Colectia de toamna-iarna 2005 (221)
Raspunsuri - Pagina 18
anda77 spune:
felicitari pt nasterea nepoticii, ca era si sa uit, ca ma suparai.
catutza, si administratorul de la blocul bunicii mele a fugit dupa ce a murit bunica-mea parca, cu banii pe 2 luni, si tot blocul a trebuit sa scoata iar bani din buzunar pt utilitati. eu nu-i intelg p-astia. unde naibii se duc cu banii, ca in mexic nu pleaca, iar in tara mai devreme sau mai tarziu tot la politie ajung...
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
am dezlegat misterul parului putitor al lui nichita: el doarme cu fata/capul pe o vacuta din plus. vacuta pute pestilential am constatat azi cand mi-a dat-o si mie s-o mai pup si eu cica, deoarece fiu-meu ii da lapte cam o data din 2 seri. desigur ca aia nu are pe unde sa inghita atata lapte decat prin plush... nic a renuntat sa-mi mai spuna ca iar a stropit vacuta cu lapte, ca sa nu-l mai bomban eu si statea cu ea asa imputita...
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Noki_Lara spune:
Joy, deci lui Vlad ii place bufnita. Pai normal, cine se aseamana se aduna.![]()
Sa stii ca am citit tot ce-ai scris si tot ce ti-a raspuns Anda si sunt de acord cam cu 90% din ce a zis. Io nu-s atat de acord cu partea de nevinovatie totala a copiilor,
dar sunt de acord cu faptul ca trebuie sa cauti in tine putere sa rezisti tentatiei de a-ti varsa nervii pe copii. Nervi care de ei sunt cauzati
. Stiu cercul vicios, ca trec si eu foarte des prin el. Dar de cate ori am tendinta de a ma ratzoi la Sarah si de a urla la ea, incerc sa mi-o reprim si sa incerc cu vorba buna. De majoritatea covarsitoare a datilor cand reusesc sa-mi controlez nervii reactioneaza ok si ne impacam.
Problema e ca spre deosebire de Anda care are copil cuminte si bunici la dispozitie sa aiba grija de el, eu te inteleg cum e sa fie copilul un urlator-sef sau marait-sef si stiu cat d enaspa poate fi si situatia in care sa vrei sa evadezi in lume si sa nu ai cu cine lasa copilul. (si inca eu cmparativ cu tine o mai am pe mama)
Oricum, iti doresc multa putere si inspiratie! Si rabdare.
Felicitari pentru angajarea lui Cristi si nasterea nepoticai!
Anda- vaca e cea de la Rachel, nu? Aia de cand era mic?
Catutza- mda...fazele astea de Ev Mediu ma dispera si pe mine mereu. Speram sa se remedieze situatia rapid la voi!
Proadelina- sanatate multa si sa-l ajute bunul Dumnezeu!
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Noki_Lara spune:
Hi hi hi..e trecut de ora 0.00, deci putem trage uraturi-muraturi:
Nichita scump, poetul colectiei, sa ramai mereu la fel de cumintel, ascultator si inspirat ca si acum si sa-i aduci mamicii tale speciale numai bucurii si impliniri!
Andache, sa-ti traiasca lumina vietii si sa fiti sanatosi!![]()

Orlando cel fost-nazdravan dar proaspat-cumintit, sa fii sanatos, voios, ascultator de mami si vesel Madutza, sa-ti traiasca flacaul scump!
Amu ma retrag la nani, ca-mi pica ochii in gura de oboseala, iar maine e o zi full. Adica ..clasica.![]()
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
meems spune:
La mine e inca data de 8, asa ca intru doar sa urez un LA MULTI ANI! pentru CristinaNegara 
Sarbatoritii din 9 primesc felicitarile mai tarziu ![]()
ioana_77 spune:
La Multi ANi, Cristina! Sanatate, bucurii si ani fericiti alaturi de cei dragi tie!
Nichita, La Multi Ani! Sa fii lumina ochilor mamei tale si zambetul ei zilnic!
Orlando, sa cresti mare, frumos si voios! La Multi Ani!
Ina869 spune:
La multi ani cu sanatate , fericire si bucurii toata viata:
Oana Daria,
Sergiu-Stefan,
Elise-Stefania,
Flavia Nicoleta
Mateea Ioana,
Orlando-Andreas,
Nichita Andrei – cu multeeee pupicuri si imbratisari
Serban Matei
Lavi
| Citat: |
| Despre cazatura Pufosului, nasol, dar acu' asta este. A fost prima |
Da,Lavi, Cata, Mada, din lungul sir care va urma ( asa estimez eu, ca-i pus pe miscaceala multa)
| Chiar aseara mi-am amintit cum a cazut bufnita la 2 luni din scoica, de zvapaiata ce era. |
Nokisorule, la tine m-am gandit dupa ce-a cazut pufosu’ . Stiu ca Alina te avertizase – chiar cu o zi inainte- sa nu o mai lasi in scoica pe scaun ( sau masa?) fiindca nu se stie niciodata..of! ce sperietura!
Lavi, Noki, Bic,frumoase traditiile voastre!
si noi - in ro - stateam in ajunul Craciunului, mancam cozonaci, ascultam colinde si ne uitam la lumanarile care ardeau in pom.
Alexandrina, mi-era dor de tine!
Cind ai timp, poate mai pui niste :recente” cu puii tai.
Joyuletule, pai eu m-am saturat pina peste cap de zapada si tu vrei sa-mi trimit mai multa? Chiar si via e-mail?
| lui bobita (pot sa-i spun bert |
cum este Andrei cu “accindentele” in chilotei de cind nu mai stie de existenta schimburilor?
Mimmi ¡!! Bun venit acasa!
Vazut poze cu pitica , este frumoasa foc, sa va traiasca , eram cu Bobitza in brate si reactiile au fost ahhhhhiiiiahhiiiii ..traducere din lb. Bebeluseasca “ tare faina pustioaca asta!!!! “
Cata, aoleu, ce durere , fara apa!!!! Administratorul asta este cinic rau!
| daca imi aduc eu bine aminte, cam pe la aceeasi virsta a luat si Rachie o mare busitura, probabil din acelasi pat... |
Biculet, tzzzz, nu.
Rachie a cazut prima ( si ultima data) din pat pe la 7 luni, in Romania, Bucuresti, din patul matusa-mii.
Spor la bricolaj cu Sma!
Aoleu, da’ ai dat o gramada de banuti pe chestiile alea. Eu am luat o plasa intreaga cu margele, paiete, pene, fulgi, foarfece, coli in toate culorile, capse, etc. De la dollar store.
Ehe, ce mos darnic ( cel ce ti-a adus computerul) inseamna ca ai foat foarteeeee cuminte si ascultatoare anul asta
Succes la “eliminarea “ suzetelor din viata voastra!
Mai poti incerca sa o pui pe Sma sa le arunce la gunoi sau sa faceti un pachetel si sa-l trimiteti unor bebelusi ai caror parinti nu au bani ptr. Suzi.
Apropo, mi-as dori sa-l vad si eu pe Mos Nicolae...

| Noi maine mergem cu gradi la Casa de cultura Schiller, la cinema.Filmul de desene animate intitulat "soarecii det camp si soarecii de oras...in excursie.In germana, of course.Vai de urechile mele |
Noki,

Soanso , Cami, si eu stiu ca daca te speli des pe par ti se ingrasa ( si uneori poate sa fie si alimentatia de vina ) dar parca exista niste tratamente cu galbenus de ou ( unul era : galbenus pus la radacina si lasat o juma’ de ora si apoi clatit - fara sampon - . stiu ca-i bun si ptr. Cei care au matreata.
cu intarziere, dar din suflet: LA MULTI ANI TUTUROR DE SF. NICOLAE!
Coralia, nici pe departe sa-i fac concurenta mamei- Omida prezicatoarei sefe ( cea mai vestita si cea mai iscusita!) Corapino ( nici acum nu m-am dumirit cum de a prezis ea aproape intregii colectii atit de exact ) dar cred ca o sa ai o fetitza.
Tu ce-ti doresti?
Vad ca Pischi nu a mai intrat sa ne spuna ca-a facut la analize si ce-si doreste.
Tania, tin pumnii, veti fi in gandurile mele!
Mama, Feli, ce spaima ati tras cu Ilincuta!
Rachie nu s-ar misca de langa mine , dar zau ca asa, prevenitv, cu funia o sa-i tin legati de mine pe amandoi Z( cu pufoselul, nu am nici o indoiala o sa ne (cam) alerge )
Alinusa, curajoasa este missa! Nu as fi atins reptilele alea reci, nici sa ma platesti in aur!
Rachie si-a revenit, acum tuseste pufoselul’.
Referitor la nume, in casa il strigam Bobitza sau Bobby, in mijlocul candaienilor il strigam Robert, pe forum ii spun pufoselul’.
Sa incepem galeria, doar-doar te aventurezi intr-o noua sarcina?
Noki, vorba ta: de “ belea” Saraliciul care s-a blocat in cabina de proba.
Eu una as fi intrat in panica rau de tot.
Meems, frumos bradul vostru ( si cele care l-au impodobit)
Si eu tot rosu l-am facut ( desi promisesem solem ca voi schimba culoarea anul acesta, dar fiindca am stat acasa cu plodutii nu am mai apucat sa merg in oras) , dar de fapt, astea sint culoruile Craciunului, rosu + verde ( bradul) , asa ca nu-i bai.
Voi ati luat brad natural?
Cami, condoleante!
Roxi, sanatate Mateiutului!
Ioana, cum arata mosu’ in balcon, l-ai atarnat?
Proadelina, sananate tatalui tau, sa dea Dumnezeu sa se insanatoseasca rapid!
| Stiu, am o minte paranoica... |
Bicule, si eu sint terorizata de ideea ca fii-mea o sa fie furata de unii’ care or s-o vanda unora care nu pot avea copii sau or sa-i vanda organele...ei, te-am intrecut in paranoia, nu?
Ah, Ripleyutza mama, prin cite ati trecut, fete dragi! Sanatate deplina!
Vazut poze cu zambaretele Noki si Saraliciu’ drag.
Madaule, dar cum reusii pitica sa ajunga la nasul tau?

Fee, noroc si spor la terminarea casei ( sa va livreze tot c/cum trebuie )
| m-a mirat faptul ca iti mai aduci aminte ca flavia isi tinea singura biberonul cand era bebelus; |
Mara, pai a ramas in “istoria” colectiei . avind in vedere ca eu i-am tinut fii-mii bibe pina pe la un an ( cind s-a infuriat taica-su si mi-a spus s-o las sa se descurce singura ) iti dai seama cit de uimita am fost de performanta Flaviutei.
Condoleante pentru bunica!
Wow, Joyulet, uite cite motive de bucurie pe tine! Felicitari pentru job-ul lui Cristi si ptr. Nepotica, sa va traiasca frumoasa!
nu mai stau sa fac corecturile de rigoare, ma duc la nani ca-i tarziu si acu; ma trezeste piticania.
pupicei!
ps- s-a trezit!!!
Ina, Rachel Georgia ( 23 Nov.,2005)si Robert Edward (1 Iulie, 2008)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
ioana_77 spune:
hehe, am trimis-o pe fii-mea la gradi, e o liniste in casa de ma dor urechile
Mai, frate, are o trompeta; din primul moment cand a facut ochi striga dupa noi, de-ti trece somnul instantaneu.
Degeaba ii explic ca se poate vorbi mai incet, are sonorul dat la maxim mereu
Joy, mama, io te cred in tot ce spui. Cred ca si Roxi, mai cum seama.
Anda, ai mare dreptate in ceea ce spui. Dar iti spun ca experinta de dovedeste. Adik eu promit sa ridic statuie mamicii cu doi copii de varste apropiate care nu-si iese din pepeni si care-si poate tine nevii in frau tot timpul. Ca nu ne plangem toate aici, e partea a doua. Dar e greu, al naibii de greu. Ma intreaba si pe mine lumea cum fac fata. Pai cateodata chiar nu fac. Dar momentele astea trec si vin alea bune.
Ina, dragutza de tine, iar ai scris roman detaliat cu raspunsuri. Mosul sta lipit cu scotch pe geam. 
Proadelina, speram sa vii astazi cu vesti bune! Sanatate multa!
Mandy, ce mai faci? Cum iti este?
Bic spune:
La multi ani vorbaretului si glumetului si sensibilului nostru principal!
Era vorba de dl Nichita. 
si tot
si
lui Orlando: sa fii sanatos si sa vii la mine sa-ti fac prajituri fara gluten. Mniam.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
ioana_77 spune:
Maria-alexia, special intrasi sa-ti spun ca de o saptamana Stefan umbla tinut in ham aproape non-stop cat e treaz
asta inseamna ca timpul pentru altceva s-a comprimat rau de tot Curatenie? ce-i aia? mancare? sa aiba copiii ce manca, restul, sanatate.
asa ca relaxeaza-te in perioada asta, pana incepe si pitica ta sa umble.