FIV in Ungaria 47
Raspunsuri - Pagina 5
atelocin74 spune:
[ispit
Vedeti sint tare fericita dar nu va spun ce emotii am avut, ma bucur din suflet pt voi !!!! KLU SI ESPE inseamna ca v-am purtat noroc asta e norocul meu...adica vreau nu vreau peste noua luni Bucurestiul i-al meu am promis , de data asta voi sinteti cele mai astazi am fost la Clinika ,la Zadori cu Pamy si era si el super fericit, asta poate o sa va spuna si pamy, de altfel si ea sta tare bine cu foliculi daca totul va fii ok marti face si ea inseminarea.
tuturor si inca o data FELICITARI noilor gravidute.
szivarvany spune:
Ce MoshMikulash darnic
Felicitari unguroaicelor, sa aveti parte de 9 luni de sarcina fara nicio grija !
Daria & GIULIA(2004 08 16)
Espe spune:
Va multumesc foarte mult pentru felicitari si pentru sustinere. Sunteti atat de dragute!!!!
Mamibria, sunt semne bune ce scrii tu. Cred asa trebuie sa fie. si eu i-am scris mereu doctorului aceleasi simptome ca si tine si el imi raspundea de fiecare data "this is nice". dar e f important (a zis doct. Z) cum simti sanii: te dor putin, sunt mai sensibili, par mai umflati? daca da, e ffffff bine!
kory spune:
Servus fetelor am si eu o intrebare la voi.
In primul rand am vazut fericire mare aici la voi Felicitari fetelor!
Am o prietena care vrea sa mearga la dr Zadori , a vb cu el si a spus sa ii trimita pe mail analizele facute. Voi i le-ati tradus sau le-ati trimis asa?
Va multumesc mult si succes!
Liana30 spune:
klaaaaaaaa Felicitariiii!!!!dupa cum stii io stiam ca esti..am simtit asa cum ti;am spus..asteptam doar confirmarea..te pup
Espe felicitariiiii!!!
mamibria tu urmeziiiiiii..tin pumniii
kory poate sa le trimita asa el intelege analizele..
luptatorul meu
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
KLU1973 spune:
Multumesc tuturor pentru urari si sustinere !!!
Intradevar la mine si la espe a venit deja mos' nicolae ...
Acum cu voia lui D-zeu va fi bine pana la 9 luni !!!
Mamibria, iubita eu i-am trimis mesaj doctorului cu simptomele de care amintesti tu ... eu ii ziceam ca-s de CM iar el mi-a zis ca nu asta e subiectul discutiei noastre si mai bine sa fac un test de sange ieri, cu toate ca eu trebuia sa-l fac azi ... asa ca eu zic ca este de bineeeee ...
Iar ca Zadori a avut mana buna ... eu zic ca a avut mana de aur...fetele care ma cunosc stiu ce parere am eu despre el...
atelocin, ai zis, ai zis !!!
mamibria spune:
Espe,sanii m-au durut tare pana ieri,ieri mai putin,iar azi durerea care era in partea de sus a sanului,pe lateral,s-a mutat in partea de jos a sanului si parca nu mai e asa
intensa.In schimb ma doare burta in partea de jos ,ca si cum stopul e gata sa-mi vina;m-am dus de cateva ori la toaleta,pt. controale de rutina.Si la tine a fost la fel?Eu am aceasta senzatie din z8,dar azi e mult mai intensa...
Liana,Gyongyi,Cris, va pupic!
Daniela2,cum esti?
Pamy,tin-o tot asa!
Un Mos Nicolae imbelsugat pt toate fetele!
mamibria spune:
Klu,mersi mult de raspuns!De data asta sa fie bine si peste 8 luni sa tii in brate bebele pt care ai ''chiulit''atata de la serviciu.Te pup!