-am apucat sa citesc tot...

am vazut de dimi pe antena reluare cu ziarista aia pt cine n-a vazut, vede www.youtube.com/watch?v=BvjvRcY0Qg0" target="_blank"> aici..eu inca ma amuz...

hai ca fug sa citesc ca acu se trezeste gusterele si tre sa dau sa mance sa-l pregatesc sa plece la scarbici...avem scarbiciiiii, ieeeee
revin

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

am revenit cu conspectul...

cleo am incercat sa merg la un centru foto, insa nu fac pe hartie mare cum vreau eu...aveam aici langa mine un d-ala de papetarie specializat pe partea de reclame, bannere, s-au mutat undeva in ostroveni acu ceva vreme si nu stiu pe unde naiba..lasasera un afis in geam insa habauca de mine nu am tinut minte unde si acu cu noii chiriasi ai spatiului, afisul nu mai e..oricum azi ies in partea aia a orasului, ca nu-i departe si caut...ca vreau sa-l fac in vre 4-5 exemplare pe hartie buna, copertat si legat, exact ca un calendar.

mihaser din pacate nu merg la intalnire, n-am drum in 10 la Buc, cu toate ca am planuita o excursie rapida, dar fara fata..

doloress saru-mana

aseara inainte sa adorm, ma gandeam la ziua in care am nascut si cum s-a schimbat viata mea de-atunci, mi-am dat seama ca nu mai sunt importante durerile si experienta nasoala din maternitate, noptile nedormite, nimic..totul s-a sters parca ... au ramas doar clipele placute, nu mai concep viata fara ea. iubesc falcutele alea care atarna ca la buldog de-o parte si de alta a barbitei ei micute, iubesc faptul ca nu i se vede gatul si totusi eu il gasesc mereu si o pup si ea rade, iubesc gropitele care le face cand zambeste, iubesc ochii aia albastru-verzui, genele lungi, degetelele de la maini pe care le studiaza ea intens si cele puturoase de la picioruse, mor dupa felul in care ma priveste si ma mangaie inainte de culcare cand ii cant in falseturi cantece inventate de mine care nu rimeaza deloc, dar ea ma asculta si nu se plange, ci ma mangaie...ce sa mai... am fost s-o pupacesc...se joaca cu ma-sa mare

revin la conspect ca o luasem pe aratura..

vad ca nu e nimeni treaz..sunt singurul cuc de aici.ma apuc sa fac supita fetii...

si nu in ultimul rand
sarbatoritilor de azi care fac lunite

pup si eu Mufitza mea dulce..ma duc s-o smotocesc otara

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

fata dormiteaza...trimit sotul la scarbici si o mut in dormitor si mai infig si eu cornu'

am pus poze noi incepand de aici http://s486.photobucket.com/albums/rr229/iuliaturcescu/5%20lunite/?action=view¤t=DSC04414.jpg pt cine vrea sa vada

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

s-a trezit fata..vad ca pe aici bate vantul...dormitati toate..numa eu umblu creanga de la 5.30

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata si de la noi.
Mai ANdreiuta, nu pot sa cred..offofff. Dar exudat i-ati facut? Nas si git? ca eu i-am facut si mi-a dat niste pic de nas.Ap tau de aerosoli nu era in garantie? mergi cu el si schimba-l, nu se poate sa te lase asa repede. Cind ii faceam aerosolii il tineam in brate, cu fata spre exterior, el se uita la lumina, eu ii cintam la ureche si topaiam cu el, jos nu voia sub nici o forma. Cica e bine sa si plinga, ca trage aerul in plamani adinc, dar dura si 20 d eminute..nu puteam sa-l las sa plinga atit..oof, imi pare tare rau...daca ai nevoie de ajutor sa-mi spui, orice, eu ii mai fac cu ser fiziologic lui Matei, dar dc ai nev vii la mine oricind si-i facem impreuna aerosolii.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Dana H bine ati venit! Sa pui pozici!
SImonix, sa stii ca mi-as dori si eu ca Mateiut sa fie mai independent, ca si dav era prea mamos si vad ca Matei e la fel. Cind plec plinge efectiv si se uita dupa mine.Iar cind vin intinde miinile dupa mine. E clar cu directie. Dar stii ce cred? Ca astia alaptati sunt mai legati e mamici, cel putin perioada asta a alaptarii. Sunt mai dificili, mai plingaciosi, mai dependenti.Lasa mai feti, sa vezi ce bine iti va fi si la Comisie. Am o prietena care a facut un stagiu d e6 luni. A venit plingind de acolo, cica ce viata a avut, ca-n liceu sau in studentie Ia sa vezi tu ce bine te vei integra acolo.
Alysh, ai dreptate, viata dinainte de bb avea bucurii mult mai trecatoare parca. E adevarat sa acum nu mai poti face nimic cind vrei si uneori e frustrant, dar merita!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ

Mergi la inceput

Iulia, am uita-ti spun, minunate pozele si calendarul. Mufitza va fringe inimi.Ma apuc si eu acum cu sfaturile fetelor (miss, cleo, sper sa reusesc)
Nicole, sa-ti fie de bine kidexul, ai luat cite ceva.O sa mergem si noi duminica cred. imi tb termometru. Cel vechi nu mai are baterie iar cel nou nu merge deloc, si nici nu stiu pe unde-i garantia aia..Oof

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor!

Azi se anunta o zi tare frumoasa - soare si cred ca-i si cald; ieri a fost tare cald, desi a fost innorat.

Andreea, multa sanatate Sarei inca odata! E foarte greu sa-ti vezi puiul plangand si suferind. E tare greu insa sa impiedicam toate relele - din pacate.

Si Annika tuseste, da nici nu vreau sa ma gandesc ca s-ar putea agrava. Ieri am stat cu ea cu caruciorul 2 ore si mai bine afara, eu sper ca i-a facut bine, si nu rau.
Pe Lara am trimis-o la gradi - si ca de obicei astazi dormeaaaa dussaa; maine, ca-i weekend o sa se scoale cu noaptea in cap

Laura, aveau si costumse pt. fetite in piata la Delfinului?

Simonix, te inteleg -- da asteapta sa incepi noul job, poate o sa fie interesant si o sa-ti faci noi, buni prieteni si-o sa fii la fel de fericita ca la vechiul job

Daria_Ioana, ref. la intrebarea cu agitatia, somn agitat etc. Tu i-ai facut Casandrei analizele? Calciu, fier, hemogl. etc, coprocultura?
LaraŽera f. agitata pe la 1 an si ceva pt. ca avea viermisori intestinali; noaptea se trezea des, plangand, ca "musafirii" cereau de mancare - iubesc laptele- ea bea mult lapte?

ma duc la cump. - nu-mi place deloc sa merg la cump. in Buc , o gramada de timp pierdut in trafic si in magazin (ca sunt toate uriase)

Adriana

Mergi la inceput