FIV in Ungaria 47
Raspunsuri - Pagina 6
Espe spune:
Mamibria, exact la fel a fost si la mine. Si eu m-am speriat si i-am scris doctorului, zilnic. El tot timpul mi-a raspuns ca e de bine si uite ca a fost! Va fi si la tine!
daniela2 spune:
KLU si ESPE, FELICITARI !!!!!!!!!!!!
MAMIBRIA
Eu maine dimineata la 8,30 am punctia; nu stiu cand va fi ET. Am numai 2 foliculi pe ovarul drept (pentru ca la stangul, in continuare nu are acces, desi as avea 4 foliculi pe el).
pe toate
atelocin74 spune:
Fetelor,aici la Asteptind un ingeras......sa mai deschis un subiect si anume Profesionalismul translatoarelor , ar fi bine sa mai intrati si voi sa vedeti ce se scrie si mai ales sa va spuneti si voi opiniile .
Micky2007 spune:
Klu si Espe felicitari si sarcina usoara va doresc. Si va astept la gravidute prin FIV.
Micky 15+ + (asa spune dr.)
mamibria spune:
Espe,iti multumesc pt. explicatii;m-am mai linistit putin.Sper sa fie bine,vedem maine...
Daniela 2,iti tin pumnii pt maine,sa ai macar 2 viitori embrioni!
Liana,tu ce mai zici?Ce face jr?Il asteapta si el pe Mos Nicolae?
Fetelor,ati pregatit ghetulele?
miha2004 spune:
espe felicitari, sarcina usoara te astept la gravidute
Klu1973 mi-ai facut ziua frumoasa, tu stii cat ma bucur ca esti graviduta sa dea DD sa ai sarcina usoara si la termen.
Fetelor sa va povestesc si voua, in aprilie la Szeged eu Liana 30 si Klu1973 in sambata Floriilor am mers la biserica si am luat salcii cu care ne-am legat in jurul mijlocului, asa ne-a zis Pussi pe care o si ii multumesc inca o data, si apoi ne-am facut poze cu pernele sub bluze ca sa vedem cum o sa fim gravide, le-am numit "Gravidute 2008" si iata ca acum suntem toate 3 gravide, nici nu stiti cat ma bucur. O sa pun pozele respective la semnatura, Ghyonghy ne-a pozat si vad ca ne-a purtat noroc.
Mihaela 34+
pussi spune:
LA MULTI ANI CELOR CA POARTA NUMELE SF. NICOLAE!!!
Poze cu noi aveti aici: http://community.webshots.com/user/pussi3
miha unde nasti? anul trecut pe vremea asta faceai primul drum la Szeged
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
miha2004 spune:
Pussi nasc la TM la Odobescu cu DR Grigorasdaca are bebita rabdare pana dupa revelion, as vrea sa voresc cu tine despre asta poate imi mai dai ceva sfaturi despre bagajul de spital, tin minte ca tu inainte sa nasti aveai la semnatura poze cu ce iti luasei pt tine si pt fetite dar nu mai tin minte tot. Asa este acum un an pe data de 5 dec aveam prima intalnire cu Zadori iar tu erai la spital cu printesele,
Mihaela 34+