Pepenasi de iulie-august 2008 (51)
Raspunsuri - Pagina 4

dara_d spune:
 Cum ne trecem si noi in tabel si unde este tabelul ??? ca eu nu l-am gasit ????//AJUTORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

Mitzi76 spune:
 Intre timp am vazut ca bibe de care intrebam eu sunt din policarbonat. Trebuie sa le schimb URGENT!!!!

AJUTOR SI EU, nu am inteles unde e tabelul.
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!

oanasm spune:
 moni ee...pai na-re nik toricolisu cu canceru'..da dr noustru destept nu a stiut ce sa zica..pana nu i-am zis eu ce diagnostic a pus dr din Hu, el a zis de rest embrionar..mno...legat de eco sold..dr din Hu ne-a zis sa facem la 4 luni
michelle da ce scump e la voi...daca vrei iti iau o batista bebelusului si ti-o trimit
merg sa facem baita
Oana
de  
Raul 

SunSmile spune:
 Claudia viiin!
 Saru'mana!
Boti bravo pt zilele reusite de back to plantatie!![]()
Mitzi bravo pt curaj! O noapte buna sa ai si fara peripetii!
Narcisuuu bravooo! Vaz ca ati inceput diversificarea in familie!:)
Beeeeey stop isterieiiii. Acu sa nu va suparati ca zic asa, da' intrebati toate cu atata nesatz de tabelul ala...Intrati in contul de poze la pepenashi, in dreapta sus aveti "My account", dati click, se deschide o ferestra si alegeti docs si acolo o sa vedeti ce si cum! Gud lac!![]()
Io-s denaturata si nu trec la biberoane de sticla, nah!
Ma'c la mufat...gud bai si la revedere!
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete

ankalaura spune:
 MICHELLA B - exact, tocmai de aia ziceam de "experienta" noastra cu Eliza... Intr-un fel e mai bine ca e micuta... A mea a suferit tare. Desigur, i-a trecut, dar na... Eu si azi regret enorm ca nu am putut sa procedez altfel, ca a trebuit sa incep serviciul cand era era mica, mult prea mica (avea 6 saptamani...).
Daca vrei batista bebelusului, nu are cine sa ti-o ia din tara si sa ti-o trimita pachet? E o cutie destul de mica si usoara, ar costa putin. Daca nu ai alta varianta si vrei, intreb la posta cat ar costa expeditia si ti-o trimit eu. Batista bebelusului e vreo 50 de lei la farmacie. Pachetul nu ar trebui sa coste mai mult de tot atat.
Cu pediatrii... cre' ca s-au pervertit... Probabil ca daca ii 'jetam' cate o bancnota grasa de fiecare data, nu facea asa. Dar cum asta este atat impotriva principiilor mele cat si in ciuda buzunarului meu....
BOBITA - interesant ce zici tu de ergoterapie. Unde e asa si how much?
MONI - sa imi zici pe mess numele site-ului 
Biberoanele de sticla sunt periculoase pentru ca bebe le poate sparge. Desi citeam ca e o sticla incasabila... Totusi, perspectiva unui bebe care umbla in patru labe si gaseste un ciob uitat pe care il va molfai cu placere, nu e una din cele mai dragute... 
Deci si eu sunt denaturata ca si SUN ![]()

ooka spune:
 salut
Moni posteaza linkurile cu dr herdea cu spatii intre litere la numele sitului si merge, eu asa le-am citit la odiseea sept oct;
cam tot ce e la noi e din policarbonatat, mai putin bib de la medela si pompa de la ei si bib b/free care oricum nu se mai fabrica sau nu se mai aduc, cert e ca nu se gasesc, eu am mania asta cu policarbonatatu, nu ca o cred cu sfintenie da daca am citit ca face rau macar sa ocolesc in masura in care pot, am o colectie de bisfenol free..![]()
mami de Sofi

flo1980 spune:
 M-am uitat si eu la biberoanele mele...chicoo are 7 adica nu e bun, la fel baby nova, primii pasi....nuk e din categoria buna (adica cu 1,2,4,5..ca 3, 6 si 7 sunt din categoria rea..
Tabelul e in capitolul celalalt, nu mai stiu pagina 
Tecky tot ma tin sa-ti spun si uit mereu....Ralu seamana cu tine la buze 
 am dreptate?
Va zic si eu noapte linistita! Mai ales lui Mitzi ca are nevoie muuulta...
noi
un fulguletz
un pepenash

dma2007 spune:
 salutare!!!!!!!!!!!!!
multumim pt urarile de mos andrei, tati a fost tare mandru de cele 2 ardee
frate da aveti o viteza la scris...
am recuperat si am vazut si poze 
anka sa inteleg ca s-a terminat cu redoute.fr
zi-mi si mie cum este mopul ca au acum la plus unul identic nemtesc cu 200 ron si as vrea si eu sa-mi iau
 vreau si eu sa-i iau costumas de craciun si nu stiu de unde!!!!!!!sunt unele in carre dar nu-mi plac
 as vrea si eu sa fac un calendar pt bunici.ma puteti ajuta?
nici a mea mandra nu se intoarce in schimb iti tine bibe cu ceai
M.A.
de minune   ANDREEA MARIA (15.08.2008)http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

ooka spune:
 ah si parca magic cup/urile de la avent nu au bisfenol dar tb sa aiba un 7 intr/un triunghi pe ambalaj sau cam asa ceva;
eu ma gandeam sa folosesc bib de sticla pana cind bebeloaia pune labutza pe el, dupaia am de silicon, bisfenol free biansur de la nuby silicone ![]()
mami de Sofi

michellab spune:
 oanasm esti o scumpa
 dar n-am rezistat
 si m-am dus si am cumparat inainte sa o iau pe Raisa de la cresa
 si tie ankalaura si multumesc din suflet dar dupa cum ai vazut... am cumparat-o pe aia care nu e buna de nimic
 Cel putin mie asa mi se pare.Am bagat-o repede in functiune cand am ajuns acasa cu galusca si dupa ce m-am chinuit o gramada am reusit sa aduc mucutzii pana la iesirea din nasuc de unde i-am luat cu un servetel umed.Poate ca nu stiu eu inca sa o folosesc bine dar.... parca vad ca am dat o groaza de bani pt nimic.Era 53€ nu 63.
M-am dus sa iau galusca de la camin si am intrebat cum fac daca incep diversificarea.Aia imi zice ca nu trebuie adus de-acasa ca-i dau ei si intreb daca sa-i dau o zi legume o zi fructe si cica stai sa intreb asistenta da' de ce vreau totusi sa incep asa devreme? Pai, zic, pt ca mie mi se pare ca e timpu si apoi am impresia ca mananca putin.Bine zice stati sa chem asistenta.Si vine aia cu o gura ca asa se proceda cu bebeii inainte da acum nu se mai face asa ca diversificarea incepe pe la 6 luni.Zic, bine dar de ce asa inainte si nu si acum?Copiii de azi sunt extrateresti sau ce?Care e diferenta?Pai ca laptele contine toate vitaminele de care are nevoie bla!bla!Va cred da eu vad ca ea nu mananca bine si nu vad ce rau iar face o leguma sau un fruct.Ca sa cer aprobare la pediatra ei.Aia e si mai si nici de cereale sa nu auda ca cica e grasuta.Si am convins-o pana la urma ca eu incep cu legume asa ca de saptamana viitoare papa si la camin legume da' cica numai morcov cu cartof.
Pup all si poate revin