Pepenasi de iulie-august 2008 (51)
Raspunsuri - Pagina 5
moni_or spune:
ANKA, OOKA sa vedem daca merge asa numele siteului:
w w w . f e m i n i s . r o /video/mamici-si-pitici/ evident fara spatii
SUN, multumim ca ne-ai luminat cu tabelul ala, daca asa se procedeaza nu ma prindeam nici intr-o suta de ani.

A, apropo de site, la unele calculatoare nu merge cu internet explorer, numai cu firefox
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
ankalaura spune:
Pentru ca deja sunt distractiva cu dr noastra.... Incerc sa o citez...
Pentru ca e micuta si slabuta, nu vom incepe cu supa cum e normal, ci vom incepe cu fainos, doua mese cu cereale pe zi, si cu suc de fructe, intai mar, apoi morcov, apoi para, ultima ramane portocala. Sucul i-l dai intre mese, nu mai mult de 50 ml pe zi. Ca sa schimbi de la un fruct la altul, faci asa
5 ml mar
10 ml mar
15 ml mar
4 ml mar + 1 ml morcov
3 ml mar + 2 ml morcov
2 ml mar + 3 ml morcov
1 ml mar + 4 ml morcov
5 ml morcov
10 ml morcov
samd...
ATI PRINS SCHEMA????
Inteleg ca asta de mai multe ori pe zi pana adun 50 ml??? 
Ei, asta da SCHEMA!
irolf1 spune:
Am reusit si eu sa completez acolo, dupa ce m-am bunghit eu l-am gasit si scriu eu ce scriu si ce sa vezi vorbea tabelul cu mine
, noroc ca si-a dat si numele si noroc ca nu mi-a facut o poezie ca atumci sigur
Diarux
http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/
Caprioara spune:
Helou,
Fetele, dragele, va
pi toate si multumim ca intrebati de noi. Abia acum am reusit sa citesc din urma, si din nou cam in diagonala
. Sa va povestesc ce am executat azi
.
Am fost la pranz la doctor cu Ilinca, ca sa fiu eu linistita ca nu s-a dus ceva pe la plamanasi. Daca va aduceti aminte, desi la urgenta imi daduse antibiotic, eu nu i-am dat. De aceea am vrut sa fiu sigura ca am procedat corect si concluzia este ca am procedat corect
. A ascultat-o cu stetoscopul, s-a uitat in gatutz, si a zis ca nu-i nika alarmant, suntem doar un pic racite
. Asa ca, aspiram muci in continuare, dar nu-s verzi sau consistenti, deci nu ma alarmez. Si domnu doctor si doamna asistenta au fost draguti si ne-au dat concediu pentru Ilinca, asa ca pana la jumatatea lunii sunt iar in concediu de boala cupil
. Sper sa apara si normele alea de la legea mamelor pana pe 15 dec. Si, in functie de ele, mai vedem cum procedam pentru zilele ramase. Oricum mai am de luat vreo 4 zile de concediu de odihna pe anul asta...
Pe seara am cumparat aparatul salin si vreau de diseara sa-l pun la Matei in camera. O sa va spun daca mi se pare ca are sau nu efect la tusea si nasul lui infundat peste vreo doo saptamani
.
Si tot azi am facut si o boacana, da asta dis de dimineatza: am spart tubuletzul ala de sticla de la batista bebelusului
! Am vrut sa-l spal, si de oboseala mi-a cazut din mana pe gresie, si praf s-a facut. S-o gasi pe undeva de cumparat? Am aspirat-o azi si fara el, insa nu stiu daca e bine sa fac asta in continuare... Voi ce ziceti, are un rol important, au ba? Pot sa o aspir si fara el fara sa-mi fac griji?
Costum de iepure pentru Matei, tot nu am gasit. Ma uit si maine la Kidex. Dar ma gandesc si la planul B
. Am o bluza alba de velur, pe care sa cos un oval roz taiat dintr-un prosop pe post de burtica, sa cumpar o bentita cu urechi de iepure, si niste pantaloni albi de velur la care sa cos un ciucure mare alb pe post de codita. Si sa-i pictez pe fata cu creion dermatograf mutati si cu ruj nasul. Acu, bromblema e, unde gasesc eu pantaloni de velur, albi, marimea 110-114 cm? Marina, un link ceva, please
?
Ma duc sa scriu si eu in tabelul ala. Buna idee, Vicky, felicitari
!
Sanatate la toata lumea bolnavioara
!
Boti, ma bucur ca ti-a fost bine la munca
.
Narcisule, felicitari pentru lansarea diversificarii! Noi am primit ok-ul azi sa mai stam pana ne facem bine de tot
.
Anka, io nu le-as da medicamentele alea frate! Dar, cum zisesi si tu, e bine ca le-ai luat compensate si le ai in casa in caz ca-ti vor trebui si taman atunci nu vei putea sa mergi la doctor.
Sursu, bravo si voua pentru diversificare
! Poze cu jinere-miu in costumul de mos cand pui
?
Trebe sa fug, ca Matei ma cere sa-l verific la lectii. Asa ca va imbratisez pe toate, si ma iertati ca nu v-am scris la fiecare.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
dara_d spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SunSmile Claudia viiin! Boti bravo pt zilele reusite de back to plantatie! Mitzi bravo pt curaj! O noapte buna sa ai si fara peripetii! Narcisuuu bravooo! Vaz ca ati inceput diversificarea in familie!:) Beeeeey stop isterieiiii. Acu sa nu va suparati ca zic asa, da' intrebati toate cu atata nesatz de tabelul ala...Intrati in contul de poze la pepenashi, in dreapta sus aveti "My account", dati click, se deschide o ferestra si alegeti docs si acolo o sa vedeti ce si cum! Gud lac! Io-s denaturata si nu trec la biberoane de sticla, nah! Ma'c la mufat...gud bai si la revedere! ![]() SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008) Cand Dumnezeu saruta suflete |
Multumesc am gasit tabelul si am completat, nu mai stiu exact culoarea pt alaptat exclusiv , cred ca am pus bine rozul ala.
Nici eu nu renunt la bibele de plastic, ca in alea ii dau ceai sau apa.

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
bobitamica spune:
Legat de biberoane...s-a mai discutat si pana si cele Avent fac parte din categoria aceasta. eu una,nu renunt la ele.Cele de sticla se sparg destul de usor cum spuneati si voi. Am o amica si ea are de sticla,insa cand le-a fiert a descoperit ca unul din ele avea marginea putin crapata. Eu nu as risca.pana la urma tot ce e din platic e mai mult sau mai putin sanatos.
OANA>>>LEGAT DE TORTICOLIS...Doamne Fereste,nu e cancer..draga mea!!!! Exista urmatoarele tipuri de torticolis...congenintal sau de pozitie cu care se naste copilul si asta e din cauza ca a stat aiurea in burtica,dar se repara... Fetita mea a avut,dar acum suntem ok. Am facut si mai facem kinetoterapie si gimnastica de recuperare. Si exista totrticolis pe care il poti face in cusrul vietii...atunci cand muschiul sternocleidomastoidian este foarte contractat si ramani cu capul intr-o parte(gat de lup). Se poate remedia fie chirurgical fie prin masaj.Nu-ti face probleme ca nu e foarte grav.
MONI_OR...legat de dispalzia de sold....eu am avut la nastere luxatie bilaterala de sold care a fost descoperiat de dr. la 1 an si 2 luni. Am avut mare noroc ca am fost lenesa si nu am mers in picioare si nu s-au tasat cartilagiile. Altfel eram ca prietena ta....mergeam exact ca o rata...distanta intre picioare fiind de aprox 10 cm. Intr-adevar am facu 'nspe mii de radografii,care pe vremea aia erau cum erau,dar am scapat. Si vreau sa iti spun ca nu se repara cu 2 pampers...sunt povesti...sunt la Budimex o gramada de fetite care de la cei 2 pampersi au ajuns la 3 ani sa mearga aiurea...dar dr. sunt cum sunt. Exista un dr. in Bucuresti care dacadescopera dispalzia de sold...baga imediat in ghips. Eu am stat 9 luni de zile in ghips in diferite pozitii...asa ca ...papmersii sunt doar vorbe. eu i-am facut fetitei mele 2 eco de sold,una la nastere si una la 2 luni...si suntem ok. Mi-a fost frica sa nu ma mosteneasca.Cica exista posibilitatea.Dar ea a avut torticolis si tal-val. Si nu avea cum sa aiba si displazie sau luxatie de sold.Sunt multe de spus pe tema asta. Eu am facut radiografii la sold pana la 18 ani in fiecare an. Si nu am avut voie sa nasc normal sa nu imi sara oasele din sold.
Am vrut sa mai scriu cuiva,dar am uitat!!!
Revin dupa ce mai citesc
SunSmile spune:
Sa cresteti mari!![]()
Capri ma bucur ca sunteti ok! Nu ma pricep la costumase de iepuras!
Vazut calendar MI-NU-NAT de MadaIrl. Esti o super priceputa, fata mea iubita! Si haaaaai pe forum ca mi-e dor, ti-am mai zis!
Vazut Andrey si un tort iamiii, vazut scumpa Irina razand asa dulceee, vazut Sara cu urechi de ren...totalaaaa, vazut Denisa cu jucaria in cap, vazut Maya scumpa in vernil. Frumosi frumosi copiii astia!
Ankule, dritza ta e din filmele cu stan si bran, zau!:) Io zic sa-ti iei o pipeta si sa masori la milimetru. Si daca tipa Erika de foame ii zici sa stea dom'le potolita si sa-si puna pofta-n cui, ca tu ai de masurat, ca daca-i dai 1ml in plus e jaleeeeee!:))) Mare ti-e gradina...
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete
Caprioara spune:
Sun,
.
Da chiar asa, Irlandezooo, faci front comun cu Carmenela sa nu scrietzi? Pleaseeee, come back ca
pe amandoo!
Mai, am incercat sa scriu in tabel da nu ma lasa. O fi prea multa lume pe felie acu
? Sa incerc mai tarziu?
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
bobitamica spune:
MADA de Irlanda...MULTUMESC MULT!!!!!

. E foarte frumoasa poza cu papusica mea!!!!
CAPRIOArA..ma bucur ca ILINCA e bine... la fel si MITZI...esti o mamica foarte curajoasa... iti doresc sa ai o noapte fara peripetii din astea...
ANKA....pana la urma ce ai decis?? eu can a fost Irina racita i-am pus sterimar cum ti-am spus desi imi spusese sa ii pun oftamezone,dar nu am vrut si i-am curatat ochisorii cu ser fiziologic....avea mucisorii galbeni,cam urati si era cu o zi inainte de botez. Dar ne-a ajutat Bunul Dumnezeu si dupa botez i-a trecut ca prin minune.
Am impartasit-o si noi duminica de sf. Andrei.As vrea sa merg in fiecare duminica cu ea,dar imi este destul de greu petru ca noi nu avem masina si megem cu mijloace de transport. Eu stau in Berceni si biserica mea de suflet e pe cheiul Dambovitei. si e nasol in autobuz..unul starnuta altul tuseste...si taxiul...ma cam rupe...40 lei dus-intors. Cu banii astia luam ceva la kinder.
Bobitamica-mami de Suri