FIV in Ungaria 47
Raspunsuri - Pagina 12
RETAM spune:
Mersi Liana.Dar de ce numaila cerere este daunator?Sau daca sti mai multe explicami si mie pt ca in austria se foloseste la fiecare transfer si este gratuit.Cam la ce pret se ridica daca doresc? Va
pamy spune:
Buna fete dragi.Am vesti,eu sper sa fie bune.Am fost ieri la Szeged ptr. inseminare.Totul a decurs normal,atat eu cat si sotul meu am fost super ok.Zadori a zis ca am avut doi ovuli unul foarte bun si unul mai mic dar bun si el.A fost multumit Zadori,dar eu bineinteles ca l-am intrebat daca la anul in caz de nereusita vom face tot inseminare sau fiv.Nu stia ce sa ne spuna,a mai luat odata dosarul,s-a uitat pe el si a zis ca dupa parerea lui ar incerca 3 inseminari apoi fiv.E greu sa stii ca nu poti sa ai copii iar medicii sa spuna ca nu vad nici o problema.Oricum eu am incredere in Zadori care e un medic pe care nu pot sa il descriu in cuvinte.Mai ramane doar sa ne lasam pe mana lui D-zeu cel ce face minuni,voi multe dintre voi traind bucuria minunilor ceresti.
liana la mine pe prima pagina poti sa scrii in loc de pregatire fiv,inseminare in 10 dec la szeged,dr.Zadori.Asteptam "o veste minunata" exact in ziua de craciun.te pup dulce
cris nu vrei sa mai apari?
gyongyi vezi ca la anu care vine te astept la mine.Cu mine nu iti merge ca in 2 ore sunt la tine si te iau pe sus
medeeea bine ai venit printre noi
mamibria pup cea mai frumoasa graviduta aradeanca
daniela2
klu si espe .Voua va pun mai multi pupici ,voua si bebicilor vostri(ca sunteti multi)
andicu si Filip
adaca pregatesti ziua lui Rares?mamica si gazele
Daca nu v-am pomenit pe toate sa stiti ca pe toate va pupicesc dulce
Vedeti ce mult am scris,ca stau in casa si nu am voie afara.
Sper ca nu v-am plictisit.
felix76 spune:
Fetele dragutele,
Ma inscriu si eu la subiectul vostru care doresc sa fie al nostru. V-am urmarit din umbra, aspiratia mea catre dr. Zadory fiind mai de demult asa ca m-am decis sa ii scriu o scrisorica. Nu mai vreau sa fac experimente pe sanatatea mea aici in Romania.
Povestea mea este: incercam de 4 ani din care ultimii 2 pe la doctori, am facut o laparo la care s-a constatat ca sunt ok, 2 IA nereusite, analize bune deocamdata (mai am sa le fac pe cele din z21). In schimb sotul nu sta chiar asa roz, are diagnostic de oligoastenoteratospermie (ultima spermograma: volum 6ml, numar 21 mil/ml, mobilitate a0%, b25%, c35%, d 40%, forme normale 27%)
Pamy, tin pumnii strans! Sa fie cu ochisori!!! Cine stie? Poate amandoua ovulele se vor fecunda si vor ajunge sa zica MAMA.
Liana30
Atelocin
Felicitari gravidutelor noi!
Felix
tamaryllis spune:
Felixuco, probabil ca in viitor ne vom muta toate aici!
Fie ca Zadori sa iti indeplineasca visul!
Espe spune:
Pamy, sa dea DD sa reusesti de data asta!
Felix76, la mine a fost aceeasi problema si cam aceleasi rezultate la spermograma. Chiar au fost mai multi morti, 60% parca. Cu ICSI se rezolva. Ajuta putin (dar nu fac minuni) si zinc+seleniu+branca ursului+ulei de catina, toate pastile.
Espe 4+
Espe spune:
Daca aveti nevoie de asistenta medicala in Bucuresti care sa vina la domiciliu, puteti folosi datele din urmatorul anunt:
Prestari servicii medicale-deplasarea la domiciliul pacientului,efectuarea injectii,perfuzii,montare-schimbare sonda vezicala,montare-schimbare branula,tratamentul unghiei incarnate,recoltare analize laborator si prelucrarea acestora,masaj anticelulitic si masaj de relaxare,pansament ocluziv si tratamentul escarelor si ulcer varicos,plagi infectate si suprainfectate,clisma in scop terapeutic si evacuator. http://tratamentmedical.uv.ro/index.htm
SALAGEAN ANCA 0722427130
Espe 4+
felix76 spune:
Espe, multumesc de mesaj.
Sotul meu este un ratoi indopat . Ia asa: tribullus terestris, napraznic, selezin, acid folic. Pe mine ma ingrijoreaza formele atipice dar vom vedea ce minuni face napraznicul, din cate am citit reduce numarul lor. Prin toamna a luat multi-maca de la FLP si la ultima IA, la numaratoare i-au iesit 6 ml si 27 mil/ml. Restul parametrilor nu i-a mai numarat biologul ca sa nu diminueze proba. Sper sa fie bine pana la urma, daca nu FIV ci ICSI scrie pe noi.
Felicitari pentru burtica, Zadory sa burticeasca cat mai multe fete!
Felix
Liana30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RETAM Mersi Liana.Dar de ce numaila cerere este daunator?Sau daca sti mai multe explicami si mie pt ca in austria se foloseste la fiecare transfer si este gratuit.Cam la ce pret se ridica daca doresc? Va |
nu e mama daunator..doar ca e apa de ploaie..nu ajuta la nimik..stiam de comanda ca asa zisese doc,ca nu au la clinika..io asta stiu..asta spun..da o rog pe mihale sa te amureasca.
mihaeleeeeeeeeeeee ha'ncoa si lamureste fata
aaa si legat de Austria de unde stii ca sefolosete la fiecare ET?stiu fete care doar ce au facut si nu au folosit asa ceva..gratuit????ce e gratuit?io nu am azit..da poate tu stii mai bine..
luptatorul meu
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
mihaele spune:
Retam iubita eu am facut EMBRYO GLUE am vb cu dr-ul din pacate nu am reusit. Dr mi-a spus ca nu mareste foarte mult sansa de reusita eu ma-m incapatanat si am zis ca sunt eu mai linistita daca o fac si peasta. Eu ati urez succes si Dumnezeu sa te ajute!
Iubita nu este daunator .
Liana
Gyongyi
Va pup pe fiecare in parte
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi