Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (136)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Neata!
Eu parca nu sunt eu, de aseara se foia bb ceva de groaza, la 4 m-am trezit ca aveam burta tare.
De la 4 la 6 am avut contractii la 10-15 minute si durere de spate. Dupa care am adormit pana la 8 ca nu-mi facusem somnul de frumusete dar m-am mai foit cu dureri.De la 8 iar a inceput distractia, numai ca am si mai usoare si mai nasoale nici nu stiu cum sa le numar. Am avut si la 7 minute , nu mai spun de cate ori am vizitat baia.

Asa ca:

Hai Darling, Oceanborn, Vrabiuta, Alra, Cherie si eu!

Ca tot ne sicanam noi care naste prima poate o comitem in aceeasi zi. Ma duc sa-mi spal parul ca aseara am zis ca e prea devreme.

Amalia, esti telepata, ce m-ai simtit .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 39+
Pozele noastre

Mai poate se indura si de tine fata ta. Sa ii faceti surpriza lui tati sambata

Hai Otilia, Oceanborn, Vrabiuta, Alra, Cherie si Darling!

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Oanna ce mai faci? cum e cu bebelina acasa?

Ginye zici ca doarme bebe 4 ore dupa baita? Al meu a dormit o singura data 4 ore...la prima baita, atat. In rest cel mai "mult" doarme 2 ore jumate ...asta se intampla ziua, ca noaptea...doarme o ora - o ora jumate si cateodata mai sta si treaz 2-3 ore de nu stiu ce sa-i mai fac sa-l adorm. Lasa ca se fac si baietii nostri mari...

Mirtha am uitat sa te intreb...pana la urma ce metoda ai pus in aplicare, baita zilnica sau o data la 2 zile?

Isabela lui Raphael Nicolas 23.10.2008

Primul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

ce pot sa iau cadou cuiva care are ....tot... tot ce se poate cumpara cu bani

ce pana mea sa le iau?
si pt ea,si pt el

nu mapricep la parfumuri.. de tzoale , nu-i cazul.... ceva trabucuri pt el? si pt ea?

aici se fac cosuri cu consumabile. aceeasi problema - toti le au pe toate. eu fac cos cu dulciuri, ciocolati scumpe, sampanie, etc sau cos cu cosmetice insa chestii fitoase, in principal pentru baie, lapte de corp, geluri de dus mai fitza. nu m-as baga sa iau parfumuri caci unuia ii place unul, altuia altul.
cosurile astea le fac magazinele. cele mai apreciate cosuri sunt cele pe baza de mancare/dulciuri.

ALRA 39+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui VonHelen

intrebare:scaunul bebelusului hranit exclusiv la san este mai moale, mai apos? cand ar trebui sa ma ingrijorez????

A venit pe lume bebe Tudor
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Scaunul bebelusului alaptat la san poate fi moale apos de culoare galben cu bobite ca de mustar prin el sau verzui, poate fi mai tare de consistenta unei smantani mai groase. Este perfect normal, stai fara grija. In ceea ce priveste prinsul sfarcului, si Miruna mea cateodata este prea infometata si cand se repede nu prinde bine. Incerc sa scot sanul din gurita ei si o las sa faca oa o data ca sa deschida gura bine apoi, poc, o mufez si e mai bine. Sper sa te ajute metoda mea.
Felicitari pt batalia castigata.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

otilia si eu merg mai des la baie de cateva zile. cum ma scol de pe scaun sau de pe canapea trebuie sa fac pipi.
doamne ajuta, iti tin pumnii sa fie totusi travaliu!

editez sa va zic ca mi-am virusat ca o proasta calculatorul cu un fisier primit automat pe msn in conditiile in care eu sunt de meserie programatoreasa
acuma sunt bancul alora de la servici, ca le trimisei fisierul la toti care erau online!

ALRA 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Am uitat sa urez la multi ani pt Radu al Simonei!! Sa-ti traiasca si sa fie sanatos is norocos!!
Spiridusul
Malinas, merci pt raspuns. SI eu tot asa ziceam, as fi vrut sa-l scot in weekend, luni... dar tot a fost ceata...si ieri fiind frumos, am scos-o pe afara.

Vrabuita ce face? vine bebe?
Otilia? gata?

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oaanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Oanna ce mai faci? cum e cu bebelina acasa?

Ginye zici ca doarme bebe 4 ore dupa baita? Al meu a dormit o singura data 4 ore...la prima baita, atat. In rest cel mai "mult" doarme 2 ore jumate ...asta se intampla ziua, ca noaptea...doarme o ora - o ora jumate si cateodata mai sta si treaz 2-3 ore de nu stiu ce sa-i mai fac sa-l adorm. Lasa ca se fac si baietii nostri mari...

Mirtha am uitat sa te intreb...pana la urma ce metoda ai pus in aplicare, baita zilnica sau o data la 2 zile?

Primul nostru

Este bine..crestem, deja are 4,3kg..Noaptea doarme si cate 6 ore si e cuminte..insa ziua..nu doarme mai mult de 2-3 ore in total si tipa in continuuuu..cred k deja am rasfatat-o ca dak o iau in brate..evident tace.. Si uite asa stau toata ziua cu ea in brate..

Al tau ce face? Am vazut ca a crescut si el..Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

Buna ziua mamicilor,

Felicit toate mamicile care au nascut si bebelusilor vostri le urez bun venit pe lume!

Imi cer scuze ca n-am reusit sa mai intru, sa citesc sa scriu, dar .......chiar nu mai am timp de nimic, nici macar sa mai beau o gura de apa. Ieri de exemplu am reusit sa bag ceva in gura de mancare pe la 17.30 cand am reusit sa o adorm putin pe Androniki. Doarme cate putin cate 15-20 min ziua si se trezxeste si incepe concertul. Plange plange si iar plange, vrea numai tinuta in brate. Din cauza asta nici durerile de spate nu mi-au trecut, am slabit ingrozitor de mult, arat ca un ogar odios cu cearcane pana-n gura. noptile dorm cate 3-4 ore maxim!!! M-a terminat fizic si psihic. Parca simt ca nu mai am putere cateodata.
Dar nu vreau sa ma plang ca o spalatoreasa, o sa trecem si peste asta ca doar nu o dura o vesnicie si la infinit.
De ceea ce-mi pare tare rau este ca nu mai am timp de Brianna. Nu mai am timp si rabdarea necesara sa o ascult. nu ma mai pot ocupa de ea in acelasi mod cum ma ocupam. Sunt momente cand vrea sa-mi povesteasca ce face la gradi si in cateva clipe cea mica incepe si plange si trebuie sa ma duc la ea, iar Brianna ramane singura vorbind. imi vine sa-mi trag una-n cap de necaz pt ca am observat ca nu mai comunicam, s-a inchis in ea. De abia asteapta sa vina tati acasa de la birou sa se joace cu el, sa plece la plimbare cu el. Si-a gasit un sprijin o alinare langa el.

In alta ordine de idei moro mou are 5.150 kg, creste ca un purcelus de lapte.Doarme pe burtica, ii place cel mai mult, in brate daca o tinem in picioare incepe si se impinge pana ajunge pe umar, a inceput de o saptamana sa-si tina capul singurica fara ajutor (asta cand nu este obosita), zambeste cand ne ducem la patut si ne vede, pe burta daca o tinem isi ridica funduletul si se incordeaza tare se ridica in manute.....ce mai!!!! o dulceata de capsuni de-ti vine sa o mananci pe paine si nimic altceva.

hai ca m-am laudat de zici ca mi-au murit laudatorii dar orice cioara isi vede puiul porumbel.

offfffff imi cer scuze ca n-am reusit sa mai citesc dar va pup si va imbratisez pe toate. Pupati bebeii si din partea noastra etc etc etc
promit ca atunci cand mai am niscaiva timp liber sa reusesc sa mai citesc si eu.

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki si Brianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Oaanna a luat bine in greutate mititica . Si al meu e bine, papacios notoriu si spre deosebire de voi, la noi concertele au loc noaptea cand e somnul mai dulce...

Primul nostru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alra

otilia si eu merg mai des la baie de cateva zile. cum ma scol de pe scaun sau de pe canapea trebuie sa fac pipi.
doamne ajuta, iti tin pumnii sa fie totusi travaliu!

editez sa va zic ca mi-am virusat ca o proasta calculatorul cu un fisier primit automat pe msn in conditiile in care eu sunt de meserie programatoreasa
acuma sunt bancul alora de la servici, ca le trimisei fisierul la toti care erau online!

ALRA 39+

Scuze da asta e de ras

Pozele mele

Mergi la inceput