FIV in Ungaria 47

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Espe spune:

Mamibria, eu in Z11 am avut 94.72 si in Z13 285.6. Eu am repetat analiza la 49 de ore, nu la 30; asa a spus doctorul. S-a marit de 3 ori. Si la Klu la fel vad ca s-a marit.
Felicitari inca o data!
Si ai mare dreptate cu "sentimentul bHCG"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

mamibria

FELICITARI

daaaa si eu sunt sunt o balanta care ma inscriu in club !!!!!!!!
Doamne ce bine ar fi sa se adevereasca prezicerea de care zici !!!!!!
Tu ai reusit cu un singur embrion ? Nu imi mai aduc aminte bine desi sunt sigura ca am citit.
Daca nu iti e foarte greu ne mai scrii o data povestea ta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamibria spune:

Povestea mea e lunga,dar pe scurt ar fi cam asa:natural-2 sarcini oprite in evolutie,2 avort spontan,2 extrauterine operate,din care ultima fix in ziua cand implnineam 3o de ani.
La primul fiv am gresit ovitrell-ul si am pierdut tot,la al doilea am facut hiperstimulare,am oprit trat.si am avut totusi un ovocit,am obtinut un embrioncare insa nu s-a prins.Aurmat fiv 3,am avut 4 ovocite din care am obtinut 2 embrioni de 8 si 10 celule,endom de 9(cam micut) dar rez.a fost negativ.
La fiv 4 dr.s-a speriat de hiperstim.de demult si mi-a dat doze mai mici ,le-a crescut treptat si in ziua 5 era totul perfect:4 oute pe dreapta ,3pe st,endom 7.Apoi totul a luat-o razna:foliculii de pe stanga au disparut,cei de pe dreapta s-au dezv.in hopuri iar apoi organismul s-a blocat si nu am mai raspuns la tratam.Pe stanga nu am mai avut nimic,pe dreapta unul bun si unul prea mic la ultimul control,endometrul 7,5 si slabe sperante ca voi obtine ceva din aceasta incercare.Si dr era super-derutat si pesimist.
A zis sa facem totusi punctia ca poate reuseste sa ia macar un ovocit si ...a reusit.Surpriza a fost ca dupa ce am facut inj.de dinaintea punctiei,outele mele au inceput sa...creasca,dar era prea tarziu.
Cu icsi,am obt un embrion care avea in ziua ET 10 sau 11 celule si o alta ciudatenie,endom. crescuse la...15.(cred ca a zis ca e val maxima).Desi am plecat convinsa ca voi reusi,ma dezamageam cu fiecare zi care trecea.Rezultatul mi-a dovedit insa ca daca Domnul vrea,restul piedicilor sunt doar o dovada ca minunea vine de sus. Imi este frica sa ma bucur ,astept acum sa vad daca luni se dubleaza val.
Mi se pare ca totul e prea frum. sa fie adevarat dar sper ca Dumnezeu ma ajuta ca de data asta sa fie bine pana la capat!
Concluzia ar fi:luptati si nu disperati,nici macar atunci cand credeti ca nu mai e nici o speranta!
Ar fi cazul sa ma opresc din scris,sa nu va plictisesc!
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela2 spune:

MAMIBRIA; FELICITARI !!!!!!!!!!!
Sambata am avut punctia, 2 ovocite de pe ovarul drept. Azi am sunat, se fecundase unul si a zis dr. ca ar mai fi sperante pana maine sa se fecundeze si al doilea. Nu stiu cand va fi ET, trebuie sa mai sun maine. Va pup pe toate si sper din tot sufletul sa va calc urgent pe urme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Mamibria FELICITARI !!!
Mi-au dat lacrimile cand am citit... iti aduci aminte ca vroiai sa renunti? Acum am intrat pe DC si mi-am dat seama de ce m-ai cautat. Oricum vreau sa vorbim pe mess pentru ca si eu am sa-ti spun ceva. SARCINA USOARA LA TERMEN SI UN BEBEL SANATOS SI FRUMOS CA SURIOARA LUI!!!
Daniela un ovocit bun se poate fecunda si in ziua a 3a si oricum ai vazut ca si cu unu se poate. Multa bafta la ET si data viitoare cand ne vedem sa ai o burta maaaaaaare, mare de tot.

Va pup pe toate!!!!!!!!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

Mamibria,ai mai jos tabelul ....
nu te mai stresa ca-i foarte bineeee ...

http://www.obfocus.com/questions/qanda7.htm

Espe,doar Dumnezeu stie cati sunt ... l-am intrebat pe Zadori si mi-a spus " surprise " , asa ca vom vedea ...

pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamibria spune:

Luck,te astept alaturi de mine si Liana,sa ne conformam prezicerii.Mai avem si alte balante?
Klau,mersi de tabel!Puici pt cei 3 botosei...
Pamy,iti tin pumnii!Hai sa marim nr de bebei in Arad!Ai fost ieri la sfintirea catedralei?
Daniela,mai stii ce imi ziceati voi?Unu si bun,deci...no stress!
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

MAMIBRIA Gata , eu mi-am facut trei gaze, cat ne-am propus eu si sotul meu cand ne-am casatorit. Eu tot timpul mi-am dorit baieti, dupa sotul meu ar mai vrea o fata, dar el nu stie cum se cresc copii. Va las pe voi sa imi faceti nurori
CRSIS imi spui si mie? sau esti suparata?

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

draga Mamibria!
ma bucur enorm pentru voi,sa fie intr-un ceas bun
prin cate ai trecut si tu!
anul trecut eram si eu la Kali ca urma sa fac FIV in
octombrie dar m-a ajutat Doamne Doamne si am
ramas spontan
eram in sala de asteptare cred ca era in august,si voi erati
acolo
nu am indraznit sa intru de vorba cu voi dar de atunci va urmaresc
si va tin pumnii sa fie totul ok
si o sa fie ,Bria e o dulcica!
va pup si va doresc sa va tineti puiutii in brate cat mai repede toate de aici
ca meritati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy spune:

mamibria sa stii ca azi dimineata am intrat pe DC sa vad vesti de la tine.Nu eram acasa, eram la neamuri iar in momentul cand am citit l-am strigat pe sotul meu sa ii spun de tine.Nu ne venea sa credem,imi venea sa strig de bucurie.Eu te-am vazut la Szeged cand ai iesit din cabinet(atunci cand ti-au ridicat masina) dezamagita si ii spuneai lui gyongyi ca faci ovitrelul doar ca sa nu il superi pe Zadori si ca e pentru ultima data cand faci fiv.Spunei atunci suparata ca nu mai poti sa lupti impotriva vantului.D-zeu e intotdeauna prezent atunci cand nici nu te gandesti.Sa stii ca de urmat sigur o sa te urmez,nu stiu sa iti spun daca acum sau mai tarziu(doar D-zeu stie),eu doar acum am inceput sa merg la Szeged si voi merge pana cand voi reusii.La sfintirea frumoasei noastre catedrale nu am fost pt ca am fost la Szeged.Dar iti doresc sa ii faci la Bria o surioara sau un fratior pe care sa il botezi la catedrala si sa ma chemi si pe mine la botez
gyongyi am rezolvat cu ovitrelul,maine seara la 8.30 fix il fac.Stai linistita ca nu eu ca mie mi-e frica.
cris kiss you(vezi ca stiu engleza)
liana daca le treci pe mamibria si klu pe lista de gravidute mai raman eu pe prima pagina cu majorete.O fii de bine?
daniela2
Va pup dulce pe toate

Mergi la inceput