Colectia de toamna-iarna 2005 (221)
Raspunsuri - Pagina 17
anda77 spune:
madau, eu m-am dat cu mai multe creme, dar cea mai eficienta a fost tot cea de arnica.
fee, mai-mai de cand va luptati cu casa aia, ziceam ca ati terminat. cred ca te lasa nervii dupa atat timp.
proadelina, succes tatalui la operatie.
vai-vai cu copii pierduti. asta e un alt cosmar de-al meu: sa-l pierd pe nichita. nu stiu daca as reactiona bine la stresul asta, astfel incat sa maximizez sansele de gasire rapida, de-asta imi e frica, ca ma apuca vreo criza de isterie/panica/lesin. pe mine ma ia panica daca pleaca de langa piciorul meu 3 m. 2 secunde.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
mara95 spune:
salut!
multumim mult pentru urarile zilei numelui si zilei de nastere!
Si noi va dorim la fel:lavi,madau, catutza,felicia,noki, camelia,joy,roxi, anda,ioana,proadelina,bic,ripley,meems
!
La multi ani copilasilor care in aceasta perioada implinesc si ei 3 anisori:Orlando si Nichita, celor care au implinit in aceeasi si cu noi: Mateea si Maria (bubamara), si celor care deja i-au implinit si nu le-am urat , deoarece nu avem loc la calc de copil conectat la desene:amalia , vladut,iulia(miha2006),alex (mihaelautat),Rachel,dinitrie(canuta),maria(ioana), alexandra (pischi),vlad,daria(ela) . sergiu(silvia), elise.
Am sarbatorit in familie, alaturi de nasi.Flavia a facut spectacol, cum face de obicei cand avem musafiri, ca sa arate tot ce stie sa faca.Flavia are doua fobii:
1)cu arpioare:are papusa cu aripioare, vrea spiridusi, se uita la Peter Pan, are ea cumparate aripi din Kaufland;
2)mica sirena:are papusa, ea se imbraca si se dezbraca imaginar de codita si sutienul"abatu", inoata in cada cu acea "codita", mai nou ne "imbraca" si pe noi la fel.
In rest e ok.
Si noi am avut o secventa gen "pierdut copil", cred ca e la moda, prima de altfel si sper ca si ultima:eram toti 3 la cumparaturi in xxl , iar eu m-am despartit de ei sa-i cumpar dulciuri de mos nicolae;flavia m-a vazut si la un moment dat pendula intre mine si tati; si uite asa eu am crezut ca s-a dus la tati, de fapt o vazusem, tati a zis ca eu sunt cu ochii pe ea, eu am plecat de la raionul cu dulciuri, tati de la cel de carne si tot mergand prin magazin singura, aud o voce langa mine: mami, dar...etc; am intepenit, dandu-mi seama ca eram fara nici o grija ca fata e la tati;tati colinda vesel prin magazin , asa ca fata era in voia ei.Bine ca macar ea s-a tinut dupa noi, ca noi.....
Ina, sanatate multa, cazaturi cat mai putine;flavia a cazut intr-o saptamana de 3 ori din pat, in perioada in care nu stiam ca incepuse deja sa se miste bine ;dar au fost singurele dati;speram la bb2 sa nu patim asa, dar cine stie, ei sunt imprevizibili; oricum, momentele sunt groaznice!
; m-a mirat faptul ca iti mai aduci aminte ca flavia isi tinea singura biberonul cand era bebelus;ai o memorie fantastica!
Am admirat copilasii Tanei:sunt de exceptie!; recunosc ca imi e mai usor sa ma uit pe linkurile atasate direct si ca nu prea intru in contul comun, deci sunt la curent mai mult cu ceea ce e pe forum
Am vazut si "pisicuta" lui lavi
Imi place concursul vostru si as fi vrut sa particip , chiar in afara lui, dar am avut o perioada in care nu mi-a fost chiar bine;obosesc usor, iar ultimile 2 zile de pregatiri m-au epuizat complet.succes competitoarelor!
Azi noapte a murit strabunica flaviei, adica bunica lui tati;asa ca zi suntem tristi pentru ca era o persoana deosebita.
Pupici!
mandyksch spune:
Flavia si Mateea, sa aveti parte in viata numai de bucurii si fericire.

Ripley, vai de capul vostru, cad ca nu mai scapati de belele.Si parca toate bolile astea au aparut de cand merge Ana la gradi
. Nu v-au spus nimic la spital, nu ar trebui dat ceva pentru imunitate? Nici noi nu mai scapam de boala.De cand a inceput caminul mai mult nu merge decat merge.Of. Si inainte nu prea stiam ce e aia boala.
Proadelina, tin pumnii ca operatia sa fie un succes si sa va dispara toate problemele.
Cami, condoleante.
Da' viata asta nu e mereu asa cum am vrea noi.Si cancerul vad ca ii rapeste foarte repede pe cei dragi de langa noi.
corap spune:
pe fuga fugilor
klorane - cea mai mare prostie de cosmetice pt copiii din cate am probat. mi-au umplut-o pe ana de bube la primul spalat, de m-am ingrozit. eu cred ca am si scris pe-atunci (s-a intamplat de ceva vreme). l-am aruncat urgent la cos, nici catelul nu mi l-as spala cu dálea. si nu era expirat, pastrat in cdt necoresp etc.
felinar no1 e gata, ma abtin cu greu sa nu-l "completez'si sa-mi iasa o prostie uriasa (bic, te inteleg). no 2 e in lucru, ori o sa iasa super-frumos, ori o maaaare porcarie, deocamdata nu pot sa-mi dau seama.
oricum, no1 e asa de mare incat in extrasezon pot sa-l folosesc ca dulap pt revistele copiilor
va pup, fug
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
joy04 spune:
ziua buna.
Cami, Mara condoleante. Am impresia ca numai de moarte de cancer aud in jurul meu. Tineri si mai batrani, parca numai de cancer se moare. Trist si cumplit.
Silvia bine ca macar din An in Paste mai dai iun semn de viata. Burticel te pupa
.
Si ca sa fim in asentimentul vostru si al bufnitei si Vlad inca se mai trezeste pentru un laptic sau ceiut. Asta este.
Ripley nici nu vreau sa ma gandesc prin ce ati trecut. horror. Sanatate multa si sper sa nu mai ai nevoie cu anii de aici incolo de doctor.
Tania abia astept sa ne spui ce ai facut la doctor. Io-ti tin pumnii sa nu fie rau.
Tin minte cand i-am facut si noi eeg-ul lui Vlad ca l-am carat dupa mine pe la absolut toi doctorii la care mergeam si il aratam. Multumesc lui Dumnezeu ca este bine.
Proadelina succes si sanatate tatalui tau.
Fee Doamne...dar cat mai stati asa cu casa??? Eu am stat numai cate 2-3 luni maaaxim si mi s-a parut infernal de mult.
Madau s-a cait Miruna cand te-a vazut plina de sange? Nu stiu cu ce te-ai putea da ca nu am avut nevoie de creme de "infrumusetare". Sper sa nu am prea curand.
Acum, sa ma plang: mai este vreun copilas MARE - adica generatia 2005 - care sa vrea in pampers pe motiv ca "eu sunt bb mic?" Vlad asa mi-a stat astazi si a si vrut sa faca pipi in pampers dar i-am interzis si l-am amenintat ca-l trimit la mamaie la tara daca face.
Eu nu pricep de ce are comportamentul asta ca nu ma joc mai mult cu Alex, nu-l mai tin pe Alex mai mult in brate decat pe el...
In schimb Cristi da, face chestia asta. Nu mereu, dar il mai ia pe Alex si il pune sus pe umeri si pe Vlad nu-l ia ca-i "mai mare si nu pot sa te tin". Dar cu Cristi sta prea putin acasa, cu mine sta mai mult timp si nu credeam sa-l afecteze asa tare.
Cristi s-a angajat. La asamblari/service calculatoare. Salariul este...infiorator de mic fata de ce avea, pe cartea de munca ii trece minimul pe economie...programul muuult mai aiurea (tot 9 ore/zi dar de la 10:00 la 19:00) eu nu voi mai iesi seara nici macar la magazinul din colt care inchide la 19:00...
Una peste alta este bine si asa decat deloc. Eu am promisiune de angajare in vara-toamna daca persoana reuseste sa de-a drumu l aproductie. Nu tine de el ci de constructorii care au dat primul termne de finalizare in primavara si acum l-au anuntat ca ...poate in vara.
Asa ca ma gandeam sa caut cresa/gradi pt copii si apoi sa purced la munca si eu. Daca mi-oi gasi ceva "rentabil" ca bani si ca program in primul rand.
Mai am un motiv de bucurie...a nascut sora'mea,
o fetitza frumoasa foc (zise cioara
). Cu dureri mai mari decat la prima nastere dar repede. Adica asa mi se pare mie. I-a rupt apa pe la 13:00, la 16:00 am vb cu maica'mea si era la dilatatie 5 si la 16:45 nascuse deja. Fara epidurala (pe motiv ca vezi Doamne sa retrage uterul mai greu si ramane mai moale!!) fara se se rupa, fara sa o taie. FOOOArte important mi se pare ca nici la prima nastere nu s-a rupt la exterior, doar inauntru nitel, dar mama lucrand la maternitate asistentele si doctora au fost de treaba si i-au spus ca atata vreme cat fac ce spun ele nu se va rupe si nici nu va fi nevoie sa o taie. Si uite ca asa a si fost.
In rest....ma chinui cu Vlad, am intrat iara in "perioada" neagra cand oricat i-as spune, i-as explica, nu intelege...Eu sunt plina de crize, tip la ei, urlu...pe Vlad l-am si altoit astazi...numai rezist, vreau sa plec vreo 3 luni de acasa.
zic eu. Nu as rezista mai mult de cateva zile.![]()
Si inca ceva: am fost cu copiii vineri la Stanciu. Cica Vlad are adenoidita cronica acutizata, tuseste zice de la mucii care sunt suuuus in spatele polipilor. Inca nu are DF otita, urechile-i sunt curate.
Alex, IACRS, doar ca acum ii dam si nu niscaiva Sumetrolim, ca se cere.
Doar ca eu eram un pic sceptica. Si mi s-a adancit chestia cand am aflat ca o buna prietena de-a nasei - care merge la S. de ani de zile, fata cea mare avand vreo 15 ani si il stie f bine pe dr - este dezamagita total de el. Ea care-l lauda si ii facea statuie.
De ce?? Pai fetitza cea mica are 4 ani jumate si tuseste de ceva vreme. N tratamente, tot tusea, la ultimul control S. i-a zis ca nu are ABSOLUT NIMIC. Fata tusind in continuare, au ajuns la penumologie, unde i-a facut micro si cica are nu stiu ce (nu a stiut nasa exact sa-mi explice) la bronhii...si fata cea mare care se plangea de juma de an de dureri de cap, este plina de secretii naspa la sinusuri.
Asa ca sunt....varza de suparare, de ingrijorare. Nu stiu unde naiba sa mai merg cu copiii.
Urmatoarea oprire - daca nu le rece acum tusea - va fi la pneumologie, si apoi voi merge la dr la care se duce si Lavi.
Acum mi-am pus un pahar de vin si ma duc sa vad pozele cu bufnita. Pe care le-a vazut Vlad si caruia i-au placut..
iti plac mami pozele?
da....
sunt frumoase??
da...mai ales fetitza...e mumoasa..

va pup.
soanso spune:
heeelp, are Sorana de vreo trei zile scaune moi cate 2 maxim ,iam dat enterolactis,eridiarom si 1/2 plic smecta(turmat pe gat cu forta),vad ca nu-i trece ce as putea sa-i mai dau???
cami,cata,mada,mersi de sfaturile pt par,deja cu otet mam limpezit imi era teama ca voi mirosi ca un castravete murat
dar sa evaporat repede,mereu am avut par gras dar parca acum e jale ,zici ca ma dau cu ulei asa imi arata dupa doua zile.

mada
sa-ti treaca lovitura de la nas , gheata mai desumfla.
delia,offf ce perioada nasoala cu boala, necazuti,ma mir cum mai rezisti,iar nu ai nimerit bona .tin pumnii sa ve reveniti pe toate planurile,sanatate multa 
cami,mara ,condoleante e trist cand pierdem pe cineva drag ,ramane mereu un gol in suflet.
joy,felicitari pt nepotica si jobul lui Cristi...cu Vlad cred ca doar cu vb. buna , cu frumosul poti rezolva ceva,situatiile conflictuale nus indicate.
va pup,sunt franta de oboseala
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
catutza spune:
Anca , nu stiu ce sa-ti spun...incearca orez cu morcovi , banane, grisine/covrigei, ceai de menta fara zahar. La noi eridiaromul a fost foarte bun!
Multa sanatate Soranei! 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
am citit azi dar sincer nu am retinut nimic ![]()
azi ne-au taiat si gazele
acum e chiar ca in pestera in casa. Avem lumina in casa si apa rece...si net si tv...mai mare fericirea! Acum e sedinta jos, se pare ca avem facturi de 500 de milioane pe care trebuie sa le acoperim, nu stiu de unde si cum dar trebuie platite ca sa avem conditii.
Revin maine sau cand oi avea dispozitia necesara ca acum sunt varza, nu-mi arde de nimic ![]()

Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
proadelina spune:
Multumesc mult de tot pentru suport!!! Tatal meu a fost operat azi, dar starea lui este critica. Medicul a zis ca, daca va trece cu bine noaptea asta, are sanse sa-si revina.
Adelina si
Albert
camelia_daniela spune:
Adelina, Doamne ajuta sa fie totul bine! 
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
anda77 spune:
proadelina, Doamne ajuta!
joy, toata lumea iti spune acelasi lucru, intr-o forma sau in alta, de 1-2 ani de cand te plangi de vlad: CAAAAALM. tu intelegi asta sau iti pare ca e asa, doar un sfat in lipsa de alte idei?
esti intr-un cerc vicios: tu esti nervoasa ca e vlad nervos si vlad e nervos ca tu esti nervoasa. el cere din ce in ce mai multa atentie, pe masura ce tu nu i-o dai sau i-o dai in forma de amenintare, mustruluire, scepticism. din ce-l pleznesti, din ce e mai razvratit, din ce e mai razvratit, din ce tu il altoiesti mai des. RUPE CERCUL ASTA, FATA, RUPE-L!
In speta de azi: Mega greseala: sa-l certi ca vrea sa faca pipi in pampers ca e bebe mic. Trebuie doar explicat frumos, daca insista, explicat inca o data frumos, daca tot insista, ignorat cu "aruncarea" unei sitagme care sa nu fie nici prea ingaduitoare nici prea amenintatoare, respectiv aruncarea pisicii in ograda lui, de genul "treaba ta, fa ce vrei, dar daca faci in pampers, o sa rada si frate-tau de tine". sau "treaba ta, fa cum vrei, dar te vede mos craciun" si plecat in bucatarie, vazut de treburi. daca chiar face, nu il certi ci il ignori, exact asta nu vrea.
SUPER mega gresala: sa-l ameninti ca-l duci la tzara la mamaie! Dupe ce ca-l mai lasi pe acolo, in conditiile in care cere dupa voi, plange la telefon, se roaga de voi si frate-sau e la bucuresti, cu mami si tati (ti-am mai spus ca asta e naspa), acum ii si SUBLINIEZI ca dusul la tara e un fel de pedeapsa. adica el merita pedepsit, frate-sau nu. ala mic sta cu parintii in bucuresti.
mai, tu-ti dai seama ca faci diferente intre ei? si te intrebi de ce vlad face si el diferente si nu se simte ok in casa? si de ce face tot ce poate sa va capteze atentia.
La orice traznaie, boacana, fitza face, trebuie sa-i raspunzi cu caldura, dar ferm. fara pleznit! ce naibii mai, e greu? o sa inceapa , altfel, sa dea semne ca e traumatizat psihic mai tarziu, nu te supara pe mine ca spun asa.
tu te plangi, altfel imi vedeam de treaba.
daca tu nu vei fi calma, vlad va avea de suferit mai mult decat crezi.
si nu e adevarat ca o palmuta din cand in cand nu are ce rau sa-i faca. si descarcatul tau ar putea sa lipseasca din schema asta. in primul rand nu te mai enerva. nu te mai uita diferit la vlad fata de alex. uita-te ca la un copil perfect, frumos si destept ce este.
orice defect este din vina parintilor! copilul nu se naste cu defecte, doar cu inclinatii. ceea ce implica o nuanta!
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"