FIV in Ungaria 47

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Mamibria felicitari, sarcina usoara, nu te mai stresa bucurate de minunea care s-a implinit, ai trecut prin multe meriti din plin sa fii fericita

Mihaela 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

va pup pe toateeeeeeee
pamy stai linistita ca va fi bine..inca nu le trec pe lista ca nu vor asa ca majoretele le mai laste pup si pumnii sunt stransi.
danielaa suntem aci cu pumnii stransi.
mamibria te astept
luck intra in gasca si ai sa vezi ca va fi bineeeeeeesincer nu am apucat sa te vad si imi pare rau..trebuia sa intru peste tinechiar daca nu vroiaida iti spune tie olteanca data viitoae va fi bineeee..
mihaa.kla va pup

luptatorul meu

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamibria spune:

Se pare ca minunea mea continua:BETAHCG 178 in ziua 14.
Trebuie se repet joi se vedem daca e in crestere.
Zadori era super incantat de reusita mea,pt ca in sinea lui a stiut ca sansele nu sunt chiar asa mari.
Eu parca tot nu cred ca e adevarat,mi-e frica sa ma si bucur...
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeeea spune:

salut toate fetele si cer permisiunea sa ma alatur voua.
sunt noua aici dar nu sunt noua in incercari fiv.
v-am descoperit abia de o saptamana, dar am citit intreaga arhiva de la inceputuri.
de cand v-am descoperit am asteptat cu sufletul la gura rezultatul pt klu, espe si mamibria. am intrat de 15 ori pe zi sa gasesc vesti de la voi. inutil sa va spun cat ma bucura si cata speranta imi da reusita voastra.
sunt aproape hotarata sa merg la szeged, indata ce-mi revin dupa ultimul esec la Giulesti.
pana una alta va tin pumnii stransi voua si celor ce va urmeaza.

cu drag, medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

mamibria
felicitari inca o data pentru cresterea bhcg !!!!
Emotionanta povestea ta si ai perfecta dreptate , daca DD vrea nimic nu este imposibil,totul este sa nu ne pierdem speranta.
Liana
da , draga mea asa trebuia sa faci dar e foarte bine si ca te simt alaturi de mine!!!
Ma bucur ca ma primiti in clubul vostru si sper ca asta sa fie de bun augur dar numai pentru anul viitor la sfarsitul lunii ianuarie daca totul va fi bine pentru ca pe masura ce trece timpul am impresia ca mi se scufunda tot mai tare corabiile.
Va doresc din suflet dragele mele balante sarcina usoara si la termen , cele mai frumoase 9 luni dupa care sa va tineti in brate bebeii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Mamibria, ma bucur enorm pt tine
Va pupam pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Felicitari noilor gravidute! Sa va dea Domnul sarcini usoare, la termen si bebei sanatosi!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Espe spune:

Bine ai venit Medeea!
Uita repede de experienta Giulesti si scrie-i dr Zadori si du-te la el. Diferenta fara de Giulesti este de la cer la Pamint. Eu nu am incercat in tara, m-am dus direct la Zadori, dar am o prietena care a facut 10 IA si 2 FIV la Giulesti si te ingrozesti ce povesteste despre cum se face FIV la Giulesti. Acum, va merge si ea la Zadori, dupa succesul meu s-a hotarat sa mai incerce o data.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Fetelor ma bucur tare mult pentru reusitele voastre ami da putere sa merg mai departe. felicitari si sarcini usoare si fara probleme sa aveti
Gyingyi
Liana
Va pup pe fiecare in parte

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

Bine ai venit Medeea !
Cu siguranta o sa-ti dai seama ca ai facut alegerea cea mai buna dupa ce o sa compari diferenta de atitudine ... chiar si de tratament.
Eu nu am facut FIV in tara dar am o colega de serviciu care a facut la Denisa Protopopescu si pe cand eu faceam 75 ui Gonal ea facea ... 375 ui... si multe altele ...
Iti doresc sa-ti revina cat mai curand increderea si puterea de a continua lupta... convingerea ca de data asta vei reusi !
Daca mai ai nevoie si de alte detalii sau informatii iti stau la dispozitie.

pe toate !

Mergi la inceput