Andrei - Atrezie de esofag

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

camy_pus,

Mihaela, Daca ai cumva un mesaj in germana despre Gabriel, da-mi si mie pe mail te rog sa dau la cateva fundatii, eu nu stau prea bine cu germana inca...
Mama incearca si cu E112 dar dureaza obtinerea aprobarii. Plus ca le trebuie si un medic sufletist care sa ii sustina... Asa ar fi cel mai bine, intr-adevar, dar sa vedem daca e si posibil. Intre timp, incercam si noi sa punem mana de la mana pentru micut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

asa cum am promis....azi am pus acatist pt copilasii de de la Ajutor Umanitar!!!
Sunt sigura ca Doamne Doamne va avea grija de acesti copilasi absoluti minunati!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Cami,

Na, ca in afara de operatii si chestii infricosatoare, am si vesti frumoase sa va dau!

Ieri, Andrei a binevoit sa mearga PENTRU PRIMA DATA singurel, ajutat numai de premergator! Nu mi-a venit sa cred cand m-am uitat in hol si l-am vazut in picioruse agatat de premergator si incepand sa faca ture! De-abia ii luasem premergatorul ala de cateva zile si nu ma asteptam sub nici o forma sa reuseasca asa de repede sa il foloseasca. A fost un moment grozav, pe care din fericire am reusit sa il si filmam Asa ca puteti vedea Gogoasa-plimbareata pe internet! Pe site-ul lui, http://andrei.seek-on.com/ro/video gasiti acest filmulet si multe altele, unele chiar mai vechi. Sa vedeti ce progrese a facut micutul in timp, e grozav

Oricum, asta cu mersul e cea mai tare din ultima vreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Ti-am spus eu
Acum sa vezi cum e sa te doara salele de atita stat aplecat

Bravo lui Andrei! Inseamna ca ati rezolvat si cura de slabire, vine de la sine Ma bucur mult pentru voi!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13

Mergi la inceput

Simona, ai avut dreptate, intr-adevar! Sa stii ca nu mi-ar parea rau deloc sa ma doara spatele din cauza asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui doina_cel

Simona, ai avut dreptate, intr-adevar! Sa stii ca nu mi-ar parea rau deloc sa ma doara spatele din cauza asta

Happiness is a smile

Haideti sa il vedeti pe Andrei !

Despre Andrei pe DC: Andrei - atrezie de esofag

Reda zambetul copiilor ! - Cazuri umanitare

uauuuuuuuuuuuuu!!!!!!!! felicitaaaaaaaaaaari!!!!! Bravo Andrei!!!!!!!!!!! de acu' sa te tii.. doamne ajuta!

tinem pumnii pt. operatie si ne vom ruga pt. voi!!! totul va fi bine, ai incredere in DD!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC IN 2009...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Andreea, Alta sansa nu am decat sa am incredere si sa merg mai departe "cu capul sus", ca sa zic asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

l-am vazut pe voinic...sigur va fi bine!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

bravo andrei!!!

n-am intrat in ultimele zile decat pe bazar si iata ce noutati minunate gasim de la doina aici!!!

ma bucur nespus de progresele lui. este timpul sa vi se intample si voua lucruri bune.
iar pentru 10 februarie tinem pumnii. vom fi cu gandul si ruga spre voi. ce bine ca se misca lucrurile... cat despre spitalizare si operatie, recuperare si reactii post-operatorii... priveste-l! este dezvoltat, puternic, activ, ITI ZAMBESTE! eu, cu judecata mea de om neavizat medical il vad mult mai pregatit sa treaca prin asta decat acum 1 an. asteptarea asta a avut rostul ei. doamne-ajuta

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Doina !!!

foarte tarem mergaretul !!! si m-am bucurat enorm sa il vad atat de in forma se vede ca s-a dezvoltat foarte frumos, a crescut de cand ne-am vazut noi fff mult. si nu neaparat fizic, ci ca si dezvoltare motorica, arata fff bine , e si mai dulce si frumos. eu zic sa rezervam restaurant de pe-acum, sa punem la ciorap si sa ii facem rochie lui S.

si tot asa, inainte ! asta cu operatia sa fie ca la Sonia, "pitt stop" !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput