Colectia de toamna-iarna 2005 (221)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

La multi ani! pentru Oana-Daria, Sergiu-Stefan, Elise!
La multi ani! pentru Flavia si Mateea!
Sanatate maxima pentru bolnaviori!
Sunt suparata , deoarece tatal meu este tare bolnav. De o saptamana se simte rau, iar maine va fi operat. Mi-e teama, deoarece are si diabet. Ma rog sa fie bine! Ce l-a mai pupat Albert! Ii zicea maica-mi, sa-i dea papucii jos sa doarma in pat cu bunicul.

Adelina si Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

si pentru Mateea si Flavia! Sa fiti fericite si frumoase!

Ripley, sanatate multa. Of.

Ieri Smaranduca mea a avut o zi gen Ilinca, a lui Feli, adica a turuit numai perle. .
Nu mi le mai aduc aminte pe toate, dar una dintre ele era ceva de genul: "Smaranda tu stii ce e padurea?" "Da..... cu alune."

SI am avut si primul moment telepatic cu fii-mea, ceea ce ma bucura nespus. Stateam eu si ma uitam la ea cun turui si ma gindeam ca nu-mi vine sa cred ca e vie, ca e reala, ca vorbeste. Smaranda se opreste, se uita la mine si zice : "Eu stiu sa vorbesc."

In legatura cu pierdutul copiilor, eram curioasa daca voi ii lasati sa umble nestingheritit prin magazin? EU una sint speriata de moarte sa nu se piarda si sint destul de paranoica. CInd intru intr-un magazin, ma asigur ca stiu site intrari si iesiri are si daca are mai mult, nu o las de linga mine. Sincera sa fiu nu mi-e atit de ideea de a se pierde in sine, ci Doamne fereste sa nu iasa in strada (desi stie ca pietonii merge pe strada si ea nu are voie, intr-un moment de panica poate face orice) si al doilea lucru de care mi-e frica este sa nu ma acuze astia de child neglect in cazul in care se pierde, o gasestes politia, etc.etc.
Stiu, am o minte paranoica...

Iar in legatura cu proiectul felinar, sint ca in povestea cu concursul de desen si cu concurentul care a pierdut pentru ca a terminat inaintea celorlalti si din plictiseala a desenat si picioare la sarpe.
Ma tot uit la felinarul meu si ii tot adaug chestii, taman bine ca stric ceea ce facusem inainte.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Am revenit si noi. Desi v-am citit zilnic, si la spital am avut net, nu am avut dispozitia necesara sa postez. Multumim tuturor pentru gandurile bune, m-au mai ajutat la moralul care se taraie undeva la 1cm de pamant.

LA MULTI ANI, SANATATE, BUCURII SI MULTA FERICIRE sarbatoritilor ultimelor zile

A fost horror ultima saptamana, ca un film prost pe care ti-l stergi din minte. Ana goala, asa slabatura cum e, impachetata peste 1 ora in cearceafuri ude pe un pat de la urgenta cu febra care nu scadea. Apoi un salon cu inca 6 bolnaviori de diverse... virale, si noi pe langa ei, pe un pat mic de nu incapeam ambele nici sa povestim. Apoi mutarea la ORL, unde a fost mai rezonabil, tot pat fte stramt dar doar noi 2 in salon, Ana cu 40.3, asistentele fte dragute, schimbat fata adormita bustean dar uda leaoarca de 3-4 ori pe noapte. Era asa uda pe par incat a dormit cu un prospop pe post de turban.

Analizele de sange erau varza la leucocite si vsh, care aratau infectie masiva. In rest e sanatoasa tun. Ia prin "fluturas" antibiotic de ultima generatie la 12 ore, febra nu a facut de 3 zile, insa tuseste, muceste (rezonabil) e clar ca a racit.

Irisuca e chiar fte ok, vesela, insa ieri a trantit un 39.1 in kur (adicatelea 38.6) si a mers tati cu ea la urgenta (aceeasi locatie unde functionam ca internate si acum cu Ana) si au diagnosticat angina acuta pultacee, asa ca ea si ea niste Augumentin. Au gresit clar dozarea de Nurofen si Panadol, noroc ca ma pricep deja, ca ii dadusera in total vo 45 ml de antitermice alternate pe zi. Azi a vomat de 2 ori: o data pt ca a ros o carte si s-a innecat cu o bucata de carton, apoi nu stiu de ce. A facut kk de 6 ori, normal, de 3 ori mult, de 3 ori putintel, dar sanatos. E fte agitata, nu doarme nici acum.....

Am facut Anei si EKG, va dati seama prin ce am trecut, dar cica dupa viroze nasoale mpoate fi afectat miocardul si .... ni s-a recomandat. Deci s-a confirmat ca si inima ei este tot tun de sanatoasa.

In rest... toate la fel de "bune" tati nu a incasat nika de 3 luni, eu somez la greu, bona noua e detestabila (isi suge degetele de faramituri intre soldateii Irisucai, se freaca la nas peste bolul cu supa, si apoi se si sterge pe prosopul de buicatarie).

Ana s-a purtat fte bine, rezonabila, matura.... chiar prea cuminte a fost. Acum ca se facu mai bine si-a revenit la dracusori.... rezonabili si ei, dar nu mai putem noi. Am veniot din spital si de 3 zile pun masina, intind rufe, spal pe jos, gatesc, fac sucuri, peste tot e dezordine si nu mai pot fizic si psihic... macar sa ma relaxez.

|Nu ma mai plang ca nu termin nici in 5 ani.

Pupici tuturor si multa sanatate bolnaviorilor! Un sfat de la mine: la prima problema chiar si neserioasa, nu stati acasa cu copiii, mergeti la medic, ca e de familie sau pediatru, conteaza enorm. Eu daca mai stateam cu Ana acasa era nasol de tot. Am tot insistat sa o tratez eu, dar nu a mers defel, sub control strict e altfel. Pare nasol, dar e mai bine pt ei.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ripley valeu saracutele de voi, prin spital! Sanatate multa fetelor si sa va mearga bine pe toate planurile!

proadelina sanatate multa tatalui tau si bafta maine la operatie! Asa si Nati, era foarte grijulie cu bunicul ei cand era bolnav.

La multi ani Mateea, Flavia si Claire!

Si noi am pierdut-o pe Nati recent la Carrefour. Eram la fructe si legume cu fetele langa mine, alegeam ceva legume si in secunda 2, ia-o pe Nati de unde nu-i. Am cautat-o o vreme, Virgil s-a dus la intrare ca sa dea aia anunt in difuzoare si dupa ce m-au trecut toate apele vreo 5 minute, o vad pe Nati, in bluzita ei verde, navigand degajata printre rafturi. Abia dupa ce i-am zis cat de rau se poate intampla, sa fie luata si dusa si sa nu ne mai vada niciodata, nici pe noi, nici pe Silvia, nici camera ei, nici jucariile ei samd, a apucat-o plansul si si-a dat seama ce-a facut. Apoi a fost greu s-o potolesc dar o constientizare de-asta nu cred ca i-a stricat.
-------------

S-o vedeti pe Silvia azi dimineata: ne pregateam noi sa mergem la ziua unei colege de clasa de-a ei. Fiindca si-a tinut ziua acasa, am mers doar noi doua. Cu copil mic stiti cum e, te apleci, te lasi pe vine, e mai convenabil sa mergi in blugi/pantaloni. Profitand ca mergeam doar cu Silvia, mi-am pus o fusta, m-am asortat, dichisit un pic. La plecare zice Silvia imbufnata:
-Mmmm! Mama e mai eleganta decat mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

La Multi Ani! sarbatoritelor zilei: FLAVIA si MATEEA. Sper ca ati avut petreceri frumoase!
_

Cami, condoleante!

Proadelina, sper sa treaca cu bine tatal tau peste incercarea asta. Ganduri bune de la noi

Sanatate maxima pentru Mateias, Maria & Stef, Ana & Iris!!!

Multumesc tuturor pentru complimente si cuvinte de admiratie, iar m-ati facut sa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

'neata!

catutza horror de voi fara apa calda si caldura!

Noki isprava cu cabina de proba imi aduce aminte de Silvia cand s-a incuiat in baie la mare si a venit mecanicul sa demonteze usa. Pe cand eram gravi cu Nati, deci la 3 ani si ceva

Anda simpatic foc Nichita!

N-am vazut poze, ma bucur cand am o restanta de poze ca am cu ce ma delecta mai incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!

Multumes pentru gandurile bune!

Ripley, Doamne, saracutele de voi... imi imaginez cum a fost episodul din spital! Sanatate infinita fetelor si tie multa putere!

Proadelina, sanatate multa tatalui tau si bafta la operatie!

Sanatate multa Matei, Ioana, Stefan!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza! Am o saptamana nebuna, cu un milion de dead-line-uri pe multe planuri, inclusiv la felinar.Asa ca managementul timpului scrie pe mine.

Aseara am fost prin oras la plimbarica, de la universitate pana la Unirea, pe sub luminite. Fain. Acolo era super ok dpdv al aglomeratiei - apropo, asa era si sambata, cand s-au aprins beculetele, relativ decent fata de alte dati... am baut un vin fiert si am halit o gauffre. Yuuumi. Imi place perioada asta.

Aveti poze noi de la Mosu' si de la beculete AICI

Ioana, mi-a mai crescut nitel moralul in urma discutiei noastre.Am discutat cu Sarah si i-am zis ca mai e nitel si intra mami in concediu si o sa stau mai mult timp cu ea.Sanatate mucosilor mici!

Lavi- horror faza cu Nati.Da' sigur a bagat ceva la tartacuta. Abia astept sa ne vedem.

Delia- Doamne, ce perioada sinistra. pe toate planurile e de rau. Atata pot doar spune ca mereu dupa rau vine binele. Sanatate multa si speranta!

Roxi- aoleu, nu mai scapati de boala.Sanatate infinita!

Proadelina- tinem pumnii sa iasa ok operatia tatalui tau. E nasoala treaba cu diabetul, stiu ca si eu o am pe mama cu asa ceva. Sanatate multa!

Cami- trist.Condoleante.

Ma duc la eternul meu proiect. Azi sper sa-l termin.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata neata

Incep cu beleaua....sunt acasa cu nasul spart. Ieri dimineata mi-a traznit maimuta un picior in radacina nasului de am vazut albastru. Bineinteles ca mi-a curs sange vreo ora, acum sunt umflata ca dracu, ieri am stat numai cu gheata si aniinflamatoare. Macar nu e vanat, ca asta imi mai lipsea, va dati seama. Dar ma doare de mor.

Anda daca esti pe receptie, poti sa-mi recomanzi vreo alifie ceva, sa se duca umflatura mai repede? Ca stiu ca-ti dadeai cu cu ceva, cand cu operatia.

In rest, am avut un we plimbaret, am fost la Unirii la beculete, apoi la un loc de joaca cu copii, si apoi la un bar noi adultii. Ieri insa ne-am "cinstit" la restaurantul chinezesc, dat fiind ca aveam pofta si n-aveam nimic de mancare. Buuun

Lavi cu serviciul...stau...am cateva promisiuni, dar din ianuarie vorbim, acum e nebunie cu sarbatorile. N-am de gand sa ma las pe tanjeala, no way!

Cami condoleante!

Proadelina tinem pumnii stransi si punem o vorba buna la DD, sa treaca cu bine operatia!

Ripley pupam bolnavioarele, horror experienta . Las ca acusica vine soarele, ai sa vezi

Feli cunosc sentimentul din pacate, la mine a fost si mai rau ca eram singura cu ea, si eram si in spatiu deschis...am gasit-o tocmai cand iesea pe poarta bisericii, se ducea sa vada tramvaiul. Slava Domnului, de atunci n-a mai facut-o...cred ca s-a speriat tare

In final, uram si noi LMA Flaviei si Mateei, sa cresteti mari, sa fiti sanatoase si sa va dea DD numai lucruri bune!

Fug la treburi

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

hello,

Bine ai venit pe lume , Erika !Mimi laptic mult pt frumusetea mica !

La multi ani pentru toti sarbatoritii !

Ripley , sanatate multa fetelor!

Anda, iti aduci aminte cum te plangeai ca nu vb Nic ,uite ce frumos si logic gandeste puiul tau.

Camelia, condoleante familiei.

Noki, mama dar cum le faci tu pe toate?E frumoasa rau roscata ta.

Daniel e in plina perioada oedipiana , numai langa mine sta, daca cere tasu un pupic il respinge si vine si mi-l da mie asa cu ciuda ( sunt in concurenta tot timpul) .Fazele astea le face la culcare si la trezire .Eu m-am saturat de lucrarile din casa ,imi vine sa-mi fac bagajele si sa plec in lume ...eu nu am vazut atata neseriozitate de mult (ferestrele au venit dar nu sunt bune , sunt prea mari ; acoperistul nici acum nu au venit )Bref , sanatate sa fie .

Proadelina, sanatate multa tatalui tau si sa treaca cu bine peste operatie .
Pupici si o zi buna !

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput