Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (136)
Raspunsuri - Pagina 16
mamiseli_11 spune:
La multi ani Radu, baiat cuminte de Simona!! 

Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
babyzapi spune:
Brie 5 kg??? wow ce bine a luat in greutate...nu degeaba papa tzitzi atat de des. Si deja isi tine capul singurica??? si da sa ridice si funduletzul??? FELICITARI ANDRONIKI !
...Brie ce sa mai, ai o domnisorica in toata regula
...acum tre doar sa faca nani mai mult...
Isabela
lui
Raphael Nicolas 23.10.2008 
Primul nostru 
mamiseli_11 spune:
Spirudus, eu m-am gandit sa iau la nasi cadou un set de pahare de cristal ca de astea nu au.
Mihaela
de
Pozele mele
mamiseli_11 spune:
Brie
multi pt mamica obosita. Sper sa te odihnesti si tu cat mai mult si mai repede si sa intrati in ritmul normal.
Mihaela
de
Pozele mele
babyzapi spune:
Lumeeee, lumeeee a ajuns si fi-miu la frumoasa greutate de 3,200 kg. Moama ce gras mi se pare...si falcos asa....n-am cuvinte cat il vad de frumusel. Si ca tot ziceati voi cum ii alintati pe bebei, cu nume de animalute...eu pana acum o saptamana aveam momente cand ma uitam la bebe si parca il vedeam pe....Basescu! Pe cuvant...cu cheliuta lui asa mica....Mey...si fi-miu e tare zambaret, eu credeam ca asa sunt toti bebeii pana a zis MAV ca Antonio este mai tot timpul serios...zambeste baiatul meu mai mereu, pana si cu bibe in gura zambeste. Este atat de expresiv...si cand e treaz si cand doarme...zambaret ca si mami lui ![]()
Isabela
lui
Raphael Nicolas 23.10.2008 
Primul nostru 
brie spune:
babyzapy,mamiseli
multumim frumos
babyzapy, basescu???????? hahahahahahaha doamne cat am mai ras.....hahahahha!!!! parca ii si vad fatzuca. Hai mai ca-i merge bine la 3.200kg. Nu ti-am zis io? Ii vedem printzi si printzese ![]()
http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR
Mama a doua minuni Androniki si Brianna
alexutza_26 spune:
Otilia - pai se poateeee????.deci asteptam poate cu luna noua de pe 5 dec....cine stie???
Alra - fusei mortala cu contractii de diaree 

Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
38+
Theodora
PRINTZUL
AMR 9 ZILE 
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
alexutza_26 spune:
Madutz - ma bucur pt vestile buneee, si rabdare mamico si muult calm ...asa mi-am facut eu aseara autoeducatia!!!! ![]()
Oanna - sa va traiasca printesa....sa fie sanatoasa!!!! Stiu de Exluton ca ar fi indicat in cazul alaptarii...altul habar nu am!!!
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
38+
Theodora
PRINTZUL
AMR 9 ZILE 
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!