Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (50)
Raspunsuri - Pagina 11
mihaser spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ca_eric cleo mi-am activat mesajele private acum mihaser ce mai e nou in tm? si eu sunt din tm |
Buna! Bine ai venit!

Nu stiu ce sa-ti spun ca-i nou...Mall-ul...il stiai?
S-a mai schimat...parcurile nu mai sunt multe si faine
, trafic nasol...
Doloress spune:
Mihaser 
Iulia superb calendarul! Preferatele mele sunt Iunie si Martie, ai o Mufita asa scumpica!
Stefany numai la painea whole grain trebuie sa pui lapte praf. Ca noi numai de aia facem, nu-mi prea place painea alba.
Alysh spune:
Buna seara si un mic conspect:
ca eric, bine ai venit! pt poze eu abia am reusit sa le pun asa ca las alta fata sa-ti explice.
Andrada, eu ii dau iaurt Tniva natur si iaurturi de fructe de la Humana. Pediatra mi-a recomadat Tnuva.
LAurita, ce ma bucur ca ai gasit costumas! Sa-l poarte sanatos Mirci! Unde, chiar in Piata Delfinului?
Ylari, LA multi ani bebelunei tale! N-am apucat sa citesc ultimele pagini din cap trecut, vii la intalnire, da?
Stefany, sa stii ca semanam mult, asa sunt si eu cu oamenii in gral, f deschisa si as face orice pt ei. Pb e cand ma dezamagesc, atunci pot sa-mi fie prieteni de o viatza ca nu ma mai pot uita inapoi. 
Miss, ma bucur ca ai avut notpi mai bune!
Pe mine m-a trezit Vlad azi-noapte de 6 ori.
Ce-or fi frate, dinti, cosmaruri, vreau sa stiu! Dureaza pana la 1 an, 3 ani, cat?
In privinta sotilor, eu cred ca pt niciuna dintre noi nu mai poate fi, cel putin acum, ceea ce a fost inainte de bebe. E imposibil oricat de mult ne-am iubi. Si noi ne iubim mult, nu ne certam decat f rar, dar inainte erau muuuuuuuuuulte momente de romantism, muuuuuuulte iesiri, muuuuuuulte petreceri si dansuri impreuna, muuuuuuuute imbratisari si muuuuuuuuulti pupici, muuuuuuuuuuulte cuvinte de dragoste, muuuuuuuuuuulte sms-uri de dragoste, muuuuuuuuulte surprize romantice, care acum s-au diminuat semnificativ. Si nu pt ca nu ne-am mai iubi ci pt ca a intrat in viata noastra fiinta asta mica si dragalasa care ne papa timpul si energia, dar nu ne pare deloc rau ca s-a intamplat asa.
Intr-o zi chiar ma plangeam cat sunt de obosita si ca am facut aia si aia si stiti ce mi-a spus Stef: imagineaza-ti viata fara bebe, cum ar fi fost ca anul asta sa-l fi petrecut tot singuri fara bebe?
groaznic, oribil mi s-a parut! Asa ca fete dragi, o sa depasim crizele astea, o sa revina echilibrul dinainte, sunt convinsa, probabil nu vor mai fi atat de multe momente de romantism decat la batranete cand copilasii nostri or fi la casele lor, dar, inchei prin a-l cita pe sotul meu: CUM AR FI FOST ANUL ASTA FARA BEBE? SAU CHIAR VIATA FARA BEBE?
Vlady
Doloress spune:
Alysh asa simt si eu! Nu pot concepe viata fara bebe, stiu, inainte faceam mult mai multe chestii insa acum am intrat intr-o noua etapa din viata mea si nu-mi pare rau pentru nimic din ce-a fost si nu mai este. Sunt bucurii noi, emotii noi, clipe noi de trait. Am experimentat si romantismul vietii in doi a fost frumos cat a fost insa acum e viata in 3 si e frumoasa asa cum este ea, si cu clipele ei mai putin placute.
andreap spune:
Multumesc mult ptr.sustinere tuturor(Laura,Doloress,Simona,Lorich..daca am uitat pe cineva scuzeeeeee
)

Noi suntem rau..mai rau ca ieri
.azi noapte a tusit pe rupte,dimineata la fel,a vomitat ce i-am dat sa manance,inclusiv apa.la spital mi-a zis ca nu mai e bronsiolita la debut ci cronica
..asa ca,ca sa nu ne interneze,ne-a pus branula si emrg de 2 ori pe zi la spital ptr.injectie..plus aspiratie(la asta urla
).
Va spun ca am plans toata dimineata de nervi ca nu-mi dau seama cum naiba s-a ajuns aici(eu zic ca am avut grija de ea..),ptr.durerea ei,ptr.sensibilitatea pe care a capatat-o si mi-e ca vor urma muuuulte bronsiolite
..ptr.multe.acum sunt mai bine,a venit mama de la \Pitetsi ca a murit tatl bonei si pleaca,air eu singura cu 2 dintre care unul bolnav rau...
asa ca,cu parere de rau,cred ca ne stergeti de pe lista din 10

..asta e,poate alta data.eu mai trag sperante,dar poate doar o minune.
DanaH,bine ai revenit
Magnetism,si eu tot la Busteni ar trebui sa fac Revelionul.
Ylari,sa-ti traiasca comoara
Simona,cum ii faci aerosolii?Sara urla...uite de ex azi cand a tinut-o mama si i-a cantat,leganat nu a zis nici 'pis'.mie una nu-mi mai merge bine aparatul de aerosoli..mor de nervi.sper sa ajung sa vad ce naiba fac cu el.pana atunci am imprumutat unul.tu cu ce ziceai ca i-ai facut aerosolii?
Si Sara e maraita..si doctorita zice ca nici pomeneala de dinti.stiu ca de cand s-a imbolnavit nu am lasat-o sa planga asa ca s-a invatat in brate si chiar si asa maraie...
hai ca trebuie sa inchei..sunt franta,ma ustura ochii de plans si nesomn....
poate maine va dau vesti mai bune
PS..sanatate multa tuturor puiutilor bolnaviori
BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
Alex@Sara spune:
seara buna si de la noi.Am intrat meteoric pe aici si am vazut ca se pregateste o mareeeeee intalneala.Ce am mai vrea si noi,dar cu amandoi teroristii nici nu poate fi vb si in plus nu are cine sa ne transporte ca tati vrea sa il intreaca pe Bill Gates
dar deocamdata numai la munca
.Poate la primavara imi scot si eu curajul de la naftalina si fac scoala de soferi ca asa nu mai merge 
andreeap,si Alex al nostru a avut bronsiolita la 4 luni jumate,si am fost internati la Emilia Irza,la un medic super bun si dragut,care e si la Medlife.Daca vrei,iti dau nr lui si vb si cu el,e super de treaba.oi nu am facut injectii,numai aerosoli cu andrenalina si aspirat la greu.e nasol ca daca nu e tratata cum trebuie,se poate ajunge la astm.Multa sanatate puiutilor bolnaviori
O noapte superba tuturor,si cat mai linistita.
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
poze shoricica
http://img139.imageshack.us/img139/2729/hpim0730ff1.jpg
http://img371.imageshack.us/img371/6482/hpim0750ed9.jpg
Reallaura spune:
Alisuca si eu sunt la fel...de fapt nici nu stiu cum am reusit sa traiesc fara bb pana acum! Ne minunam de el in fiecare moment. abia astept bb 2...as indrazni chiar sa sper si la bb 3! Serviciul nu ma intereseaza deloc. Cariera te fura.Nu mai ai timp sa te gandesti la tine, la casa, la barbat, la copii la nimic.
Nicole felicitari pentru achizitii azi...
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Doloress spune:
Andreeap multa sanatate Sarei! Of, prin ce treceti!
De asta fac si eu injectiile astea, synagis, sunt impotriva virusilor care cauzeaza diferite afectiuni respiratorii. Am citit lista de complicatii care pot sa apara din cauza virusilor astora si plus faptul ca prematurii sunt mult mai predispusi la boli din astea (injectia se face aici numai la prematuri in primul an) si m-am hotarat sa-i fac, desi e greu sa-l intep asa in fiecare luna la ambele piciorele. NU e un vaccin propriu-zis, ci mai mult o injectie de intarire a organismului.
Pupici multi si tie si Sarei! 
Reallaura spune:
Andreutza ce rau imi pare si de problemele voastre de sanatate. O sa fie bine Sara, nu te mai invinovati...am trecut si eu prin asta, nu intelegeam ce am facut rau
Alex&Sara lasa ca or sa mi fie multime de prilejiuri de intalneli!
Adriana hai ca suntem inca muulte pe pozitii. SI mai sunt doar 6 zile!!!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
ca_eric spune:
si eu sunt de acord cu viata de dinainte de bb si cea dupa bb
tre sa recunoastem fetelor ca nu e usor sa iti schimbi rutina si obiceiurile de dinainte de bb, cu toata linistea si odihna de dinainte...la o viata plina de nesomn, pt unii, plina de griji si mai ales de plansete si urlete ...........DAR MERITAAAAAAAAAAAAAA!
oricine ce ar spune eu cred ca nu exista placere mai mare decat sa vezi copilul tau cum intinde mana sa te apuce de fatza sa te prinda un pic, sa iti traga o bala....si fericit sa iti zambeasca caci esti langa el...nimik nu se compara cu momente ca astea.
sotul meu ma intreba acuma cateva zile cum a fost viata noastra inainte de bb? cred ca aia a fost acum 100 de ani...veche ..nu imi amintesc bine..acum totul absolut totul se invarte in jurul bb. am trecut la alta etapa a vietii...adica...IMBATRANIM...fetelor...