Andrei - Atrezie de esofag
Raspunsuri - Pagina 5
doina_cel spune:
Diana, Adevarul este ca e mult mai pregatit acum, intr-adevar, si fizi si psihic. Chiar si legatura emotionala intre noi si el este mult mai buna, si in felul acesta il putem ajuta sa treaca mai... usor peste spitalizare.
Oana, voi oricum ramaneti campioane! Intr-adevar s-a dezvoltat enorm de cand ne-am vazut. Cat despre restaurant, noi am discutat o vorba, gata, asa ramane! Totul e stabilit! Nasi ne mai trebuie!
lizzy spune:
ah, pai daca asta e problema voastra dragelor (oana si doina), cred ca va fi greu de ales... stiu cel putin vreo 50 de familii care va iubesc si tin la voi si ar fi onorate de o asa cinste si noi ne numaram printre respectivii
sa dea DD sa ajunga sonia si andrei sanatosi 100%, restul sunt nimicuri
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari
tinatache spune:
acum am vazut si eu filmuletul, sa va traiasca micul curajos!! e super, si se vede cat de incantat e!! Poate reusim totusi sa ne vedem inainte de a pleca. Apropo, cand plecati spre Olanda?
-----------------------------------------------
www.naturalexperience.ro/" target="_blank">are you ready for... a natural experience?
vias spune:
Doina ...te apreciez foarte mult pentru curaj si perseverenta!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
doina_cel spune:
Heeeeei, Cristina! Da, e haios, merge ca o ratusca... Acu e si mai simpatic, l-am tuns scurt-scurt si arata ca o biluta hlizita.
Plecam pe 31 Ianuarie, deci nu sambata asta, viitoarea. Mi-ar placea sa ne vedem, vorbim. Eu acum insa sunt racita bocna , asa ca bolesc pe aici si ma rog sa nu raceasca si Andrei...
Cami,
vias spune:
Multa sanatate Doina iti doresc si ma voi ruga bunului Dumnezeu pentru puiul Andrei
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
lizzy spune:
sanatate multa, doina!!
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari
doina_cel spune:
Multumesc! Cred ca fiindca v-ati gandit la mine mi-a mai trecut Sau o fi de la multele aspirine, lamai, ceaiuri, vitamina C etc etc de ieri? Azi m-am simtit mai bine, nu cred ca am mai avut febra, nu am mai fost asa ametita. Sa vedem cum se va prezenta Andrei in zilele urmatoare. Deocamdata pare bine, mai stranuta din cand in cand si a tusit de vreo 2 ori dar nu mi s-a parut ceva ingrijorator deocamdata.
doina_cel spune:
Am primit si informatii despre planificarea investigatiilor premergatoare operatiei. Se vor desfasura in mare parte in ziua de Joi, 5 Februarie, iar in conditiile acestea vom pleca pe 3 Februarie spre Rotterdam, si nu pe 31 Ianuarie cum planuiam.
Acum va putea si taticul sa stea cu noi tot timpul pana dupa operatie, lucru care ne bucura foaaaarte mult.