Pepenasi de iulie-august 2008 (51)
Raspunsuri - Pagina 3
narcisa.s spune:
Vicky pe mine nu ma lasa sa intru in documentul ala, nu stiu de ce.Poti cumva sa ne adaugi si pe noi?Sau cine poate sa ne adauge, va rugam...Alimentatie mixta adica portocaliu si de azi am inceput diversiicarea OFICIAL.
Si mie imi merge netu porceste, cred ca-i virusat compu
Bogat nu e acela care are nevoie de bani multi si e inconjurat de multe lucruri, ci cel care nu are nevoie de nimic - Sf.Ioan Gura de Aur
michellab spune:
Offf!!! Am scris a capitolu trecut asa ca l-am copiat aici.Nu am timp sa citesc ce ati scris la capitolul asta ca ma duc sa iau galusca.Revin
irolf1 spune:
Moni
vaccinatul mic asa cu intarziere. Cum mai e tot agitat?
Anka mi-a placut ce ai spus tu acolo cu Eliza si gradinita, eu am zis ca mai bine mai sta un an acasa, dar acum ma gandesc ca oricum a reusit sa raceasca si sa-i dea si ei cand avea 2 luni, in casa se plictiseste la un momentdat. Asa ca m-am sucit am fost si-am vazut 2 gradi particulare care sunt aproape de noi si cred ca din ianuarie o sa mearga la una din ele. Pt inceput o sa-l las pana la 14 si apoi cand o sa incep serv pana seara, e numai bine ca se va obisnui pana atunci.
Marina noi folosim marsupiul inca, e drept ca e mai infofolita, dar incerc sa-i asez hainutele bine sa nu stea ceva cu galme pe acolo si sta foarte bine, e mai practic dar ma omoara de spate...cel mai bine sta in marsupiu cand o cara sotul![]()
Simona77 bine ai venit!
Mitzi
bolnaviorul, cum e? e mai bine? acum am citit si de Toma uff prin ce-ai trecut, sper ca e bine mititelul.
Fug ca s-a trezit mica.
http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/
boticelina spune:
Pupicani grasani si de la mare, si da, si noi o asteptam pe Sun la fasolea cu ciolan a Claudiei!
Chicks, e bestial la munca!
E super tare, imi place de mor, de fapt tot timpul mi-a placut si vin acasa cu bateriile pline la fifitza, ce mai, e bine bine!
Prima zi a fost linistita dar buni nu s-a descurcat prea stralucit cu masa de dimineata, masa de pranz de bibe a fost si aia mai mult lincaita, dar a venit mama acasa si a pompat fata, si i-a cantat si ne-am pupat, a fost o zi buna. Azi, s-au descurcat de minune cu toate mesele si cu somnul, sunt super-linistita!
Programul e Ok, facem amandoua oki la 7 dimineata, pupam bulanele, schimbam scutecul, pupam bulanele, imbrac fata, pupam bulanele, las lu' mama papica pt cele 2 mese, iar pupam bulanele si manutzele si okii si gatuzu' si la 8 fara 10 am iesit pe usa, 8 fix sunt pe scaun la munca, ma pis undeva la mijlocul zilei, la 2 scap ciocanu', la 2 si 10 sunt inapoi la pui
Credeam c-o sa ma plictisesc, c-o sa-mi fac griji, da' de unde nene, n-am timp nici sa respir, astia m-au luat de proapata si am de lucru... in 2 zile m-au ingropat deja in proiecte mai noi sau mai vechi.
Bai, si pe mine ma seaca pediatrii pe care-i nimereste Anka, si io zic ca fetele, observa copilul si vei sti ce sa faci, mai ales ca nu-i primu'. Si eu am primit o sacosa de medicamente pentru presupusii polipi ai copilului dar dupa ce i-am dat de 3 ori si am vazut ca incepuse sa faca kk cu mucus negru am sistat si am trecut la mult mai cinstitul Sterimar plus batista aspiratoare. In 2 zile aveam cupilu brand new si nici nu i-a mai curs vreodata nasu de atunci. Tot cu ser fiziologic am rezolvat si ceea ce parea o conjunctivita dar fusese doar praf in oki intrat din cauza de stat in camp la buni.
Vic am completat si noi tabelul, foarte buna initiativa, asa avem centralizate toate datele.
Vreau si eu sa vad pozele noi, am crezut ca voi avea timp la munca dar pas... ma duc acum. Pup gasca mumoasa 
Mada daca vrei sa te ajut si eu cu site-ul cu retete sa-mi explici cum, ca mai gasesc timp printre picaturi, uite ce bine ne prinde sa avem chestiile puse la un loc... 
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
bobitamica spune:
Buna seara si de la noi,
ANKA....eu zic ca sunt prea multe medicamente!!
SIMO..bine ai venit!!!
MICHeLLAb...eu zic ca se va obisnui fetita!!!...e greu insa pentru tine...si eu am o strangere de inima cand mai plec de acasa.
CRISTINA....eu am vazut niste abonamente la innot pentru irina,dar deocamdata nu am cum sa merg...si sa stii ca la gimnastica e fain,dar ea cam plange. deja cand o vede pe oana(tipa care lucreaza cu ea),plange. Mai mergem si la ergoterapie..acolo se joaca si este supravegheata de cineva care isi da cu parerea de evolutia ei. Si se pare ca suntem pe calea cea buna,de fapt ea e foarte bine,dar stii cum e...dr.si in copiii sanatosi vad ceva. Dar eu nu ma supar ca mergem atata timp cat nu costa bani multi. Oricum chiar daca costa mult si trebuia musai sa mergem, faceam orice era posibil. Tipa de la ergo spune ca nu prea e cazul sa mergem,dar daca neuropediatra spune ca tb....mergem.
s-a trezit pitica,revin
bobitamica spune:
MITZI...cum e baietelul tau? esti foarte tare...felicitarile mele!!!
CAMY..

. MA bucur mult ca esti mai bine!!
In legatura cu legea,eu nu am vazut pe nicaieri normele...si nu cred ca va fi din decembrie.
ANKA...eu folosesc sterimar si aspirator,exacu cum spunea si SUN,si sunt foarte multumita...
CAPRI...ce mai face Ilinca??
pe toata lumea,
Bobitamica-mami de Suri
Mitzi76 spune:
Buna iubitele! Multumesc pentru ca intrebati de noi. Am mai avut azi un puseu de 38,9 si l-am rezolvat. Sa vedem la noapte. Eu nu sunt panicoasa de fel si cand stiu ce trebuie facut pun mana si fac fara ezitari. Am si avantajul ca am lucrat niste multi ani in domeniul medical si am facut scoala medicala vreo sapte ani, asa ca. Stiu ca e copilul meu, dar nici nu ezit sa ii fac ceva daca este necesar si are nevoie. Urla asta micul la impachetare (ca asta i-am facut initial, dar febra tot nu a scazut). Dadeam azinoapte ordine la barbat si se executa asta cu o vitezaaaa. Copilul e pe aspirat muci si antitermice, antiinflamatoare. Nu vreau sa bag inca antibiotic in el, mucisorii nu sunt verzi si nu tuseste. Eu v-am citit, am vazut discutii despre meniuri, brazi, copii cu pozici noi (pe care inca nu am timp sa le vad, dar imi inchipui ce nebunie e acolo si ce mutritze. Davidu e mai bine si el, nu mai face febra. Am fost o fuga si la gradi la sedinta la Luca si tre sa iau pantaloni negri, camasa alba si papion pentru serbare.
Va pupacesc pe toate cu drag si voi completa si eu in tabel cand voi fi mai libera.

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
moni_or spune:
Fetelor cat scrieti... Abia pot tine pasul cu voi la citit, da de raspuns e si mai greu.
ANKA, ma consolez ca daca nici la bucuresti nu se gasesc doctori normali, ce sa mai zic de oradea. Da eu ma mir ca nu vor sa vina acasa, aici sunt unii care abia asteapta pt. ca daca duci copilul la cabinet e gratis, da daca vin acasa iti iau o taxa babana. Dr. Herdea vorbea si in clipurile alea de care tot ziceam eu intr-o vreme, cu premergatorul si alte chestii utile si nu ma lasa nicicum DC sa postez numele site-ului, pe motiv de reclama ilegala.
MINA, multumesc de intrebare, da, am inteles pana la urma cum trebuie ca mi-au explicat fetele, da nu schimb coperta ca o sa credeti ca am pus poze noi si nu e cazul inca.
NARCI, si cum a reactionat Anais la prima zi de diversificare?
FLORI, chiar voiam sa intreb de tine ce-ai patit de nu mai scrii.
DARA_D
te invidiez ca mai alaptezi inca exclusiv
BUFI, da chiar, de ce sunt periculoase alea de sticla? Ca Maitreyi zicea ca le-a scapat de cateva ori pe parchet si nu s-au spart. Ca alt motiv nu vad.
OANA, da ce-are torticolisul cu cancerul Doamne fereste??? Ca eu stiam ca torticolis e cand nu se dezvolta bine muschii intr-o parte a gatului.
ECOGRAFIA DE SOLD - mie mama mi-a spus ca si eu am facut cand am fost mica, doar ca atunci era radiografie ca nu erau asa avansati. Eu stiu pe o fetita (ma rog, nu mai e fetita ca e de varsta mea
) care a facut displazie de sold de la nastere si pt. ca nu a verificat-o medicul la timp nu s-a mai putut remedia si schiopateaza si acum. Din ce am auzit fetitele ar fi mai predispuse, nu ma intrebati de ce, poate e doar folclor. Pe mine ma enerveaza ca ne=a spus sa o facem doar la 5 luni jumate, mi se pare tarziu, ca am citit ca daca e ceva ar trebui depistat repede ca se mai poate corecta cu 2 perechi de pampersi etc. In fine, sa speram ca nu e cazul.
FLORI, acum am vazut ca ai mai scris. Mai, ce sa zic, azi parca a fost mai bine da m-am si ocupat exclusiv de el, am facut altceva doar cand a dormit. Ne-am jucat, ne-am pupat, am cantat colinde si parca n-a fost asa agitat da singur tot nu sta, l-am pus in bouncer si daca intorceam numai privirea altundeva incepea sa planga.
Posesiv rau copilul asta al meu... Da ma si distreaza de mor. La un moment dat statea ca un pasha la mine in brate si se uita la candelabru (ca e fascinat de candelabre) si scoate odata un oftat din ala greu de zici ca toate poverile lumii sunt pe umerii lui 

BOTI
ma bucur ca-ti prieste la servici si ca se descurca si Gargarita.
MITZI,
eu ti-am mai zis tie ca pentru mine esti superwoman. Tin pumnii sa ai o noapte mai linistita, cred ca esti franta.
SURSULA, cum e aia suc de morcov + apa plata? Ii dai si apa cu sucul de morcovi? De ce? Ma intereseaza ca si eu tot cu suc de morcovi vreau sa incep diversificarea.
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
moni_or spune:
Pe care mail e tabelul pe care l-a facut MCOCA? Nu pe gmail? Ca nu gasesc nimic acolo 
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
Mitzi76 spune:
Stie cineva daca biberoanele de la pri..mii pashi sunt din policarbonat? Dar castronelele alea de melamina??? Of, tre sa caut tabelul in capitolul trecut ca nu am salvat aici ci pe lap top si acum se joaca Luca...
Eu cum intru in tabel???
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!