FIV in Ungaria 47

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pamy spune:

klu si espefelicitari
mamabriasuperrrrrrrrr veste.Eu cred ca e de bine avand in vedere ca ai avut un singur embrion.Ce fericit o sa fie Zadori.Eu am fost la clinica cand s-a aflat rezultatul lui klu si espe.Zadori era numai un zambet.Am fost si ieri si in cabinet vorbea cu gyongyi de tine.Cred ca o sa fie super fericit.Ma bucur ca am nimerit intr-un moment numai cu reusite.Eu miercuri merg ptr inseminare.
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RETAM spune:

ce frumoase cadouride Mos si cate [gravi....ma bucur pt voi va doresc o sarcina usoara si sper ca in curand sa ma aluin gasca voastra.Nu intru prea des dar va citesc zilnic si cu cat vad mai multe reusite cu atat ma gandesc mai mult la luna februarie cand voi incepe din nou.si va doresc sarcina usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

La multi ani pt toti cu numele Nicolae si Nicoleta. Iar daca vor si bebe sa le ajute marele Mos Nicolae sa reuseasca.
FELICITAAAAAARRRIIIIIII KLU, ESPE SI MAMIBRIA. Am asteptat cu sufletul la gura reusita voastra. Sunt ffff fericita pt voi. Sa fiti sanatoase, sa aveti grija sa nu raciti (ca mine) si sa va purtati bebeii 9 luni in burtica.

A...si sa va mai spun un lucru important: le Kappa in Timisoara este o croitorie cu haine de gravide, pe ales si preturi acceptabile. Va spun asta ca eu am cautat cam mult...

Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

mamibria feloicitariiiiiiiiiiiiiti'am spus ioma buucur din tot sufletul.acu te rog fara stres da?io am avut 49,8 si nu a fost mica dupa cum vezi
o pup pe printzesa si pe voi.
pamy multa bafta suntem aici cu pumnii stransi.
kla u ma mai repet da?te pup

luptatorul meu

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Felicitari inca o data noilor gravidutze , Klu , espe , mamabria si Cipriana intr-adevar MOS Nicolae , sa gindit sa va aduca ce-l mai frumos dar. Datorita voua ma cadorisit si pe mine , sa stiti ca sint extrem de fericita de reusitele voastre si va doresc O sarcina usoara si la termen .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

Mamibria, asteptam cu nerabdare rezultatul tau si in sinea mea stiam ca-i de bine ... cat ma bucur pentru tine !!!
Iubita, nu-ti face griji ca nu-i mic, e in limitele normale...
Felicitari si sa-l porti in burtica 9 luni pe Fat-Frumos care a crescut intr-o zi cat altii intr-o saptamana !!!
Dumnezeu rasplateste oamenii cu suflet mare ca tine...

Eu cand v-am zis ca Zadori a avut mana de aur

Multmesc inca o data pentru urari fetelor !

pe toate

Klu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Felicit si eu noile gravidute: espe, klu, mambria!!!! Sa aveti sarcini usoare si sanatoase!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

MAMIBRIA Doamne ajuta! Felicitari !

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Espe spune:

Buna tuturor!
BetaHCG in ziua 13: 285.6! Or fi 2? Deja am vazut un carut pt gemeni f dragut la Kika!
Mamibria, e f bun rezultatul tau!!! Conform teoriei, la 30 de ore trebuie sa se dubleze, asa ca mai repeta analiza dupa 2 zile. Felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gyongyi, vezi ca soseste mos neculai, cu intarziere, in seara asta pleaca cu trenul din Bucuresti spre Ungaria. Multumesc inca o data pentru tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamibria spune:

Fetelor,va multumesc din suflet si le doresc tuturor fetelor care nu au trait inca ''bucuria betahcg'', sa li se ''intample''cat mai curand!
Daniela 2 si Pamy,voi urmati!
Adaca,multumesc!Poate la anu' iti aduce si tie mosu'o fetita;ce zici?Mai ai nervi si pt. o ''gazelita''?
Klau,suuuuuuper valoare;oare s-au prins toti 3?Vreau si eu tabelul cu valorile de la beta,daca stii unde este.
Da,se pare ca obiectele mele magice mi-au purtat noroc!
Espe,cum a fost valoarea cand ai repetat?
Liana,te pup!Sper sa se adevereasca prezicerile horoscopului pt toate balantele!(am auzit ca anul viitor aduce balantelor cu probleme,cel mai dorit cadou:bebelusul pt care au luptat de mult timp.)
Mai avem si alte balante care se inscriu in club?
Gyongyi,iti doresc sa te cadorisesca toate fetele ce-ti trec pragul!
Cris,te pup!
Retam,tu o sa iti primesti cadoul de martisor...
Va pup pe toate!

Mergi la inceput