Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (50)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Cleo, Miss bombonicilor , muuahh la voi!!
DOloress, ne bucuram ca stai cu noi mai mult, miine scot si eu Mateiutul afara.
Monik16, ce bine ca faci bicicleta!!
Sis, ma bucur de costumul de craciunel

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Monik, poti face miscare. eu am inceput sa merg la sala la 6 saptamani dupa cezariana si a fost ok mereu.
sa ne traiasca sarbatoritii zilei..nu-mi vine sa cred ca avem bebei de 7 luni...
Dana , bine ai revenit!
Simonix, Robertel bosumflatel??? si-al meu plange si zici ca ma cearta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Stefany merci, dar Patrick nu bea decat Enfamil. Si nici ala pudra, numai lichid. Am si o cutie de la Nestle, mi-a trimis-o promotional, cu rucascul, insa nu vrea s-auda, o folosesc la facut paine, ca am masina de facut paine si se pun 2 linguri de lapte praf si eu pun de la Patrick. Mai am si cutii de Enfamil, cred ca de facut paine pana la 50 de ani, ca si eu ca tuta am cumparat cutii mari si surpriza, nu vrea praf nici de-o culoare. Afara e caldut, daca vrei sa iesi, pacat ca ploua aici la mine la tara. Ca asa imi zic prietenii ca stau la tara in Lasalle

Cleo nici eu nu ma cert cu sotul. Culmea, cand era mama aici si aveam ajutor la copil ma certam toata ziua. Acuma insa suntem cei mai buni prieteni, ne-am intrat intr-un ritm si cu bebe, fiecare cu treburile lui. El il preia cum vine acasa, vreo 2-3 ore asa, cat imi fac eu treburile pe la bucatarie. Ii face baita si cam atata. Noaptea nu se trezeste, cateodata il cert ca nu mai pot de somn, insa eu mai pot recupera ziua, mai dorm odata cu Patrick, desi numai cate o jumate de ora, m-am invatat si ma odihnesc in jumatea aia de ora. Asa ca nu-l deranjez pe el. Cateodata il mai las noaptea, cand e ora 11 si bebe nu are somn, eu ma culc si il culca sotul. Ca se pricepe tare bine sa-l adoarma.

Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

n-am pus niciodata lapte praf in paine..dar am sa incerc..nu stiu ce are masina mea ca de la un timp imi face o paine buna si rumena iar urmatoarea iese chirpic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

hello! e gata calendarul, dar nu cred ca am unde naiba sa-l scot in orasul asta de kko..cred ca o sa mai modific ceva, dar am laptopul varzet si singura posibilitate de a-l salva era sa-l sui pe net, ca pe stik imi omor calcu celalalt...asta seara am iesit cu fata..a fost asa de cald...i-am lasat carutul sus, cu fatza spre sensul de mers. a vazut bradul, lumini, lumea, de data asta n-a mai adormit in carut...a fost super cald afara, foarte frumos. am citit zilele trecute ca la miss a nins..mi-e ciudaaa...abia astept sa vina si la noi zapada, cu toate ca suntem cam feriti de zapezi si vine cam greu si putin aici

urez si eu bine ai venit ca_eric ne bucuram sa te avem printre noi

la multi ani sarbatoritilor de azi.

multa sanatate bbilor bolnaviori

maine facem si noi 6 lunite, dar nu sarbatorim fastuos...mergem la o prajitura dupa ce iese tati de la servici...

virginia ai iesit asta seara cu sotul cumva la brad in centru??? cred ca te-am okit daca erai tu...am vazut un cuplu cu carut portocaliu si o fetita cam de varsta mufitei mele...

ylari ce sa mai zic de dobitoaca de soacra-ta? multa putere iti doresc si sa va ajute Dumnezeu sa va mutati la casuta voastra sa scapati de stress.

am observat ca fata e agitata si se trezeste noaptea cand ii dau seara cereale in laptic...sa vedem diseara cum o decurge treaba ca i-am dat laptic simplu...
astazi, masa noastra de fructe a fost compusa din...o felie de ananas (facuta suc la storcator, au iesit cam 2 linguri) amestecata cu un kiwi, fara seminte, o feliuta de mango si 2 rondele de banana..a papat 120gr de m-a speriat. iar acu spre seara i-am dat jumatate de rondea de ananas si a tras din ea de i-a supt tot suculetul, atata i-a placut maine trecem iar la mar+morcov..le mai alternam. ah! si azi mi-a facut de 4 ori kk..ciudat, nu???

mie mi se pare ca fata mea nu se mai ingrasa..adica, e grea la mana, observ asta, insa se lungeste dar nu se ingrasa..abia astept sa mergem la dr s-o cantareasca ca-s tare curioasa...

ies, ca cica se trezi fata. of!

aici aveti calendarele pt cine doreste sa dea un oki: http://s486.photobucket.com/albums/rr229/iuliaturcescu/Calendar/?action=view¤t=Page13.jpg, nu mai pun linkul in text ca mi-e lene..noapte buna..

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Moaaama cat ati scris….si eu n-am citit nimic pana acum…sa vad cand termin.

Am fost la Kidex…of mare aglomeratie in traffic am facut 1 ora si un sfert dus si la fel intors…
A fost frumos, insa am ametit de cum erau asezate toate magazinele. Am luat asa: fular, ciorapi, cana,body cu guler, pantaloni trening, pantaloni cu ciorapi, sac pentru picioare care se ataseaza la carut, jucarii, si cadou pt pici pentru intalnire.
Chinabulina- as vrea sa fie imbracat si el in craciunel ca toti ceilalti.
Ca_eric – bine ai venit.
Simoncip = si al meu a inceput sa simta si sa vrea prezenta mea…
Gabitzam – da este targul de suveniruri , mama ce dulciuri am vazut…imi pare rau ca nu am cumparat.
Laura – costum de spiridus este la mothercare in mall baneasa. Aaa vad ca ati gasit costumas, bravo !
Simoncip , Laura – multumim ca va place costumul de ren, oricum am sa-l iau la mine

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

ca_eric, tre sa iti activezim mesajeria privata.

iulia, incearca sa scoti la un centru foto - duci jpg=urile pe un memory stick/cd si intrebi daca ti le developeaza ca si pe film.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

La multi ani bebelusilor nascuti intr-o zi de 4 :

EVA DENISA, ALEXANDRU, IUNIA TEODORA,SILVIA COSMINA, VICTOR STEFAN

sa cresteti mari si voiosi !

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

bebelusilor nascuti in 3, dar si celor de azi, in special d-soarei Eva de Ylari

Fetele vine Mosu` maine?

Doloress ti-am vazut minunea...e super cool!

Laurita danke...astept un amarat de tel...sunt un om necajit!

Daria eu te sfatuiesc sa mergi la ortoped...cu cat te lamuresti mai repede despre ce e vorba cu atat mai bine!

Cleo

Dana chiar m-am gandit azi la tine...ma bucur ca te-ai intors!

Fetele ma bucur ca va intalniti...e super! Iulia tu mergi la intalnire sau nu am vazut io bine? De la Valcea? Poate imi fac si io curaj sa vin din TM

Va pupacim...si fiti cuminti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

cleo mi-am activat mesajele private acum
mihaser ce mai e nou in tm? si eu sunt din tm

Mergi la inceput