Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (136)
Raspunsuri - Pagina 14

mamiseli_11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui criss703 FELICITARI RAMO SA VA TRAIASCA PRITESA ![]() ![]() ![]() HAI CHERIEACTIV SI OCEANBORN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fetelor care ati facut cezariana la doua saptamani de la nastere mai aveti dureri mari de burta in special cand stati in picioare sau in mers?Pe mine acum ma doare mai tare burta ( in jurul taiaturii ) decat acum o saptamana toate insotite de scurgeri mai abundente decat acum o saptamana,am simtit niste parti mai tari dureroase(ca niste duluri)in jurul taiaturii. Micuta a facut si ea doua saptamani astazi,ia cazut buricul si a recuperat pierderea fiziologica de dupa nastere.Tot astazi am iesit prima data la plimbare cu caruciorul( cam 1 ora) si a dormit fara probleme pe durata deplasarii! Criss ![]() ![]() http://good-times.webshots.com/album/568767579tGShwK |
Criss nu suna bine deloc cu operatia ta. Mergi la dr sa verifice. Pe mine nu m-a mai durut dupa o saptamana. Inteapa unde au fost atel cand si cand dar asta e tot. Mie dr mi-a spus ca nu trebuie sa fie rosie, umflata sau sa doara. Rosie taietura nu locul unde au fost atele. espre scurgeri nu stiu dc au legatura cu taietura. Si la mine a oscilat cantitatea.
Mihaela

Pozele mele

mamiseli_11 spune:
citat din mesajul lui BraveGirl Am si eu o intrebare: bebeii vostri au gaze? Ca a mea ma sperie ce poate scoate ![]() ========== Corina Mamica de Arianna Maria ![]() Albumul meu |
E foarte bine daca da gaze Arianna. Inseamna ca nu face colici. Se elibereaza burtica. A mea trage gaze asa de zgomotoase ca se sperie de ele si incepe sa planga

Mihaela

Pozele mele

Otiliav spune:
Alra, colul este scurt dar nu sters complet. Cred ca a fost invers, ca ieri am facut normal, dar capul apasa si ma curat de toate cele merg des la baie. Nu am fost in stare nici sa duc proba de urina ca de unde.
BB avea pe contractie bataile inimii 190 si se si misca. Moasa a zis ca-i ok, a masurat de 3 ori si a fost si 160.
Fug in pat, incerc sa atipesc putin, am luat un paracetamol si inca nu l-am vomat, mi-a zis sa pun supozitor daca nu reusesc pe gura.
Mersi de galerie .
Felicitari Oanna!
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 39+
Pozele noastre

oceanborn spune:
Malinas tot maine e si ziua sotului si la fel...anul asta nu i-am luat nimic,
poapte, poate ii fac un altfel de cadou, mi-ar placea mult dar cum bebele pare cam multumit de conditiile in care locuieste momentan..nu stiu..
Eli mersi pentru interventie
..bine ca stiu fetele de gluma...
Azi dimineata am sunat-o pe Cherie, n-a raspuns; poate era in operatie...o sa incerc mai pe dupa-amiaza...40+
Thomas

babyzapi spune:
Madutz felicitaript vestile bune de la eco. Ce credea dr ca scapa asa de repede de tine fara sa ti-l arate pe bebe? acu' acu' trec si astea 2 saptamani si iti facem galerie.
Oti ce sa mai...bebe e pe vine...eu zic ca in noaptea asta sau maine dimineata nasti!!!
Mav suntem in continuare in incercari cu suzeta...cand o vrea...cand o scuipa...cand da sa verse de la ea. Dar parca i ultimele 2 zile parca a acceptat-o ceva mai des
Simona LA MULTI ANI LUI RADU
SA FIE SANATOS, NOROCOS SI LA FEL DE CUMINTE CA PANA ACUM! PETRECERE FRUMOASA!
Lauramiron si Alexutza mersi de raspunsuri.
OCEANBORN, DARLING, VRABIUTA CHERIEEEE
HAIDETI FETELOOOR! NASTERI USOARE CU BEBICI SANATOSI!
Isabela lui
Raphael Nicolas 23.10.2008
Primul nostru

monicus spune:
Madutzbravo pentru vestile bune de la eco.. deci stai linistita.. ca totul o sa fie bine pana la capt.. si o sa iti tii bebe in brate... trebuie sa ai rabdare... te
citat din mesajul lui Madutz Ramo, Alina - felicitari mamico! Sa va traiasca minunile, sa fie sanatosi si norocosi! Si majorete pentru fete: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ieri am fost si noi la dr - Herghe mi-a verificat doar colul si s-a uitat pe analize (care sunt ok). Nu vroia sa facem eco - cica mai e putin si o tin in brate, ce mai vreau de la el acum? Io nu si nu, ca vreau sa o vad, pana la urma s-a conformat omu', nu s-a pus cu nebuna :)). Bebelusa e in prezentatie pelviana, statea cu picioarele si mainile la cap (cam asa cum fac sportivii la sariturile in piscina), are o circulara laxa de cordon, placenta e functionala, IR-urile bune, colul inchis, membrane intacte, contractii normale (i-am zis ca s-au inmultit, am cam 7-8 reprize pe zi, cica e normal daca sunt nedureroase) si ca n-avem nici un motiv sa ne temem ca s-ar declansa nasterea mai devreme. Bebelusa mea cam sughita in ultimul timp si i-am zis ca am citit ca nu e tocmai in regula - daca sughita des si are circulara, ar putea fi un semn de suferinta fetala zic astia in " La ce sa te astepti cand esti insarcinata". A zis ca e o tampenie si ca faptul ca sughita inseamna ca are aparatul digestiv ready ( s-a uitat si el atent si mi-a zis ca deja secreta bila ?! deci aparatul digestiv e matur si pregatit de nastere :)). Suferinta fetala se manifesta prin diminuarea miscarilor fetale, ceea ce nu e cazul la noi (chiar e foarte activa in ultimul timp, mi-a facut tocanita toate maruntaiele). In concluzie, a zis ca totul va fi bine, mi-a zis sa ma linistesc si eu zilele astea, si psihic (cred ca i-a fost frica de mine un pic :)) si fizic, si ca cel mai important e sa fiu odihnita si relaxata, atat pentru mine cat si pentru bebe. Cu Dumnezeu inainte. Deci sunt calma ( calm, calm ![]() Asa ca intalnirea cu nenea dr a fost scurta si cuprinzatoare - as fi vrut si eu sa ma mangaie un pic pe cap si sa ii plang mai mult pe umar, da' nu mi-a iesit ;)). Joi ne vedem si cu faimosul Steriade, anestezistul, fixam ultimele detalii si .... gata. In 2 saptamani ne tinem in brate . Si azi schimbam semnatura - suntem la termen 37 saptamani ![]() Va imbratisez cu drag pe toate ![]() Ma duc sa citesc din urma, vad ca ati scris muuuult de toot! Madi ![]() ![]() |
http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta

AMR 3 saptamani
http://bd.lilypie.com/dN6Wp2.png

VonHelen spune:
Malinas, Amalia si CataMyky va multumesc mult pentru raspunsuri! bine ca m-am lamurit si cu scaunul...ma si gandeam ca are diaree si eram putin ingrijorata...totusi din ce am mai citit in legatura cu digestia laptelui matern, ma gandeam eu ca e normal sa fie mai apos scaunul.
iar faza cu mamelonul..iarasi mi-a facut-o la pranz...plangea asa de tare ca am incalzit lapte de-al meu de la frigider si i l-am dat ca sa adoarma... acum doarme linistit..ma duc si eu sa fac un nani cat mai am timp
va pup pe toate!!!!!

spiridusul spune:
ca tot va chinuitzi voi sa nastetzi
punetzi niste mojorete si pt mine
k io vreau sa ii bag inapoi
PE AMANDOOOOOOOI
si io pt alra, otilia... hai fata, vino azi cu nascarea... nu vezi ca-i gashca mare?.. cherie, Darling, Oceanborn, Vrabiuta,
mah, da pt vrabiutza de ce punem majorete?
cred ca am ratat un mesaj.....
Mami de Cristian 26.10.2008 +
Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

malinas spune:
elilov, si bebe David are mucisori. Eu il curat cu ser fiziologic si apa de mare.
monicabo, eu nu-l scot pe bebe daca e ceata. L-am scos cand a fost innorat, frig, dar pe ceata nu-l scot.
oceanborn, sper sa ma revansez altadata, ca acum slabe sanse sa ii iau cadou. L-am rugat sa-si cumpere singur, ca eu platesc, macar sa am sentimentul ca nu a trecut ziua pe langa noi fara nici o atentie.
Care credeti ca sunt sansele sa mi se rupa epiziotomia la 3 saptamani dupa ce am nascut? V-am zis ca m-a durut destul de rau noaptea trecuta, iar azi ocazional, la diferite miscari m-a sageta destul de rau. Asa ca am luat oglinda si am incercat sa analizez situatia. Si, din unghiul din care pot eu sa vad, asa pare, ca se tine intr-un fir (sau ceva) pe mijloc si este desfacuta in rest.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872

spiridusul spune:
care mai suntezi p-aci, nascute, si nenascute
help
ce pot sa iau cadou cuiva care are ....tot... tot ce se poate cumpara cu bani
ce pana mea sa le iau?
si pt ea,si pt el
nu mapricep la parfumuri.. de tzoale , nu-i cazul.... ceva trabucuri pt el? si pt ea?
si la nasi ce le iau pt botez, ha?
voi ce le luatzi?
malinas, io fac botezul acasa, na..... am restrans la minim nr de invitati.... 13+5plozi tot pe 27.12...Doamne ajuta, sa nu raceasca iar bebe, ca ma sinucid......
si vaccinul de 2 luni il fac.. la 3 luni.. ca imi pleaca pediatra in tzarile calde
Mami de Cristian 26.10.2008 +
Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului