FIV in Ungaria 47

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamibria spune:

Adaca,Internet,Mihaela si Blankar, multi pupici !
Pamy si Daniela 2 ,sunt alaturi de voi si astept vesti bune!
Luck,Mihaelle si Medeea,continuati sa luptati pt ceea ce va doriti;Dumnezeu va va rasplati perseverenta!
Klau si Espe,voi cum va simtiti? Eu,desi incerc sa ma bucur si sa ma relaxez,parca tot caut semne de sarcina, care sa ma linisteasca si sa ma asigure ca totul decurge normal.
Bafta celor in tratament sau in asteptare!
Lista cu succese de iarna asteapta sa fie extinsa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Adelaluni ne rezolva dintii, te sun cand ajung acasa. Maselele le plombeaza si dintii ii scoate, are puroi la ei. Vinerea viitoare ajungem acasa. Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeeea spune:

multumesc din suflet de incurajari!
voi scrie un mail curand pt. dr zadori.
poate pana la programare voi gasi si increderea deplina si speranta ca trebuie sa reusesc.
problema mea este sterilitate masculina (oligoastenospermie), iar de curand si endometrul subtire.
sunt reusite printre voi cu aceste probleme?
eu am deja 4 fiv si ceva inseminari. toate nereusite.
va multumesc mult si un gand bun fiecareia dintre voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

TIA Halo! Abia astept vesti de la voi. Va tinem pumnii stransi.
MEDEEEA Bine ai venit ! Si sa te vedem cat mai repede pe lista de

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

BUNA fetelor,
am imputernicire sa va dau vesti despre Daniela 2 si Raluca stau aici la mine asa ca eu am grija de ele.
deci incep cu Daniela : are la purtator 2 embrionasi frumosi unul de 9 si unul de 5 celule , sta cumintica in pat si este ascultatoare este cu sotul ei aici care ii face toate mofturile , mai multe o sa va spuna ea cind o sa ajunga acasa .
Raluca ea a facut astazi un Eco, Dr. Zadori ia zis ca este totul ok , asa ca in ianuarie o sa inceapa si ea stimularea , tot la fel mai detailat o sa va spuna ea cind anunga acasa si va dulce pe toate.
Liana 30
magduta10
elmasi
Miha 2004
KLU
espe
mihaele
buluna
cornelia
mamaBRIA
PAMY
cornelianeli
si toate care ma stiti binenteles fara exceptii de la mine plus ce mai e la semnatura la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Espe spune:

Medeea, la mine a fost spermograma f proasta, dar nu-i problema. Iti va face ICSI. Si sigur iti va face si Hatching pt ca ai mai mult de 2 FIV nereusite. Asa ca sansele cresc considerabil cu aceste 2 proceduri. Scrie-i Dr Zadori si du-te cu incredere!

Espe 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Espe spune:

Mamibria, calm down si bucura-te de marea realizare! Eu nu simt mare lucru, mai simt cate o intepatura in burta din cand in cand, mi-e f rau cand iau utrogestan oral, fffffffff rau si ma mai doare cand stau pe scaun (la servici). Tocmai am citit pe un site americam ca la 4 saptmani are intre 0.37 si 1mm. Astept sa se faca 22.12 sa merg la ecografie, desi inca nu am gasit loc liber la nicio clinica unde am sunat.

Espe 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RETAM spune:

MAMIBRIA ...FELICITARI vape toate.Am citit pe ,,fiv in austria,,ca exista o solutie care se cheama,, EMBRYO GLUE,,pe net gasiti explicatii.Se foloseste si la szeged...stie cineva ...este un fel de lipici pt embrion la transfer va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Fetelor, se pare ca anul asta nu voi ajunge la dr Z. Am asteptat mail de la el, pt ca mi-a spus ca incearca sa ma strecoare intre programari intre 9-12 decembrie, dar se pare ca nu a reusit. Oricum, incep anul in forta!
Olguta, nu mai stiu daca am mai intrebat, daca da, te rog sa ma scuzi: pana la urma ce a decis Zadori referitor la hidrosalpinx? Faci fiv fara sa scoti trompele? Inca o data: scuze daca am mai intrebat; si daca mi-ai raspuns!
Sarcina usoara si la termen proapetelor !
Ma bucur cand aud de reusite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui RETAM

MAMIBRIA ...FELICITARI vape toate.Am citit pe ,,fiv in austria,,ca exista o solutie care se cheama,, EMBRYO GLUE,,pe net gasiti explicatii.Se foloseste si la szeged...stie cineva ...este un fel de lipici pt embrion la transfer va

da se foloseste si la Szeged..doar daca este cazul..doct hotarasc asta..dar daca tu vrei..discuti cu doct..si hotarati impreuna..numai ca trebe sa spui din timp ca din cate stiu io se face comanda pt el...

luptatorul meu

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput